Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Garficicus

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk hiába szerzett jogi diplomát, nyaralásról, új autóról nem is álmodhat. Nemrég minimálbérért akarták alkalmazni.Tényleg ennyit ér egy jogász diploma? Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a szegenyekvagyunk@gmail.com címre !! Az…..
Befejezte a nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság a 2013. június 18-án történt baleset ügyében, melynél egy autós a Kossuth Lajos utcában a 107E busz elé bevágott, hogy bekanyarodhasson a Városház utcába. A busz fedélzeti kamerája rögzítette a balesetet, így a…..
Az útviszonyok a hétvégén nem lesznek túlságosan ideálisak. Máskor se, de most pláne igaz: NE vezess túl gyorsan SEM ittasan, NE telefonozz és mindenképpen KÖSD BE az öved! Úgy fest a közlekedésbiztonság reklámok szintjén egy kifejezetten jól megfogható tematika, így…..
A mai poszt rövid lesz, de fontosnak tartom kitenni, mert azt hiszem, jól jellemzi a Magyarországon uralkodó viszonyokat. Rebecca és családjának történetében nem nagyon látszik a happy end, vagy ha igen, az aligha Magyarországon lesz. TROLLFIGYELŐ: Nem ideillő, minősíthetetlen…..
Garficicus 2012.07.27 15:51:56
@tilmir: Ez a szintiszta valóság!!

Ebben az országban már már sportszerű tevékenység a körbetartozás!!! Szörnyű!!!!
És senki nem tesz ez ellen semmit, és mint a fenti példa is mutatja családokat tehet tönkre, választhat szét....
Ilyenkor hol vannak a jogvédő szervezetek????
Megkérdezném azt is, hogy hol vannak azok a hatóságok, akiknek ilyenkor fel kellene lépniük??? Egyik sem mer még nyögni sem egy szót sem, mert a magyar államnak ez az érdeke, minél többen takarodjanak el innen!! :(( Szomorú de ezek a tények.
A posztirónak meg üzenem, hogy bár külföldön sincs kolbászból a kerités, de 10000x jobb, korrektebb életük lehet, ha szorgalmasak és tényleg akarnak dolgozni!! Magyarországon ellentétben ezzel, csak az jut előbbre, aki - mint a példa is mutatja - csal lop hazudik.... !!!! Itt tartunk....
  Az államilag támogatott keretszámok brutális megvágásának eredményeként az intézkedés ellen tiltakozókkal szemben megindult a hőbörgés a másik oldalon is: „Úgy van, minek ide ennyi diplomás, még egy villanykörtét se tudnak becsavarni, aztán elmennek külföldre mosogatni a…..
Garficicus 2012.07.27 15:40:35
@Kivlov: A tanulás sosem felesleges!!!
Aki azt mondja minek ennyi diplomás, az csak irigységből teszi mindezt.

Más kérdés, hogy manapság se diplomával, se nélküle nem lehet elhelyezkedni!! Az pedig az állam baromságai közé tartozik, hogy ilyen szerződésekkel akarja megfogni a frissen végzetteket. Persze sokba kerül a képzés, és jó lenne ha itt maradna az orvos, jogász, közgazdász de könyörgöm, meg is kellene fizetni őket és munkahelyeket kellene számukra teremteni! Akkor talán nem gondolkodna a 20-30 év közötti korosztály fele úgy, hogy takarodjunk el innen!! De mivel se munkahely nincs, vagy ha talál akkor szarért húgyért napi 12-16 órában, így inkább elmegy innen!!
Garficicus 2012.07.27 15:43:31
@salimon: A fiatalok dolgozni és pénzt keresni szeretnének, de nem adnak esélyt sem arra hogy bizonyítsanak!!! Nincsenek munkahelyek!!!
Sajnos fenti két dologból általában mindig hiányzik az egyik!! Nem véletlen, hogy minden második el akar innen menni!
  Csatlakozzon a Civilek a Munkahelyi Terror ellen Közhasznú Egyesülethez! További részletekért kattintson IDE!   Tisztelt Olvasó! Szeretném megosztani a saját tapasztalataimat munkakereséssel kapcsolatban.Már csak 6 évem van a nyugdíjig, így stabil állást szeretnék.…..
Itt a Homáron igen sokat lehet olvasni az utasok előadásában arról, hogy a BKV alkalmazottai hogyan alázzák meg/verik át/inzultálják a Naiv Ügyfeleket. Arról már sokkal kevesebbet találni, hogy ez az egész hogy néz ki a másik oldalról. Arról pedig még soha nem posztoltunk egy…..