Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Misskaktusz

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Röviden így lehet összefoglalni a török Vogue legutóbbi nagy dobását.Hilary Rhoda és Julia Stegner a 60-as évek világát hozta el az októberi lapszámban. A ruhák és a képek egyszerűen tökéletesek. Mindenképpen megveszem ezt a számot, már előre látom, hogy mi lesz. Amikor…..
OurFashion Love or hate - Klumpancs 2010.08.01 21:33:00
A szezon nagy visszatérője a klumpa, a nagyobb divatházak mind piacra dobtak egy-egy ilyen papucs inspirálta darabot. Hogy kinek jutott eszébe megint életre kelteni a fatalpú borzalmat, nem tudhatom. Az viszont igen, hogy a papucs függőknek nem kell aggódniuk, hiszen kedvenc darabjuk…..
Ezzel a jelszóval készített tripla címlapot a német férfi életmód és stílusmagazin a Geil. A magazin már a piacra lépéskor felhívta magára a figyelmet, hiszen se autókat se meztelen nőket nem tartalmaz mégis elmondásuk szeirnt a valódi férfi a célcsoport. Utazási, életmód…..
OurFashion Ogre körmök 2010.07.19 21:06:00
Az idei nyaram az elmebeteg színű körömlakkok vonzásában telik, az őrületbe pedig tökéletesen passzol az Opi Shrek Forever After kollekciója. A lakkok vicces nevei esetében nem erőltetném a magyar fordítást, ebben az esetben teljesen halott próbálkozás lenne.…..
Miután Brian boy-ról táskát nevezett el Marc Jacobs, már meg sem lepődök, hogy a Zara francia divatbloggerek képét tette legújabb polóira. Ráadásul az egyik polón személyes kedvencem Pandora szerepel, aki olyan tökéletességgel ötvözi a 21. századi trendeket a vintage stílussal,…..
Misskaktusz 2010.06.10 19:12:06
@pittiman: totálisan egyetértek
ez a blog azért jött létre, h akik csak egy picit is szeretik a divatot, kultúráltan tudjanak róla beszélgetni
Mit csinál a kedves divatimádó turista, ha elered az eső, vagy nagyon hideg van Londonban? Lelkiismeretesen végigjárja az összes nagyáruházat, hogy részletesen megszemlélhesse a kínálatot. Itt nem tilos tapogatni, emelgetni, valamiért nem követik szúrós tekintetek az ember minden…..
Néha (illetve gyakran) kibújik belőlem a gyerekkori énem, és ilyenkor hihetetlenül tudok lelkesedni mindenféle gyerekes, színes és cuki dologért. Maria Christina Bellucci ceruzaékszereit látva is pont ilyen, gyerekes lelkesedés tört kibelőlem, hiszen ezek a simára csiszolt…..
Manapság már egyre többször fordul meg a fejemben reggelente, hogy vegyek-e fel zoknit és egy peep-toe-t? Annyira nem vagyok merész, hogy a szandálon is agyaljak, de mégis a kifutói örület hozzám is elért. Több gondom van: egyrészt az, hogy a mostani enyhe idő ellenére bármikor…..
Ezek a gyönyörű Tiffany&Co. gyémánttal kirakott, kulcsot formázó medálok elképesztően gyönyörűek, elegánsak, és persze nagyon drágák, de szerintem minden nő örömmel kapna egy kicsi, türkízzöld csomagolású dobozkát karácsonyra, amely az egyik kulcsot rejti.Ki melyiket…..
OurFashion Trend - Cipzár 2009.11.28 10:58:00
A szezon egyik legmenőbb és legsokoldalúbban használható trendje a cipzár. Viselj többféle cipzáras cipőt, ruhát vagy kiegészítőt egyszerre az elképesztő hatás érdekében! Ami a legnagyobb szerencse, hogy egy kis tű, cérna és ragasztó segítségével egy óra alatt magadnak is…..
Amerikában a Hálaadás utáni péntek (azaz idén a mai nap) az úgynevezett Black Friday, amikor elkezdődik a karácsonyi vásárlási őrület, az emberek pedig egymás sarkát taposva özönlenek az üzletekbe, hogy kihasználják az elképesztő (akár 25-75%-os) kedvezményeket kínáló…..
1-2 hónapja mutatták be Amerikában a Where The Wild Things Are (Ahol a vadak várnak, Maurice Sednak gyermekkönyve alapján készült nagyon egyedi képi világgal rendelkező film Spike Jonze rendezésében) című filmet, ami megihlette a divatvilágot.A kedvencem ez a szívmelengetően bájos…..
(Mielőtt még bárki rákérdezne: SZÁNDÉKOSAN írtam egybe a karácsonyfadíszdobozt.)Jön a karácsony, és hogy közhelyes legyek ki kell jelentenem: ismét mindent megtesz az összes divat és kozmetikai márka, hogy vásárlásra csábítson mindenkit trükkösebbnél-trükkösebb…..
Misskaktusz 2009.11.25 15:47:58
Vágó Réka után újabb cipőtervező jön a Love or Hate rovatba. Benus Dani 2009-2010 téli kollekciójának legkülönlegesebb darabja látható a lenti képen. Számomra szerelem volt első látásra. A Danitól szinte már megszokott fonott anyagot tökéletesen ellensúlyozzák a kis arany…..
A Burberry csak egy kérdést tesz fel legújabb gumicsizmája reklámozásakor: Szereted-e ennyire a Burberryt? Mert ha igen, akkor imádni fogod ezt a szivecskés és közben klasszik burberry kockás gumicsizmát. Szerintem sokkal jobb, mint az "örök klasszikus" gumicsizmájuk, az…..
Misskaktusz 2009.11.24 17:09:54