Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kaffer John

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvégén az MSZP választmányának elsöprő támogatását megszerző és a borotvát gyermekei kezébe adó Mesterházy Attila már meg is kezdte hosszú kampányát. Az ismertségi deficittel rendelkező fiatal politikus számára elengedhetetlenül fontos, hogy a következő hetekben még…..
Kaffer John 2009.11.30 20:16:03
2002: Olimpia, Széchenyi terv, Bozsik program, Happy End, Ezüsthajó kft. Ezeket a választás előtt sikerült beindítani/"leleplezni". Véletlenül akkor adták át a Nemzeti Színházat, a Millenárist, a Terror házát. Sajátos időzítés... Mondhatni: pénzosztás, szimbolikus politika. 2006-ig 4 új híd a Dunán, 554 km új gátrendszer, plusz 800 mrd-os gazdatámogatás... Ez olyan véresszájú populizmus/pénzosztás volt, amelyet Gyurcsányék is megirigyelhettek 2006-ban.

Másrészt volt egy igen csúnya TF-es beszéde a két forduló között Orbánnak. Idéznék belőle néhány mondatot:

"Azt is tudnia kellene Magyarország utolsó szegletében is mindenkinek, hogy Magyarországot újabb úgymond liberális közbiztonság fenyegeti. Ez azt jelenti, tisztelt hölgyeim és uraim, hogy visszaáll az az állapot, amiről már az előző kormány miniszterelnöke is csak azt tudta mondani, hogy ami van, az minden, csak nem közbiztonság. Nos, nehéz küzdelemben, nehéz küzdelemben csökkentettük a bűncselekmények számát, visszaszorítottuk a külföldi bűnözői csoportokat, visszaszorítottuk a szervezett bűnözést, és most azt kell látnunk, hogy itt is visszatérhetnek a régi állapotok. Jó lesz, ha mindenki megőrzi a józanságát, tisztelt hölgyeim és uraim, amikor vasárnap választani indul."

"Mindannyian, mindenkinek tudnia kell az egész országban, mindenkinek tudnia kell az egész országban, hogy a minimálbér emelését, ami 19 500 forintról két lépésben 50 ezerre emeltünk, nem szavazták meg, és nem támogatták. És bizony azt a szomorú igazságot is el kell mondanunk mindenkinek, hogy amikor hazánk bármilyen nemzeti kérdésben a nemzetközi porondon vitára és küzdelemre kényszerült, akár a románokkal volt vitánk, akár a szlovákokkal, akár az Európai Unióval, kettőt sem fordultunk, és mindig az ellenfél oldalán találtuk őket. Ez az igazság!"

Hát ez az igazság egy része. Nem védem a szocialistákat, de ha az ország=Fidesszel, vagy az ország sorsát csak Viktor atya és Ferenc testvér tudja befolyásolni a szekértáborokból őrülten üvöltő közönségnek pózolva akkor nagy bajban vagyunk. A csőlátás káros...