Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bibolyaadávid

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkor most nem használunk jelzőket, tessenek megnézni a 4-1-es Ottawa–Chicago alábbi jelenetét, aztán lehet hozsannázni. Persze, hogy Brian Elliott kapus és védője hibázott a kapu mögött, persze, hogy utána mázlija is volt, de hát ez mind nem fontos. Marian Hossa amúgy…..
Bibolyaadávid 2010.01.20 17:18:32
  Csak női főnököt ne. Egy jelentéktelen környezetvédelmi csoportnál dolgoztam, ami inkább "szükséges rossz" kategóriába sorolható, mintsem egy jelentőségteljes helyre. A főnökömnek mindenki rossz és buta volt, aki nem úgy gondolkodott, mint ő! A hibáit nekünk…..
Lerántotta a leplet Belgiumról milk4, úgy tűnik, Brüsszelben sem fenékig tejfel a közlekedés, hiába van nagyon nyugaton, idióták ott is vannak. Erre persze valószínűleg nagyban rásegít az is, hogy nagyon vegyes az ott élők összetétele. Ha pedig leesik a hó, megbénul az…..
Bibolyaadávid 2010.01.01 18:43:33
@webmestar: Azért ezen gyurcsány óta vitatkoznék!
Persze lehet erőlködni, hogy akkor ma este csak azért is, hú de nagyon, és amíg a feje tetejére áll a világ. Lehet arról álmodni, hogy konfettiben úszva, önfeledten hajnalig. De a valóság akkor is az, hogy a szilveszteri bulikon csak erőltetett jókedv, kínosan túlzásba vitt…..
Bibolyaadávid 2009.12.31 19:04:22
@pistii:

Ki az a sas józsi a gyurcsány és a gajnai nagybátya? Adócsaló gazember! Ja ! A Verebes is egy hülye!
Amikor elkezdtünk foglalkozni a magyar kereskedelmi-, kábel- és közszolgálati tévék elmúlt tíz évének összefoglalásával, óhatatlanul is két klasszikus közhely jutott eszünkbe, az egyik a kis pénz, kis foci, a másik meg a kicsit sárga, kicsit savanyú, de a mienk. Nem lehet nem…..
Az ügyeletes Claudiák persze mindig csak meg akarják mutatni, hogy szülés után is lehet vonzó egy nő, vagy arról beszélnek, hogy gyerekkorukban félénkek voltak, és az egész pubertáskori lelki traumán csak úgy lehet túllépni, ha alaposan lealapozzák, majd széttárják a…..
Egy német cég megcsinálta a legsportosabb gyári elektromotoros kerékpárt Európa számára, amivel a 70-es sebességhatár is áttörhető. Kínában éppen módosították a szabályokat, a milliószámra gyártott akkus bringák 20 km/h-s teljesítmény fölött rendszámköteles motoroknak…..
Bibolyaadávid 2009.12.22 15:49:23
Az HBO-n szoktak adni néha szexrealityket: mint az Iskolás lányok jelentik a kilencvenkettes Sat1-ről, amiben feltárják a tinilányok csapodár szexuális szokásait, hogy a német polgár is szörnyülködhessen, majd erkölcsi fölénye tudatában jólesően ráránthasson a társadalmi…..
Bibolyaadávid 2009.12.18 18:09:35
@marky@life:

Ez nem a Nobel díjról szól kistesó!
w Sorstalanság 2009.12.17 05:00:00
Valaha sokat, eleget írtam arról, hogy melyik konkrét tévéműsor miért és hogyan szar. Majd amikor számot vetettem az addigi munkásságommal, feltettem magamnak a kérdést: vajon miért nézek tévét, ha egyszer szar a műsor? Ezt egyébként egyes olvasók már évekkel korábban…..
Nem is az röhejes, hogy az RTL párkeresős realityt indít Edittel, hiszen az Editek, Győzikék, Pákók, Benkők azért vannak, hogy reality készüljön velük (mondjuk nálunk szerencsésebb történelmi fejlődésű országokban az Editek is másképp néznek ki). A vicc inkább az, hogy…..
Felháborodással vegyes izgalommal indítottam el a videólejátszót, amikor arról hallottam, egy tényfeltáró újságírót az első, belemenős műsora után kirúgtak a Duna tévétől. Ahogy írtuk, Apáti-Tóth Kata Szijjártó Péterrel, az MSZP könyörtelen korbácsolójával, majd a…..
Három fideszes és egy szabaddemokrata országgyűlési képviselő több parlamenti megszólalásban és írásbeli kérdésekben is firtatta az MVM offshore cégekhez vándorolt milliárdjainak sorsát, ám rendre semmitmondó válaszokat kapnak a kormányzat illetékeseitől. Update: Oszkó…..
Bibolyaadávid 2009.11.26 16:24:19