Regisztráció Blogot indítok
Adatok
felelte kedvesen az eladó

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cím nélkül futott eddig Sebestyén Balázsék Class FM-re költőzött reggeli műsora, mivel a Pirítós név a megszűnt Danubius tulajdonában volt. Az elmúlt két hétben a hallgatókkal közösen ötleteltek a műsorvezetők, végül a Morning Show mellett döntöttek. A Blikknek…..
...c. bejegyzés, melyből kiderül, hogy mit csináltam egész nap a padláson.Ma egész nap a padláson voltam. Tegnap kifűrészeltem egy részt a "plafonon" (18mm-es korhadó OSB-lapok, meg fölötte némi pukkasztgatós fólia, itt ez a plafon...), hogy bentről is fel tudjak majd…..
felelte kedvesen az eladó 2009.12.07 16:46:03
Egészen friss élménye van Tamásnak: a Deák téren találkozhatott a magas beosztásokban fehérgalléros tolvajokat, alacsony pozíciókban pedig agresszív bűnözőket alkalmazó BKV ellenőreivel. A boldog végkifejletet némileg akadályozta, hogy az ellenőr olvasónkat el akarta…..
felelte kedvesen az eladó 2009.11.27 10:34:41
@fiktiv állat: te fasz! az meg nem ok arra hogy elgancsoljak es elkuldjek a kurva annyaba...
az ilyen emberek miatt tart itt ez az orszag!
Gábor igazi áldott naiv ember, neki őszinte meglepetés, hogy a tévében hirdetett aprítógép nem aprít, viszont szétreped, ha meleget töltünk bele. Gogyábor annyira indulatba jött, hogy olyan vicceseket mondott, mint hogy "Remélem a TV-ben szereplő vén fülbevalós majomnak csak…..
felelte kedvesen az eladó 2009.11.25 13:51:11
"Mik vannak" című rovatunkban egy Anna Zsanett által forwardolt levelet közlünk, kéjes örömmel. Olvasónk barátnője cipőboltban dolgozik, és nem bírta tovább, megírt pár szolid esetet arról, hogy milyenek vagyunk mi, vásárlók egy eladó szemével. Nyitásnak rögtön…..
felelte kedvesen az eladó 2009.11.25 13:49:08