Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ElviraMujito

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
B-oldal Fonogram 2010 jelöltjei 2010.02.02 07:45:00
A MAHASZ és az Előadóművészi Jogvédő Iroda (de szép neve van) február 10-én rendezi meg a magyar zenei élet meghatározó eseményét, a Fonogram - Magyar Zenei Díj Gálaestet. (A díjról és a szavazásról részleteket a hivatalos weboldalon lehet olvasni, tesztkérdés lesz…..
ElviraMujito 2010.02.02 12:05:34
Év: 1991 Nemzetiség: amerikai Mit is lehetne mondani erről a fiúkáról? Tizenhárom évesen már kokainfüggő volt. Huszonegy éves koráig több tettlegességet, rablást, garázdaságot és súlyos testi sértést elkövetett. 45 napig sitten ült, mert megvakított egy férfit rablás…..
90 Soho Party - Szállj! 2010.01.26 16:09:00
valódi zenei élmény  Év: 1995 Évtizedünk közepére a Kárpát-medencébe is megérkezett a 100% techno - népszerű nevén kopogós dance vagy dum-dum (tuc-tuc) zene. Nekünk, kölyköknek meg kellett vagy 10 másodperc, míg megszerettük és felvettük a ritmust. Kihívóan…..
Brian Eno, a legendás zenész-producer, aki többször dolgozott a U2-val, elmondta a minap, hogy Bonót gyűlölik Britanniában. A brit emberek ugyanis eléggé utálják, mikor egy popsztár beleavatkozik a világ ügyeibe, mivel szerintük az ilyenekhez nekik semmi közük, inkább zenét kéne…..
Bevallom, ez a Lady GaGa-jelenség egyáltalán nem avászkodott be az életembe. Amit láttam belőle, az bőven meggyőzött arról, hogy a csaj egy alien és valószínűleg a földönkívüliek vezére, David Bowie hívta a Föld nevű bolygóra. Onnan kéne már ismernünk, hogy ő volt a…..
A Muse koncertklippel állt elő, a Finntroll meg fekszik az avarban lekaszabolva. A Lacuna Colilban még mindig szép az énekesnő, a Torche meg nagyon morcos. Az Air pedig csak filmet rak a filmzenéje alá. Klipösszeállítás. Muse - Resistance A Muse új klipjében a koncertek mai napig…..
Anneke több szempontból is aktuális. Legalábbis nálam. Többek között új lemeze jelent meg 2009-ben, szilveszter előtt Budapesten koncertezett, s mindenkit leigázott csodálatos hangjával, de hallhatjuk őt Devin Townsend nemrég megjelent szólólemezén is. Ráadásul, ki tudja, mióta,…..
Bréking: Mindig is tudtuk, hogy a Bëlga zenekar formabontó, most úgy tűnik tovább pisilnek a szélben szemben. A pendrive album és a karácsonyi karaoke DVD után hivatalos oldalukon jelentették be, hogy idén 4, azaz négy albumot dobnak piacra. Februárig hírzárlat!A várható…..
ElviraMujito 2010.01.11 14:34:12
Az underground top10-es lista után késztetést éreztem arra, hogy egy ugyanilyen listát készítsek a mainstream rapdalokról is. Tudni illik, hogy mainstreamnak az számít, amit pörgetnek a médiában, klipjét játssza a tévé, írnak róla az újságok, satöbbi. Ez olyasmit enged…..
ElviraMujito 2010.01.07 09:54:19
Na, behozok egy kis feszkót. Killing in the name vs. Give it away! Nem könnyű igazságot szolgáltatni... 2 hihetetlenül energikus dal, egyik sem lányregény. Igazi "szomszédok kedvence". Mit mondotok? Kérném a tisztelt zenekarokat, álljanak a rajtvonalhoz! A nap levezető…..
Év: 1989 Tegye fel a kezét, aki nem óbégatott soha a karjait rázva egyetlen házibuliban sem erre a számra. Húsz éves a dal, húsz éve nincs olyan házibuli, ahol ne kerülne elő éjjel kettőkor közvetlenül a Kör közepén állok, de még a Sej ribizli, piros bicikli előtt. Egy…..
B-oldal TOP5 Demjén dal EVÖR 2009.12.30 13:41:00
Ma este az Arénában lép fel az egyik legnagyobb magyar zenész, Demjén Ferenc és zenekara. Kit érdekel, hogy iszik-e még, vagy elesett-e bármilyen koncerten (nem mellesleg számomra csak szimpatikusabb ezektől hihi), dalai a mai napig állják a sarat és most, hogy megszűnt a Sláger…..
ElviraMujito 2009.12.31 10:51:48
Darabokra törted a szívem!! Best partidal tőlük ever! Főleg a látványért érdemes megnézni: www.youtube.com/watch?v=-UhDoIR_0_s
És a Balaton retróban is imádnivalóan fiatal még az egész Bergendy :) Nem mintha most nem állnák meg a helyüket, na.
Onlinemarketing blog Kínos 2009.12.21 21:47:04
Megmondom őszintén, tök kínos ez az erőlködés itt a reklámszakmában. Mindenki valami jópofi, olcsó karácsonyi valamit csinál, küld ezt-azt e-mailben. Meg még a Kreatív is szívküldizik, mikor éppen mivel. Most éppen az AC/DC egyik legelcsépeltebb kommerszrokjával. Nekem már ez…..
90 Reszkessetek betörők! 2009.12.24 19:55:00
Év: 1990 Nemzetiség: amerikai Most benyúlunk a szekrénybe, és kihúzzuk a „Reszkessetek betörők” feliratú, 195 perces TDK kazettát. A másik film a Jó reggelt, Vietnam!, de azzal most nem foglalkozunk. Áldozunk hát egy kicsit a mágnescsík oltárán, hogy méltóképpen…..
Hét dala: Billy Mack - Christmas is all aroundMiért pont ez? Legidiótább karácsonyi dal EVÖR. Amúgy meg miért kell mindig mindent megmagyarázni? Mindenkinek sok locsolót és sok-sok piros tojást!..
Egy brit házaspár megelégelte, hogy a zenei eladásokat mesterségesen befolyásolják a televíziós tehetségkutató showműsorok, úgyhogy kampányt indítottak a Facebookon azzal a felkiáltással, hogy ha eleged van abból, hogy az aktuális "megasztáros" (a briteknél: X…..
ElviraMujito 2009.12.22 09:05:04
B-oldal Hét dala: Snow - Informer 2009.12.17 09:11:00
Hét dala: Snow - InformerMiért pont ez? Váássááppmeen? Imfámeer szromliszromlidádédidéééé ájlikibobomdensz. Na, leesett az első igazi hó, az első hó...jeee...s az egész udvar csupa-csupa porcukor óóóó. Ünnepeljük ezt a tényt egy időtálló rapklasszikussal a 90-es…..
90 Walt Disney bemutatja - 2. rész 2009.12.13 16:30:00
Kedves gyerekek! Szerencsére a miniszterelnök nem halt meg múlt héten, csak a T-Com. Mi azonban nem estünk kétségbe: némi késéssel, de a jól megszokott időben, vasárnap délután tűzzük műsorra három új sorozatunkat. Jó szórakozást kíván a Walt Disney! GUMIMACIK…..
A Hungarian Dish a Pannonia Allstars Ska Orchestra Feel the Riddim! című harmadik albumához készült első klip, amit a Babylon Focus videót és a PASO turnéfilmet is jegyző Horváth Illésné (Horváth Viktor és Illés István) készített. A kisfilm történetéről csak annyit, hogy a…..
90 Peter Andre – Mysterious Girl 2009.12.07 10:30:00
Év: 1995 Nemzetiség: angol-ausztrál Ezen a hideg, ködös, borongós napon itt van nektek mindezek szöges ellentéte. A „bézbólinges” néven elhíresült Peter Andre is legfeljebb a szülőszoba emlékét őrzi szívesen a ködös Albionból; a legkisebb kontinensre áttelepülve…..
B-oldal Az új Last Christmas 2009.12.03 10:07:00
Mi kell egy jó karácsonyi vásárláshoz? Na, mi? Tömeg. És még mi? Nyilván az, hogy fogalmad sincs, hogy mit vegyél. És még mi? Last Christmas. Nincs az a pláza, ahol ne szólalna meg. Valószínűleg létezik egy olyan kazetta, melyre végtelenítve felvették a Last Christmast,…..
90 Fun Factory - Celebration 2009.12.04 11:44:00
Év: 1995 Nemzetiség: német Emberek, hát mit kell ezen magyarázni?! Ezt érezni kell! Akinek nem sikerül, az próbálja meg még egyszer, mert a hiba tutira az ő készülékében van! Sajnos a klip kevesebb pénzből készült, mint amit megérdemelt volna, így gyengécskére sikeredett.…..
Az alábbi sorokon az Unbending Trees nevű zenekarral készült interjúnkat olvashatjátok. A zenekar nevében Hajós Kristóf, énekes válaszolt. B-oldal: Kérlek, mutasd be a zenekart, hátha van olyan, aki nem meri megkérdezni, hogy kik is vagytok. Hajós Kristóf: Mi egy kamara popot…..
90 R.E.M. - Shiny Happy People 2009.12.02 02:18:00
Év: 1991 Nemzetiség: CSA-beli (Georgia) Az R.E.M. egy ígéretes alternatív rockzenekarnak indult, amely rokonszenves témákat feszegetve bátran hozzászólt a politikához. Mi azonban nem ezért szerettük őket még egészen fiatalon, hanem azért, mert a még meggyőző mennyiségű hajat…..