Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cxc

0 bejegyzést írt és 180 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! A kövér szó használata manapság elég egyoldalú: az esetek többségében szitokszónak tartják. De miért van ez így? Rendeltetése szerint a kövér egy semleges, külsőt leíró jelző. Ugyanúgy, mint a magas, alacsony stb. Hányszor hallhattunk, láthattunk olyat, amikor…..
cxc 2014.04.17 13:19:46
www.origo.hu/tafelspicc/kozelet/20140417-igy-csinal-belolunk-drogost-az-elelmiszeripar.html

Szerintem érdemes beleolvasgatni, van pár érdekes utalás arra, hogy miért csinálnak az emberekből--- cukor-só-zsír függő "zombikat".. mellesleg én továbbra is elgondolkodom hogy világméretűen kinek áll érdekében, hogy az embereknek el kell fogadniuk a saját súlyproblémájukat

Só-Cukor-Zsír

"Hogy a három alkotóelem mennyire létfontosságú, jól mutatják a General Mills CEO-jának szavai is, melyeket Michael Moss idéz Salt Sugar Fat: How the Food Giants Hooked Us című könyvében. 1999-ben Amerika legnagyobb élelmiszer-ipari szereplőinek vezetői összejövetelt tartottak, hogy megoldást találjanak a vásárlók őket érintő egyre nagyobb bizalmatlanságára. A tervek szerint a résztvevők kidolgoznak egy tervet, amelyhez mindenki tartja magát, és amelynek lényege az lett volna, hogy a termékekben szereplő cukor-só-zsír mennyiségét általánosan csökkentik. A találkozón felszólalt a General Mills akkori vezetője, és a következőket mondta: „Mivel nemcsak a vásárlóink, hanem a részvényeseink felé is komoly felelősségünk van, teljesen kizárt, hogy a termékeinkben változtatni fogunk az eddig használt só-cukor-zsír arányokon, ha az azt eredményezi, hogy az emberek kevesebbet esznek a termékeinkből.” A könyv szerzőjével készített, negyvenperces rádióinterjú tele van egyéb érdekességekkel is. Például az egyik népszerű, gyermekeknek piacra dobott reggeli pehely – a szegmensről mi is írtunk már – gyártója olyan kísérleti eredmények birtokába jutott, amelyek szerint a terméket reggelire fogyasztó gyerekek virgoncsága 20%-kal megnőtt az osztályteremben (kapcsford: pörgette őket a cukor). A gyártó aztán ezt úgy kommunikálta, hogy a pehely megnöveli a gyerekek tanulási képességeit."

Továbbra is úgy vélem, mégha szerinted nemes a szándék ami vezérel akkor sem helyes az útra amire tévedtél .)

De mivel ez a te utad, így neked kell járnod rajta. Az is lehet, hogy neked van igazad, ki tudja?
Végülis az egész élet egy süllyedő hajó, mentőcsónak nélkül. Végül mind megtanulunk úszni. csak az a baj hogy az óceán közepén nem sok esélyünk van túlélni saját halálunkat :)
Több, mint érdekes az idei választás. Kezdjük a nyilvánvalóval: Nyert a fidesz. Vagyis az adatok alapján egymaga elvitte a leadott voksok 44,54%-át. A többi pedig maga a demokrácia... A választópolgárok 60,09 százaléka fejezte ki véleményét azzal, hogy leadta szavazatát…..
Most egy kicsit politizálni fogok, mert a csapból is politika folyik víz helyett -bár a víz életet ad, a politika az elmúlt másfélezer évben pedig inkább csak életet követelt. Április hatodikán Magyarország újra választ... Nagyszerű érzés a szabadság, amikor saját, szabad…..
Az Élet Kövei -/+ 2014.02.02 15:03:38
A napi mifenék közte elrejtve történik néhány dolog. Most például elmentünk megnézni egy autót, és találtunk egy tetováló szalont. Erősen sanszos, hogy heteken belül boldog tulajdonosai leszünk egy 16 éves fordnak, amire a legújabb szabályozás alapján még vagyonszerzési…..
Gyakran hangoztatott kérdés az, hogy én miért nem vagyok képes elfogadni mások véleményét ebben a témában, ha az nekem nem tetszik, vagy nem értek egyet vele.Pedig elég egyszerű a dolog.Példának okáért, maximálisan el tudom fogadni, ha más az almát jobban szereti, mikor én…..
A magyar gazdaság és a társadalom egészének jelentős terhet jelent a devizahitelek problémája, amellyel az eddigi években a kormányok nem tudtak kellő sikerrel megbirkózni. Az érintettek nagy száma miatt az ügy a közelgő választások miatt is kiemelten fontos, így egyetlen…..
cxc 2014.01.14 17:30:03
@anyadmajma: Viszont azt sajnálhatod hogya z a pénz amit a hitelfelvevők kifizettek pluszként az nem került bele a gazdaságba hanem isten hírével távozot ki. Talán svájcba f,rankba hiszminél többet vásároltak belőle annál értékesebb lett :-)
"a kövér embereka kövér emberek gusztustalanoka kövér emberek undorítóaka kövér emberek lustáka kövér emberek idegesítőek Nem a súly húz le: a gyűlöletből adj le." "a kövér emberek nema kövér emberek nem fáznaka kövér emberek nem éreznek semmita kövér emberek nem…..
A sorozáson, mert olyan öreg vagyok, hogy én még voltam, "H.E.T." (há-e-té) kategóriát kaptam: tudniillik háború esetén túsz. Véglegesen alkalmatlannak tartottak a haza fegyveres védelmére, így én akkor sem lennék érintve, ha valóban, tényszerűen visszaállítanák a sorkatonai…..
Az Élet Kövei Hogyisvagyunk 2013.11.22 18:00:43
Az utóbbi hetekben/napokban egyre többen kérdezik: "na hogy vagy?". Lássuk csak... - Fiam születik márciusban - Holnap feleségül veszek egy csodálatos nőt - Decembertől dolgozom Szerinted hogy vagyok?..
...Tévét venni nem egyszerű. Nézelődik, keresgél, kérdez, beleszeret, hazamegy neten böngészni. Visszamegy, kipróbál, tetszetős, fontosságokat lebeszél, mehet móka. Stop, nem mehet -bemutató darab az ucsó, éve kint áll már. Na ez azé' nem "gyerebe". Más is van, neten adat…..
Sziasztok!Hányszor hallottuk vagy olvastuk már, hogy mi előnyös egy kövér nő számára és mi nem? Bizony, én sem tudnám már megszámolni...  Törd át a magazinok korlátait! A stílus nem méretfüggő. Viselj nyugodtan (főleg negyven fokban) forrónadrágot, testre simuló…..
cxc 2013.10.25 13:57:21
delora

"Sajnos ezt örököltem anyai ágról"

www.metropol.hu/mellekletek/tudomany/cikk/1081826-belbakterium-uj-fegyver-az-elhizas-ellen

Kövér voltam mindig, miután lefogytam 40 kg-ot sokszor hiába eszem magam degeszre mégsem hízok, pedig azelőtt már ha káposztát ettem attól is híztam.

Persze 40 kg fogyás után tudom hogy jól szétcsaptam a belső dolgokat de valami megváltozott. Tehát soha nincs olyan hogy soha.
Amikor egy történet úgy kezdődik, hogy a nagyapám nagyapjának az apja, akkor az vagy nem igaz, vagy nem hiszi el senki. Esetünkben az utóbbi erősen sanszos, mert ez a történet épp így kezdődik. A fényképen Wittelsbach Erzsébet, Magyarország apostoli királynéja, közismertebb…..
Az Élet Kövei családi hiradó 2013.10.07 14:00:30
Úgy tűnik, hogy a baba kapcsán elérkezett az idő, hogy kedvesemmel hivatalossá (törvényessé) tegyük a kapcsolatunkat, miszerint benne van a levegőben, hogy még idén a törvény előtt is összekötjük az életünket. Szóval ha minden úgy megy, ahogy elterveztük, akkor novemberben…..
cxc 2013.10.07 19:08:22
Mindjárt az elején szeretném leszögezni, hogy nem tartom normálisnak, ha egy embernek induló létforma 150 kilósra hízik. Akkor is így gondolom, ha történetesen magam is így vagyok. Na de kerékpározok, valamelyest odafigyelek a táplálkozásomra és igyekszem nem folyton halálra…..
Volt már veled úgy, hogy szükséged volt valamire, de árérzékenységből megnézted, hol mennyibe kerül? Aztán olyan volt már, hogy a keresgélés után bementél a kiválasztott üzletbe, ahol a szükségleted olcsóbb mint máshol? De olyan még biztosan nem gyakran történt veled,…..
cxc 2013.09.11 14:04:10
Az Élet Kövei Savaria polémia 2013.08.28 08:09:52
Nyilvánvaló butaságot követtem el, amikor ismerősöm facebook oldalán lévő megosztására reagáltam, ugyanis az eredeti post a MILLA oldalán található, akikkel szintén nyilvánvalóan, nem egy a világlátásunk és értékrendbéli ízlésünk. A bejegyzés arról szólt, hogy a…..
Amikor kifogtuk az utolsó halat, amikor elfertőztük az utolsó csepp vizet, amikor megmérgeztük az utolsó tiszta levegőmolekulát és kivágtuk az utolsó fát, akkor majd betakarózhatunk azzal a kifejezhetetlenül sok virtuális számlapénzzel, amit a multinacionális gazdaság és a…..
Az Élet Kövei Dohánybiznisz 2013.08.15 21:12:41
Minap kiakadtam az új dohánytermék árakon, ami végül arra sarkalat, hogy elkezdjek magam cigarettát tölteni. Vettem egy doboz dohányt, egy doboz hüvelyt, meg egy töltőt. Az első két szál kifejezetten gyengén sikerült, de azt hiszem, hogy megszokható macera, nem is beszélve a…..
  Helló mindenkinek!A blogíró hölgy az egyik legjobb barátnőm, akit pont olyan alakkal és pont annyi kilóval szeretek, ahogy éppen van. Segíteni akarok megmutatni Neki és Nektek - mindenkinek -, hogy igenis sok elfogadó ember él a nagyvilágban, aki nem értetlenkedik, kezel…..
cxc 2013.08.15 13:29:14
@fat.acceptance:
heteroként nem látok szépet,vonzót férfiakban :-) nem heteroként persze nem tudok gondolkodni, de aki látja a szépet egy számára aszekszuális emberben az talán nem is 100 %-osan más :-) Ezzel aztán persze nem mondok új dolgot. mert ugye a szexualitás nem csak fekete fehér
Egyébként Sadistnak sem tudok igazat adni.
A nő vagy férfi definiciójának nem a vágy az alapja :-)
Sziasztok!Arról már sok helyen olvashattunk, sokat hallhattuk, miért nem tartja valaki szépnek, kívánatosnak a kövér nőket.Itt az ideje, hogy a másik oldalnak is szót adjunk!Készülőben van egy bejegyzés arról, hogy akik szeretik, miért szeretik a kövér nőket és a hurkákat.…..
cxc 2013.08.12 20:50:44
@fat.acceptance: jöhet a kérdéssor :-) de hogy lehet jelentkezni?:-)
cxc 2013.08.12 21:05:45