Regisztráció Blogot indítok
Adatok
véredény

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár magam inkább sétapárti vagyok, de ez nem jelenti, azt, hogy ne érteném meg az autósok problémáit. Sőt, ha olykor mégsem értem meg, a hangjuknak még akkor is szívesen helyt adok. Hogy mennyire van igaza Péternek, és hogy mennyire megnyugtató az alpolgármester válasza, azt a…..
Arról már szinte mindenki tud az országban, hogy a Kispál és a Borz augusztus 9-én adja utolsó koncertjét a Sziget nagyszínpadán. Azzal viszont talán nem sokan vannak tisztában, hogy lesz egy előzenekaruk, az egylemezes Esti Kornél személyében, akik óriási megtiszteltetésnek…..
ÉnKispálom Lackfi János írta 2010.07.21 09:25:58
Többen feszegették már a kérdést, most akkor Lovasi kortárs költő-e vagy sem, hiszen dalszövegeinek ereje és kimunkáltsága feltűnő a honi rakkendrólmezőnyben. A kérdés agresszív kicsit, kétféle vádat rejt. Egyfelől odapiszkál a mai lírának, mondván: nézzétek, skacok, egy…..
véredény 2010.08.06 15:43:47
A jelenleg a Poén! TV-n futó Déja vu című műsor vezetése után újabb felkérést kapott egyik kedvenc tévés arcunk, Lévai Balázs. A Dob+basszus, a Bestseller, a Nyugat100 és a Lévai kislexikon műsorvezetőjét felkérték, hogy vezesse az ősszel visszatérő Mindentudás Egyetemét.…..
Ha ez így megy tovább, lehet, hogy ősszel lesz kiscsillag 3. Elkezdtünk komótosan dolgozgatni, a Lovasi-Ózdi páros néhány rövid akkordfűzérig jutott, aztán a Lecsó is küldött az otthoni termésből párat, úgyhogy erre alapozva február elején, és a mostani hétvégén Pécsen…..
Rettenetes hír ez. Mármint hogy azt csiripelik a felpillantó küllők, hogy a Lovasi András Kossuth-díjat kap 15-én. Rettenetes hír ez a magyar gimnazista lányok százezreinek, nemkülönben ugyanennyi későharmincas-koranegyvenes álfiatal férfinak, (például nekem), akik azt hitték,…..
örökre szívembe zártalak korom 2009.11.23 16:29:00
Hétfő délutáni ajánlatunk egy újabb videoklip, amit már jó ideje meg akarunk mutatni, és hogy eddig vártunk vele az csak azért van, mert így alakult.    Létezik egy hasonló klip már a rocktörténelemben, 1993-ban jelent meg a Kispál és a Borz zenekar harmadik lemeze…..
véredény 2009.11.26 08:47:36
@mikedude: Nekem a tiéd jobban tetszik, mert nincs túlművészkedve, hanem üde és vicces. (Pedig riszpekt R.Gézának, a Huckleberry együttes frontemberének, akinek olyan halhatatlan szlogenek fűződnek a nevéhez, mint hogy "én nem akarok olyan országban élni, ahol a törvény csak a kólát védi".)