Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vakariosz

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napi Hadísz Eid-ul-Fitr 2010.09.09 08:02:00
Az ünnepi imának kiemelkedő lelki és erkölcsi jellemzői mellett egyedülálló tulajdonságai vannak, hiszen az íd a muszlim egyén teljesítményének az ünnepe, már ami az Isten szolgálatát (pl. a böjtölést) illeti; az íd hálaadó ünnep, amikor a muszlimok összegyűlnek, és…..
Nos, ami Edirnét illeti, persze könnyen beszélek, hiszen én már voltam ott, nameg biztos különböző könyvek és irodák teljesen mást mondanak, de szerintem nem igazán érdemes az embernek erre fecsérelni az idejét. Kicsit Bursát idézte, azt leszámítva, hogy Bursa klasszisokkal jobb…..
Iszlám Pénzügyek prologue 2010.04.22 21:13:00
az elmúlt években úgy hozta a sors hogy belecsöppentem az iszlám pénzügyek világába és ihletett adott, gondoltam leírom miket láttam, mert érdekes..szerintem :) közgazdász lennék, és hát kb semmitse tudtam erről az egészről korábban, alig hallani erről idehaza, pedig elég…..
Már többször ajánlottam az olvasók figyelmébe ezt a szép elemzést, amely az 1990 és 2006 közötti választási előrejelzéseket vizsgálta. Az írásból több minden kiderül, de leginkább az, hogy az egyébként jelentősnek érzékelt tévedések összességében nem is voltak olyan…..
Tölgyessy Péter március elején azt nyilatkozta: „ma ott tartunk, hogy a Jobbik megelőzheti a szocialistákat, és a nyugati világ egyik legerősebb rendszertagadó pártja lesz”. Nem kétséges, ha a Jobbik valóban megismétli, esetleg meghaladja az EP-választáson elért 15…..
A címben említett jelzők már e párt gazdasági nézeteiből is kiderülnek, de ezek a videók mindent elárulnak. Ilyenkor felmerül egy felelős keresztényben és konzervatívban a kérdés valyon kik pénzelhetik a Jobbikot??? Oroszország? Teherán?? Mindegy egy valamiben reménykedjünk,…..
Angyal vagy Zavaros ügyek 2010.02.01 14:04:42
A Magyar Iszlám Közösség hosszú évek óta folytat karitatív tevékenységet, de ahogy a mostani botrtány is rávilágít, a szervezettel nincs minden rendben, így gyanúnk szerint egyáltalán nem biztos, hogy a MIK-nek juttatott adományok célba érnek...
A KIS BLOGGERA kis blogok világába nyakig el lehet merülni. Értelme nincs sok, de ezt jobb nem feszegetni. A kis blog spotting a nyakló nélküli internetezésnek egy ugyanolyan fölösleges, a függőség határát súrló, vagy éppen azt átlépő, GDP-termelést gátló, és családgyilkos…..