Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr.Jakucs

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ritát olyan ápolónőnek képzelem, aki kiválóan teljesít, ha teszem azt életet kell menteni a kórházban. Odatesz apait-anyait, a szaktudását és a szívét is, hogy megmeneküljön a beteg.  Ám, ha Egyeske a 6-os számú kórteremből valamivel kihúzza nála a gyufát,…..
Dr.Jakucs 2009.11.25 11:21:44
Kedves Andris!A nevem Dr. Jakucs,nyugdijas sebész főorvos.Ismerem, szemelvényeztem a nyáron irt bejegyzéseit, mondanom sem kellene, hogy egyes személyekhez hasonlóan idő napelőtt rájöttem a turpisságra.Nem kenyerem a hozzászólás, viszont meglepett az ön váratlan kirohanása ennyi idő után. Mivel egy lezártnak tekinett ügyről van szó. Úgy támadja ön ezt a hölgyet aki konokul állja a véleményét mintha az élete forogna ezen. Kedves uram! Tudom,hogy nem kell a Rita védelmére lépnem van elég erőssége hozzá. Hadd mondjak el önnek valamit: Bár nem ismerem azt a hölgyet akit ön ilyen kitartóan dobál de vallom az ő álláspontját: neki ugyan nincs miért önvizsgálatot tartania!Öreg orvosként tudom milyen helyzetben vannak azok az ápolók akik emberek haláltusáját nézik végig kvázi naponta.Hiszem hogy tapasztalata vezéretle őt a felismerésre, hogy az ön később bevallott állitása a betegségéről, céljáról rablómese.Az akkori felháborodottságán ennek a nőnek nem lepődtem meg.Azon sem tulajdonképp hogy ebben a felindultságban kioszotta kissé kegyetlenül a levéltitoktartást.Andris ön szidja és kényszeriti a Ritát bocsánatkérésre fölöslegesen. Ő az ápolók egyike lehet akik sajnos kevesen élnek ezen a Földön, aki a véréből rögvest adna a rászorulónak még akár önnek is Andris. Önnek aki igazán most ostorozza a dolgok leülepedtével, szőrszálhasogatással tüzdelve azt aki leleplezte az ön turpisságát. Miért teszi, mondja?Miért önti az olajat a parázsra?Sajnos úgy látom hogy ön arra dolgozik, hogy öné legyen az utolsó szó.
Andris én igazán remélem, van olyan okos hölgy a Rita hogy nem fog önnel értelmetlen párbajhoz folyamodni azért az igazságért amit már jogerősen megszerzett magának.
Az utolsó szó jogán hadd mondjam még el: ha valakinek hát akkor önnek lenne szüksége a gyógyulásra.
Ebben a reményben maradok tisztelettel: Dr. Jakucs Béla
Dr.Jakucs 2009.11.26 11:22:12
@Andris1371: Kedves Andris, kedves Susan! Két embernek szándékozom irni itt, bár a másik blogon olvasottakhoz szólok.
Remélem, Susan ön is elolvassa hisz önhöz is szólok ismeretlenül.

Egyszersmind felháborító, amit önök művelnek a másik oldalon. Azon csodálkozom, hogy az a hölgy akit így támadnak, hogyan is bírta eddig türelmesen, minden trágár kifejezés, reakció nélkül?
Kérem, olvassanak vissza kommentjeik között. Semmire, ábszolúte semmire nem válaszoltak, nem írnak az ő hozzászólásainak témájáról. Ön sem válaszolt nekem Andris. Konkrétan nem. Bár válasza illedelmes volt, de újfent az ön körül forgó fontosságokról olvashattam. A régen írt posztok azok céljai, melyek ugye mint tuduk korántsem voltak tisztességesek és a sérelme az örökös sérelme igy néhány hónap elteltével. Ez nem utal valami egszséges lélekre.
Bár megbánást tanúsított hogy átvert annyi embert, de aztán a Ritát is megbánásra akarja és akarják Susannal kényszeríteni. Rita ha bántott kizárólag önt bántotta meg, nem emberek százait vezette napokon át. S az a levéltitoktartás amiről ön folyton ismétel hát nem nagyobb bűn, vétek mint az ön sorozatos átverése. Azonban nem erről akartam beszélni.

Susan, ön bizonyára egy kiszámíthatatlan, kétarcú személyiség lehet. Egyik oldalával Andris felé hízeleg, mondván a Ritáról: Jól megmondtad neki. Mint egy kisördög, kungohta a tenyere között. Másik énjével meg vallásról, imáról , jellemről beszél akár egy buzgó, vallásos Isten hívő ember. Megkérdi a Ritától jó keresztény-e ? Ha idősebb is ön Susan attól nem biztos, hogy bölcsebb. Én mondhatom idős vagyok életem javarészén túl és itt van ez a fiatal hölgy akit sose láttam de tudom róla: kevés ilyen amazon és harcias ember él. Egyenes még akkor is ha önök másként látják.Biztos vagyok abban hogy a jelszó használata nem visszaélés széndéka volt. Azt tudom elképzelni hogy amikor belépett az ön elektronikus cimére és felfedezte azokat a nem tisztességes tartalmú leveleket felháborodott. Mindekni kfelháborodott ovlna. Csalódott és ezért döntött ahogy döntött és ez fáj önnek kedves Andris, hogy le lett leplezve. Nem tudok önöknek igazat adni.
Önök ketten akarnak ítészkedni egy másik ember lelke fölött akik ugyancsak rendelkeznek hibákkal? Susan, ön sosem követett el hibát?Ne csak gondoljon arra, hogy önmagába kellene nézzen, tegye is meg! Milyen jogon szajkózza ön is meg Andris is ugyanazt mellőzve mindenféle válaszadást, konkrét témabeli hozzászólást? Lett volna miről írni, beszélni, nem csupán az önök ismételt, unalomig ismételt üres beszéde.

Visszatekintettem a régebbi posztokban ezen az oldalon, sok hozzászóló nem volt. Erre ön Andris előveszi a zsebéből a Ritát, ír róla, hogy egy kis forgalmat biztosítson a blogjának?Szégyentelen és aljas cselekedet.
Sajnálom hogy ingerülten fogalmaztam de nem tudtam erre másként megnyilvánulni. Fölháborító, hogy azt látom, önök betömött fülekkel ugyanazt és ugyanazt írják minden kommentnél és természetesen minden bejegyzésre válaszolni kell Andris, hogy öné legyen az utolsó szó. Természetes ön indította el a lavinát.
Örömmel olvastam a Rita utolsó bejegyzését és remélem tényleg utolsó volt amikor azt irta többé nem foglalkozik önökkel meg a témával.
Sem orvosi sem magánéleti pályafutásom során nem találkoztam ilyen önfejű, szégyentelen emberkekkel mint akiket önökben ez idő alatt véltem megismerni Susan és Andris. Nem irom azt önöknek, hogy remélem jobbá válnak... és nem imádkozom és mégcsak nem kívánok semmit. Ön Andris szándékos lélektipró és ezt valaki felismerte ezért nem képes leszállni arról a hölgyről.

Rita önhöz szólok ha netán olvas:szeretném megismerni önt, megadom az elektronikus postacímem itt és kérem írjon nekem ha úgy gondolja, van értelme néhány szót váltanunk levélben. jakucsdr@citromail.hu
Köszönöm

Andris ha ismételten azt akarja írni amit már számtalanszor olvastam itt fennebb meg a másik blogon, ne is ragadjon tollat. Jóllehet követem én is a fiatal hölgy példáját és be sem teszem a lábam ide.

Dr. Jakucs Béla