Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gynóra

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már épp lelkesedni akartam itt, hogy milyen elképesztően szuper könyv* az Időfutár, amikor egyszer csak légszivattyúnak nevezték benne a Hell-féle vízgépet.** *Csak viccelek, valójában nagyon tetszik, éppenséggel nem tudom letenni. Szabadkőművesek, Selmecbánya, összeesküvés!…..
A költözéssel meg úgy állunk, hogy a Lány beteg lett, mellesleg én is, de az ő betegsége borította fel eredeti terveinket kissé, mivel nem tudott menni a családi napközibe. Így dobozolás és konyhabútor-rendelés helyett otthon nyűglődtünk és nem aludtunk éjszaka, ő, mert fájt…..
Autizmusmesék Fut a fiam, fut 2014.07.02 21:49:25
Mindent belead. Fut. Közben repked a kezeivel. Mr. T odakiabálja nekem drukkolás közben, hogy Cs. még sosem futott ennyire gyorsan! Végigfutja a váltót, végigfutja az akadálypályát. Közben persze végig morog. Haza akar menni igazából. De amikor fut, akkor nevet. Fut a fiam.…..
KnihoBudka, azaz Könyvesfülke. Ez a neve annak a nonprofit projektnek, amely Csehországban megnyerte az O2 telefonszolgáltató Think Big versenyét. A kiírás olyan fiatalok számára biztosít anyagi támogatást, akik ötleteikkel képesek élhetőbbé, otthonosabbá varázsolni saját…..
isolde Wow. Such wellness. 2014.01.14 21:13:20
Hát ha van valami, ami még álmatlan éjszakák mellett is képes felvidítani, az asszem lávaköves masszázs, vörösboros meggyfagylalt és cuki macskamedvék.  Azt találtam ki, hogy mindenekelőtt élményekre vágyom, és megőrülök, ha nem utazhatok valahova hamarosan*, ezért ne…..
isolde Miért nem távoznak? 2013.11.19 08:32:05
Leslie Morgan Steiner író és korábbi áldozat arról beszél a TED-en, hogy milyen félreértések övezik a családon belüli erőszakot és miért nem lépnek le a nők bántalmazóiktól. Magyar felirattal.  ..
Szerintem szombatra kéne terveznem a heti összefoglalót, és akkor meg is lenne vasárnapra. Nehezen ülök le a nagygéphez, a kisgép meg a blog.hu meg nincsenek olyan jóban, vagy még mindig gyászolja Steve Jobsot, nem tudom. Kicsit most elgondolkoztam, mi is volt ezen a héten.…..