Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Outsider1

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A volt miniszterelnök megkerülhetetlen tényező a párttagság körében, azon kívül viszont teljesen elfogadhatatlan. Az MSZP törököt fogott Gyurcsánnyal. (Fotó: szegedma.hu) Ajánlott írásunk: Kibaszott jó röpirat a modern baloldalról Mintha mi sem történt volna Emlékszünk?…..
 Kilenc évnyi munkaviszony után ma kirúgták Bocskay Zsoltot, a Klubrádió főszerkesztőjét. Az információt több, egymástól független forrásunk is megerősítette, a döntést ma délután háromkor közölték hivatalosan a szerkesztőség munkatársaival.Úgy tudjuk, hogy a…..
Outsider1 2010.06.02 17:53:22
@Tamanter: Én totál nyugodt vagyok kiscsillag, de te nem vagy egy nagy rádióhallgató.Hosszan tudnám sorolni az ingatlan és jogi tanácsadáson át a fogyasztóvédelmi műsorig hogy, mi van még a Klubrádión de aki ide ír az Bolgárfóbiás annak fölösleges.
Abszurd története van Pacsker szerint a Budapestet Dunakeszitől elválasztó zöldsávon található lápnak, amelynek felét az M0-ás korábbi építkezése során elpusztították és most a maradékot szándékoznak tönkretenni a szomszédos hipermarket parkolójának bővítése miatt.…..