Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kikivi

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Neked írom a blogom, ha fiatal vagy, pályakezdő, esetlegesen vidékről Budapestre költöztél. Ha gyökeres pesti vagy, illetve ha csípőből elítéled a munka miatti költözést, akkor ikszelj ki kérlek, még mielőtt megharagszol rám. :D Lassan egy éve lakom a fővárosban, de komolyan…..
Átvertek? Kidobott? Otthagyott másért? Úgy érzed, ez egy igazi idióta seggfej? Egyetértesz velünk, amikor azt mondjuk: Ádám csak egy piszkozat volt Éva előtt? Oszd meg velünk történetedet, mi garantáltan kommentáljuk a helyzetet, feltesszük a blogba, és ha elég sunyik vagyunk,…..
Lady Scarlet Mint a disznó 2010.08.14 10:36:00
Fekszem az ágyamban és már fészekké gyúrtam a takarót. Össze vagyok kenve valami zöld izével, amivel a szarvasmarhákat jelölik. Még javában aludnom kéne. Csak forgolódom, és le nem zajlott párbeszédeket kreálok, mert ha magas a véralkohol szintem, akkor hirtelen az egekbe…..
kikivi 2010.08.25 00:21:34
Lady Scarlet Ez van, cím nincs 2010.05.23 19:38:00
Miért írok most épp? Egyedül vagyok, merengek és megint feltöltődtem többletérzésekkel, amiket nem tudok kiadni azzal, hogy oldalakat írok tele a naplómban. A papírt és a tollat semmi sem pótolhatja, de néha már az sem elég. Nem tudom mibe fogjak még bele, hogy megnyuodjon végre…..
kikivi 2010.06.17 02:35:33
hey. emlékszel a metrós beszélgetésünkre? nos az én ügyem még egy csalódással ért véget... remélem a tiéd nem. találtam vmit amit ha hallgatsz egyből tudni fogod hogy miért.. de hiányoznak a régi idők :/
www.youtube.com/watch?v=vM2vy3PSRFU&feature=related
amikor baktattunk hazafelé és közben énekeltük. életembe sose hallottam ezt zenén.. csak ahogy énekelte.. és így hallom az eredetit és nem ez tűnik eredetinek.. tök fura..
NAGYON SZERETLEK! írj gyakrabban mert nem tudom mi van veled... :P
ui: nem vagyok berúgva.. :D
pusziii
böí.erzsí.. vagy.. ó mind1 is, rég tudod te ki vagyok =)