Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iSpy

4 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hisztérikus parádét csaptak a rendőrök hétfőn, amikor hazahozták Farkas Pétert Spanyolországból. Maszkos kommandósok hada kísérte az emberi életeket pusztán tekintetével veszélyeztető egykori olimpikont. Bár a bíróságról még lazán kisétált, az elmúlt évben jelentősen…..
iSpy 2011.05.18 13:07:19
@ubetterwatchout: tényleg ekkora műveletlen faszkalap vagy?
Neked se ártana egy kis házi:
-utána nézni mi az az autizmus
és utána ajánlanám egy doki segítségét, hogy "mért a fogyatékosokat bántom".
Most az elöbb belefeküdtem egy cserbogárba... beleakad a póloba... rád kapaszkodik... és ha meg nyomod, a lábát ami szúr mélyen beléd ereszti de ha le lököd magadról vagy le esik és a hátára kerül meg hal. Nem tud megfordulni... életképtelen... és vannak ilyen emberek is.…..
iSpy 2007.06.05 00:00:27
Én is bemutatkozom vagy írok valami üdvözlő/"világmegváltó" szöveget... de mégsem.Nincs semmi ötletem a Világ Béké-hez és nem szeretném le írni hogy kezicsókolom remélem tetszeni fog az oldal és sokat jár majd ide... és azt se szeretném el mondani amit az…..
Először is üdvözlök mindenkit!Érdekes ötlet szerintem a blog témája tehát, most ne a különlegesen okos szép jó emberekkel foglalkozzunk, ne is a társadalmunkban élő úgy nevezett "átlaggal" hanem az átlag alatti példányokkal. Gondolkoztam mi legyen az első felhozott…..
iSpy 2007.06.04 22:08:46
Sziasztok hazaértem a Szabadidőközpontból. A Három Grácia hozta a formát. A NAGY egyéniségek az értelmiségiek ( najó az utolsó mondat kemény volt és gonosz:) de a kép jó lett. iSpy kiszál... ..
iSpy 2007.06.04 20:31:26
iSpy 2007.06.04 20:46:19
Itt lakik a szomszédban egy 50es hölgy. Magyar o. legalja! "... és akko át jött a k*csög, a f*szom kivan amikor vigyorog... vele.... mindig vigyorog a b*szott fejével..." ezt így egy hétköznap beszélgetésben a  nyugdíjas szomszédjának. Megérdemli a MOL(Magyarország…..