Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alley_

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Amikor újra felhívtam a figyelmét arra hogy nős, ártatlanul azt válaszolta, hogy ő csak barátkozni akar, semmi többet” – egy nős pasi nyomulásánál kevés visszataszítóbb jelenség létezik. A szitut még gyomorforgatóbbá teszi az a tény, hogy a pasi…..
Alley_ 2011.02.26 01:10:38
Kedves Panni!

Szomorúan olvastam, hogy egyes "pasik" még ma is ennek a "hobbinak" hódolnak..
Tapasztalatból beszélve annyit tudok neked mondani, mint tanács, hogy egy olyan pasi, aki kapuzárási pánikjának egyik utolsó korszakát éli, és tekintve, hogy már nem keres komoly kapcsolatot, csak arra vágyik, hogy újra érezze a régi "Kellek én még a nőknek!!" érzést, és Te nem állták kötélnek neki és nem mentél fel a lakására egy kis titkos légyottra, ne is gondolkozz azon, hogy ha másik lánnyal is látod, hogy az vajon felmegy-e majd hozzá, mert evidens, hogy a válasz igen.. sajnos.. Mert egy házas ember, aki már elkötelezte magát, minden, önmaga ellen irányuló győzködése ellenére is keresi még a kalandot és vágyik rá, akarja, hogy akarják, hogy vágyjanak rá és utána, ezért nem fog megállni egy nemnél, sajnos keres tovább.. :( Ezt pedig úgy tudok a legkönnyebben ellenőrizni, hogy vagy hirtelen abbahagyja az irántad való érdeklődést, keresést, vagy amikor te kezdesz el felé lépéseket tenni, ő nem lesz már olyan nyitott rá, mint amilyen korábban volt, nem fog már annyira erőlködni, kezdeményezni. Ennek pedig az lesz az egyetlen ésszerű oka, hogy keresett és talált is olyan "másikat", akinek nem kellett könyörögnie, aki felment hozzá az első kérésre..
DE kérlek, ne érezd úgy, hogy most Téged bírálnálak, vagy minősítenélek, mert nem! Sőt, éppen ellenkezőleg. Én úgy vélem, hogy ha az utóbbi eset fel is lépett és megtörtént, Te egyáltalán ne hibáztasd magad, mert van egy óriási különbség közted és közte:
Neked van önbecsülésed és elveid, míg neki már nincsenek, és nem is lesznek, és ez nagy különbség.

És ha a fentebb említett elméletet bármennyire is megvalósulni látod, legjobb, ha méltósággal dobbantod a srácot. Akár egy új pasival az oldaladon, akivel pl. csak egy kávézóban lát együtt, vagy a telefon és egyéb üzenetek válasz nélkül hagyásával. Komolyan, sajnos az ilyen pasiknak csak egy töredéke az, aki végül komolyan gondolja a másikkal, hogy ő valóban vele akarja folytatni az életét, és nem a már választott társával, míg a többség csak heccből és egy gyors numerára viszi a lányokat. Ettől függetlenül persze léteznek még szép történetek és végkifejletek, de szerintem, ha a te srácod a te derekad helyett már másoké után futkos, addig vond ki az életedből, amíg még büszkén tudsz kiszállni a történetből és nem fogod úgy érezni magad utána, mint akit a végletekig megaláztak. Okos enged, szamár szenved! Never forget it és sok szerencsét!! ;)