Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SOPHIE

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Tibi,saját és ismerős szülőkről mintázva megírtam a Netfüggő szülő jellemrajzát, ha alkalmasnak találod, tedd ki. Amennyiben poszt lesz belőle, kérlek, említsd meg, hogy az írást nem csak a saját példák, hanem ez a fergetegesen vicces és végtelenül megható rövidfilm…..
A tudatlan tucatnő nem okos, nagyon nem okos, de ki nem szarja le, mert az Erzsike - aki múltkor elég jól elküldte a picsába a Roland kurváját a Mónikában - se okos, azt’ mégis szerepel a tévében. A tudatlan tucatnő nem ügyel környezete tisztaságára, de az is ki a faszt…..
SOPHIE 2010.03.30 21:07:49
@vészmadár (pica pica):
Igen. És te?
SOPHIE 2010.03.30 21:09:48
@terra incognita:
Belepacsáztam volna?:)
Temptation friss olvasója a blognak, szinte a semmiből tűnt elő, és rögtön küldött is egy figyelemreméltó posztot. Az általa leírt, gyakori nőtípus jellemzőire sebészi pontossággal tapint rá, és nem kíméli :)A szülők elég jól kerestek a hetvenes-nyolcvanas években ahhoz,…..
SOPHIE 2010.03.06 08:40:05
@Jege: Kedves Jege,
megértem, hogy nehezen szembesül önnön balfaszságával, nehéz feldolgozni az ilyesmit, nyilván ezért próbálkozik a faszfej imázzsal ekkora kitartással. Talán, ha levágatná a kecskeszakállát...ki tudja? Az esetleg segíthet.

Szerintem az írásból egy emberrel kapcsolatban surágzik az utálat. A típust rosszul fogja meg, például az alsó-középosztály kitétel miatt, ez ugyanis ezzel a típussal kapcsolatban teljességgel irreleváns. Az egész szituáció/írás hamis, a poszt írója egyszerűen minden rosszat az alanyra húzott, ami szerinte egy nőben elviselhetetlen, vagy amit szerinte a férfiak elviselhetetlennek találnak egy nőben:)

Fáj, hogy utál.
Javíthat esetleg a kapcsolatunkon, ha elárulom Önnek, hogy csupán kénytelenségből voltam csupa nagybetűvel írni a nickemet, mert a normális írású már foglalt volt?
Reménykedem kedvező válaszában.:)
SOPHIE 2010.03.06 19:41:37
@Jege:
Az előző komment erre válasz, természetesen.