Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Masni__

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valentin-napi különkiadásunkat olvashatjátok, amiben melyik más párról is eshetne szó, mint az ötven éve - majdnem - töretlen boldogságban és mosolyban fürdőző Barbie-ról és Kenről. Nézzük meg micsoda remek példát állítanak elénk, a legelejétől kezdve, ahogy egymásra…..
Ha Cyr lennék, most elsütném azt, hogy "plofonegyszerű" ötlet, de eszembe sincs csűrni a szavakat. Mindenesetre elsőre jópofa ötlet, másodikra megszólal bennem a biztonsági riasztó, hogy hát hahó, kötelek, meg magasan lévő kosarak, jaj. De aztán arra jutottam a képet…..
Masni__ 2011.09.22 07:47:06
:)
Nem is értem, hogy nem jutott még senkinek sem eszébe a felhúzható zenélős játékok ezen verzióját elkészíteni. Eddig én még csak olyat láttam, aminek a felépítése a következő volt: akasztó, plüssdög, fenékből kilógó felhúzó zsinór, amit lehúzva indul a zene. A svájci…..
Gyerekszoba Nemszülinapi poszt 2011.03.23 14:20:00
Az úgy volt, hogy hajnalban váratlanul belém hasított: ma nevezetes napot tartunk. Történetesen a hármas számú Vad is reggelre lett négy esztendős, de szerinte  ez nem számít. Mi tagadás, könnyen beszél, mert már négy napja  ünnepli és fogja is még ugyanaddig,…..
Gyerekszoba Ég a gyertya, ég... 2011.01.22 19:01:00
Örömteli nap ez a Gyerekszoba életében - mondhatnám: ezt is megértük -, ma vagyunk háromévesek. Három éve felhasznalo bloggerina gondolt egy nagyot, és egyes-egyedül indította útjára a Gyerekszoba blogot, hadat üzenve a csicsás, bugyirózsaszín és macis designnak. Rá egy évvel…..
Gyerekszoba Alkot az Olvasó 41. 2010.10.06 08:14:00
MNóra nevű olvasónk levele sem az utóbbi időkben landolt a postaládánkban, de aktualitásából szerencsére mit sem veszített. Mert dekorációs anyagok, képek mindig kellenek a gyerekszobába - és naná, hogy az sem árt, ha időnként cseréljük az addig falon lógó képeket. Arról…..
Gyerekszoba Ötven veszélyes dolog 2010.05.14 14:20:00
A szülő félt. Az a dolga. A gyerek meg nem fél. Az a dolga. A szülő ezért mindig úgy gondolja, hogy jobban tudja, mi jó a gyereknek, a gyerek pedig állandóan azt éli meg, hogy már megint nem szabad megtennie valamit, ami izgalmas és jó mókának ígérkezik. A mai szülők ráadásul…..
Mit csinálnál 20 000 LEGO-val? Biztos, hogy nem azt, amit Simon Pillard and Philippe Rosetti, ugyanis ember nincs, akinek - rajtuk kívül - eszébe jutna, hogy beborítsa a konyhapultot legóval. Márpedig nekik eszükbe jutott, vettek egy IKEA konyhapultot, hozzá 20 000 legót és szépen…..
Masni__ 2010.03.24 19:58:33
@felhasznalo: Köszi az infót! :-)
Gyerekszoba Nemzeti Bagolynap 2010.03.23 17:24:00
Nincs menekvés, bárhogy is reménykedtetek, úgy döntöttünk, hogy estére Zaphodbb kollegina tiszteletére teljesen elbaglyosodunk.Az első két, házilag készült, öregecske bagolypár természetesen nem az ünnepelt korára hivatott célozni, mely kétségkívül módfelett zsenge, csupán…..
Talán még sokan emlékeznek a korai 90-es évek szabaddemokrata kampányzenéjére: „Szabad élet, szabad madár”. A szóban forgó népdal talán legismertebb változata a Muzsikás Együttes nevéhez fűződik, Hidegen fújnak a szelek címmel. Legutóbb épp egy Goulash Exotica…..
Szögezzük le: szoptatáspárti vagyok. Azt is írásba adom, hogy szerintem a fejés egy felesleges hülyeség alapesetben, bizonyos helyzetekben azonban nagyon is hasznos. Ilyen helyzet lehet pl. az, ha gyulladás áll fenn, ha tartalékolni akar az ember, vagy kimenőt ad magának egy…..
Gyerekszoba Második születésnap 2010.01.22 10:04:00
Drága Olvasók, olyan furcsa ez, mert ismét eltelt egy év, és pontosan ez az a nap, amikor két évvel ezelőtt először megírtam egy posztot. Azóta lett belőlük összesen 1268 darab. Persze, nem mind az én agyszüleményem, hiszen a tavalyi év folyamán csatlakozott hozzám zaphodbb, a…..
Észrevettétek már, hogy a legtöbb játékboltban – legyen az valódi vagy virtuális – szinte ugyanazokat a játékokat kapni? Műanyagból készülnek, nem igazán igényelnek kreativitást, általában egy funkciójuk van, és mindig, de tényleg mindig meg akarnak tanítani…..
Gyerekszoba Alkot az Olvasó 27. 2009.12.01 09:25:00
Remek ötletet küldött nekünk Lolek&Bolka nevű Olvasónk, nekem mindig is gondot okozott, hogyan farigcsáljak a krumpliból normális nyomdát. Annyi eszem meg persze nincs, hogy magamtól rájöjjek erre a megoldásra. Így aztán most közkinccsé tesszük, hátha másnak is jól…..