Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cutu84

0 bejegyzést írt és 144 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan nem tudják, vagy elfelejtik, hogy a robogók, vagy bármilyen segédmotorkerékpárok használata kötelez bizonyos szabályok betartására. Nem csak a sisakról és az SMKP (újabban M) vagy B kategóriás jogosítványról van szó, hanem arról, hogy ez a járműkategória maximum…..
cutu84 2011.10.11 14:33:50
@vojzi: rofl!!! Ennyi baromságot egy rakáson rég olvastam. Köszi!
Szóban elmesélve úgy sem hisz el senki, hogy hányszor kerül veszélybe egy bringás élete egyetlen nap alatt még akkor is, ha szerényen a kerékpárúton halad.Magpet önálló civil kezdeményezésként lefilmezte. Szerinte sincs harag, az egész csak azért készült, hogy mindenki lássa,…..
cutu84 2011.02.11 18:23:02
@sage5: csak trollok hagyjad semmi értelme koptatnia billentyűzetet.
  Friss sajtóközleményt kaptunk, még szinte forró. Autós Critical Mass?! Jó vicc. Eltekintve attól, hogy már a név sem túl eredeti, nem ártana, ha valaki végre betöltené azt a szerepet, amire a Magyar Autóklub orvosilag alkalmatlan. A sajtóközlemény nyelvezete nem…..
cutu84 2010.11.26 23:00:22
Két napja annak ellenére védtem meg egy orbitális baromsággal szemben a kerékpárosokat, hogy nekem nincsen biciklim és legtöbbször autóval közlekedem. Normális esetben mindezek mellett semmi bajom a más járművel, szabályosan közlekedőkkel. Még magával a Critical Mass…..
cutu84 2010.09.23 17:14:08
@FDToth: Ezt az A HÍD dolgot tudod pontosítani? Hál istennek több is van.
cutu84 2010.09.23 17:37:50
@xaba99: Nyugi. Ha leszállna gyalogosként eltolná a lámpás zebra mellett majd visszaszáll beljebb lennél? Nem csupán a gyalogosk nem tudtak lejönni a zebráról
Mondjuk én is kivárom a zöldet, akármivel megyek.
cutu84 2010.09.23 17:39:57
@Comandante en Jefe: Éjjel kettőkor a legtöbb lámpa sárgán villog ugyebár=D. Legalább is mifelénk.
Rendhagyó módon ért véget az őszi Critical Mass. A több ezres demonstráció csúcspontja ugyanis nem a szokásos bringaemelés volt, hanem egy politikai kerekasztal beszélgetés az esemény végpontjánál, a Gödörben. A szervezők a biciklis fejlesztésekkel kapcsolatban rendeztek vitát…..
cutu84 2010.09.23 13:46:34
@gyvy: csinálj configot inkább abban jobb vagy. már ha az a gyvi vagy.
cutu84 2010.09.23 13:54:43
@gyvy: Akkor mind1. Na további szép napot, én mentem tekerni a dolgomra=D!
@kpetya: ha nem érted akkor kár erőltetni ülj vissza az fénymásoló elé és nyomd a gombot.
cutu84 2010.09.23 16:06:43
@Silent Bob: Hagyjad már én is beszéltem vele egész nap, menthetetlen. Ott kell hagyni a saját mocskában.
A kerékpárosokkal szemben vívott autós szabadságharc élharcosai láttak egy reklámot, ami felnyitotta a szemüket a környezetvédelem fontosságára. Az Emberi Parkolásért Mozgalom azonnal felszólította a fővárost, hogy a légszennyező bringázás helyett autós projektet támogasson.…..
A Critical Mass (CM) három éve szervezett először olyan bringás demonstrációt, ami valójában nem felvonulás, hanem a biciklisek nagy közös közlekedése. Az évente kétszer megrendezett CM ezzel közelebb kerül az eredeti célkitűzéshez, amely a demonstrációt úgy határozza…..
cutu84 2010.09.22 10:08:40
@k_attila78: Valóban szép idő van mindjárt megyek is a Belvárosba haladó kocsisorokat előzni jobbról meg járdázni, remélem Sixx is ott lesz=P!
cutu84 2010.09.22 10:14:17
@k_attila78: Remélem most csinálja az ajánlott blogot=D.
cutu84 2010.09.22 10:28:29
@min: Nem itt épp be vannak higgadva az indulatok, már csak az utórezgéseket tapasztalhatod. Témáról mi a véleményed?=D
A rendes őszi biciklis felvonulás az idén szeptember 22-én, szerdán lesz. A Critical Mass résztvevői 18:30 és 19:30 között a pesti Nagykörúton, a Jászai Mari tér és a Petőfi híd budai hídfője között fognak együtt kerekezni. Pontos kezdés nincs, mindenki ott csatlakozhat a…..
cutu84 2010.09.21 19:40:38
@Stock: Stock, a legtöbb gyalogos jogosítvány nélkül közlekedik. Rendszáma sincsen. mit szólsz ehhez a problémához?!
cutu84 2010.09.21 19:41:48
@Stock: Lezárt rendezvény volt az eddigi cm-ek döntő többsége. Ahogy a Forma 1 magyar nagydíj is.
cutu84 2010.09.21 19:47:03
@morden2: Ezt már én is felvetettem=D. de holnap kimegyek szopatni őkelmét, kedvet kaptam, úgyhogy ha valóban CM es bejött a taktikája. Ha spriccelni mer egy autós majd lincselünk=P(gyengébbek kevéjért ez irónia!).
Kiváló időzítés, remek plakátok (a kedvencem az esztergomi bazilika és a piramisok montázsa), csodálatos programok, Hegedűs Lóránt, a HAMASZ elnöke (micsoda poén, ha-ha-ha, az atv már le is csapott rá). Vajon mi lesz még? 3 emeletes torta, tetején a World Trade Center…..
A túlbuzgó biztonsági őrök hergelése remek szórakozás, de Zoli inkább csak aggódva pislogott az őt mindenhova követő őrre, aki persze kifele menet ki is pakoltatta vele a zsebeit. Zoli nyilván gyanúsan viselkedett, de ez még nem indokolja a címben szereplő mondatot és a tapadást…..
Kamerán keresztül valószínűleg szédítőbb egy keskeny erdei pályán lezúgni, mint élőben. A nagylátószög miatt minden pillanatot életveszélyesnek lát a néző, pedig a fiúk láthatóan ellazulva gurulnak az erdei pályán...
Autókkal foglalják el az alig néhány hetes kiskörúti kerékpárutat parkolópárti aktivisták, akik a sáv visszavételéért hirdetettek demonstrációt. Az Empamo az autósoknak követeli a teljes útfelületet, bár azt állítja, hogy a rendezvény nem a kerékpárosok ellen szól. A…..
cutu84 2009.12.10 21:17:41
@Reggie: Akkor hol olvastál a vidéki szegény emberek, mindennapjairól, akiknek kerékpárral kell kimenni a szántóföldre? Vagy csak általánosítasz. Olvassad el a Mein Kampfot neked biztos bejön az ideológia.
cutu84 2009.12.10 21:25:10
@Reggie: Fontos a munkanélküliek (ugye munkanélküli aki munkát keres) érdeke is, hiszen ők is részt kívánnak venni a társadalom termelő tevékenységében.
Amúgy értem mit akarsz mondani csak szívózom=D!
"Családias a légkör, barátságos és szakszerû a kiszolgálás" - írja a MediLine biodiszkont üzletház weboldala. A családiasságba azonban - a kétgyermekes Homár szerint némi joggal, a de a kereskedelemben mégis kissé szokatlan módon - nem értik bele a gyerekeket és a…..
Súlyosabb főbüntetés nélkül úszta meg a Stefánia és Thököly út sarkán történt kerékpáros-gázolás elkövetője a halált okozó figyelmetlenséget. Felfüggesztett szabadságvesztést kapott, viszont nem vezethet többet teherautót. A baleset több mint két éve, 2007. október…..
cutu84 2009.12.04 17:13:54
@Stock: Nemtudom mire gondolsz ha idéznél az sokat segítene. ellenben:
1. nem értem úgy összességében mit szeretnél mondani, központozásod elég rossz (tudom én sem vagyok tökéletes) Próbálom értelmezni a mondandódat:
2. "Sokkal több bajjal jár az, hogyha előről oldalról, hátulról figyelni kell a másikra,..."
Igen mások is vannak az úton figyelni kell és alehető legnagyobb körültekintéssel kell közlekedni, ez mindkét félre igaz.
3. "mint egy egy szintbeli kerwszteződésnél lassítani és körültekintően átkelni....."
Most ez arra vonatkozik, hogy jó lenne kerékpáros hidakat és aluljárókat csinálni?
4. Autót is elég sokat (és régen) vezetek ahhoz, hogy tudjam milyen (lehet) a te nézőpontod, tehetnéd te is ezt fordítva, sokat segítene. Amit te mondasz az nem viszi előre morálisan az országot, hiszen csak a status quo-ra való fals reakció.
Ne legyen félreérthető próbálok (banális) pédát mondani (ez pedig a status quora való fals reakció megvilágítására szolgál):
Kamionos nagy sebességel átzúg a piros jelzésen, eltarol téged, meg még a zöld jelzésn átkelő babakocsis nagymamát(ilyen hál istennek ritkán van).
Erre vajon helyes reakció e a következő KRESZ módosítás:
Változtassuk meg a szabályokat, hogy amennyiben zöld jelzést kapsz a te gépjárműveddel. Állj meg, állítsad le a motort, szálj ki nézz körül és csak ezután folytassad utadat a kereszteződésen keresztül.
Mindennek az oka az hogy asok árút szállító siető kamionosokat védjük. Szerinted ez az indoklás igaz? Gondolom szerinted sem. Márpedig a te állításod ezzel közel megeggyező
cutu84 2009.12.04 20:54:08
@Stock:
A. Ez nem a kerékpárosok hanem az érvényben levő KRESZ hibája ebben a formában. Úgy érzem rossz helyen keresel bűnbakot.
B. Ha a kerékpáros 30-50 el közlekedik, jó esélyel mehet az autók között hiszen sebessége nem különbözik jelentősen ( hacsak nem akarod a gyávább robogósókat is járdára küldeni aztán jönnek a szalámitaktika szerint az összes járművek amikben nem 100le feletti motor van. amíg csak alegnagyobbak maradnak.
C. Amennyibena kerékpáros 30-50 el érkezik egy ilyen kereszteződésbe már szabálytalan, ha jól emlékszem kerékpár úton 30 a max megengedett, de inkább 20-25 az útminőség miatt az elérhető sebesség gyalog-kerékpár uton meg talán csak 20 km/h. Sok helyen olyan kacskaringók vannak az útkereszteződés elött a bringásnak, hogy 5-10km/h val is alig lehet megközelíteni, az elsőbbséget mégis sokan nem adják meg pedig egyértelmű, hogy egyszerre érünk oda.

Én is szégyenlem magam a pirosnál átvágó bringások miatt. Van aki direkt csinálja, leszarja és van aki csak figyelmetlen. Sok autós megy át sárgán/piroson.
Mindenki először a saját háza táján tegyen rendet utánna akarjunk másokat kioktatni.

További szép estét és vigyázzunk egymásra!
cutu84 2009.12.04 23:53:04
@eschpé: Lakott területen a láthatósági mellény nem kötelező tudtommal. De ha ezt az ittassági mellény szlogent valóban elküldöd garantáltan halálra röhögik magukat a jardok. =D
"minek a bicikli út ha össze-vissza kerekeztek ?"
minek az autópálya meg a Hungária krt. ha beengedik az autókat... remélem érzed az iróniát.
Az "Ősz pechvogelje" címre eséllyel pályázhat Zsuzsa, aki egy lidérces esti teszkózós konzumroham végeredményeként hivatalosan tolvajnak lett minősítve egy olyan ügyben, amiben a világért sem döntőbíróskodnánk, de amiről annyi minimálisan elmondható, hogy nem…..
cutu84 2009.11.24 20:50:31
Előfordul az ilyen.
Ha biztonsági őr az én alkalmazottam lenne, mert lenne boltom, ahogy nincs, úgy vágnám ki mint macskát
sz@rni.
Tudtommal a kukásoknak már kell érettségi, ezekre is ráfér habár ez a papírt is minősíti.
Ezt a csipogós témát én nem értem, de a SZUPERBIZTOS felvételeken gondolom látszik ha le akarják szedni a boltban, a kedves vevők.

Ezek a blogcímek olyanok mint az újságcikkek címei, ha nem tetszik olvassál regényt.

@Stock "nyilvánvaló, hogy az eszesebb szarka a feledékenységes lebukásra játszik, mint az egyértelműre!! és pont ezért nem figyelmetlenkedett, hanem lopott!!!!!!! :) "
most ez: ":)" mit jelent itt szerinted? az hogy te ettől vidulsz?
Eszes szarka szerintem az egyáltalán nem lebukásra játszik, de a te eszességed ezzel azt hiszem ki is fulladt.

@öregmogyi:" És most képzeld magad az őr helyébe, hogy naponta hány ilyen szánalmas magyarázkodással találkozik."
Inkább nem képzelem magam a helyébe egy agyatlan tahó rágalmazónak.

Megelőzve válaszod tőled idézek:
"jobb is, hogy mész! Nevetséges a felháborodásod! " ez rád is igaz.

@Cserepká: Szerintem a blogger tényleg lopott és úgy magyarázkodik, mint egy bűnöző... Le kéne szoknod róla, hogy megpróbálsz átverni mindenkit!"
Huha mennyi magas színvonalú bűnügyi magatartáselemzőnk lett hirtelen elájulok. szerinted mit akarna elérni azzal hogy blogba ír?
cutu84 2009.11.24 21:28:49
@Stock: "csak tudod számomra elfogadhatatlan, ha az egy ember nem képes beismerni ha hibázik"

Más szemében a szálkát... remélem ismered. Mikor vallottad be utoljára egy vitában, hogy nincs igazad és vitapartnerednek igaza lehet legalább részben? Szerintem nem vagy te olyan hülye mint mint itt tűnsz, de be kéne látni, hogy nagyon kevés rálátásod van a teljes esetre (velünk együtt) és esetleg rosszul értelmezel/gondolsz bizonyos dolgokat.