Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kockulat

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Röviden összefoglalnám a három szak jellemzőit, előnyeit és hátrányait. A programtervező informatikus egy jó és versenyképes szak szerintem, bár elég tömény. A matematikai rész húzósabb, de informatikai kurzusokból is van komoly felkészültséget igénylő. A szak neve a régi…..
kockulat 2009.11.24 15:24:41
@kkmate: ez kicsit off: a PTE híre eleve jó, de Magyarországon (és külföldön a magyar egyetemekkel kapcsolatban is) a BME az első, ez egyébként véletlen, a BME-nek rengeteg olyan forrása és kapcsolata van, ami más egyetemeknek nincs. Ha én a helyedben lennék végigcsinálnám az ottani képzést - nem lesz lehetőséged ilyen reputációjú diplomára máshol.
Félreértés ne essék ez nem jelenti, hogy a PTE nem jó, személy szerint nem ismerem, de biztos vagyok benne, hogy az ott végzettek is el tudnak helyezkedni. Az MI vagy PTI "vitához" csak annyit fűzök hozzá, hogy valamivel több lehetőséged lesz mérnökként elhelyezkedni, a kérdés csak az, hogy te milyen szemléletet (programozói vagy mérnöki) akarsz elsajátítani. A munkaadók általában "informatikai" diplomát kérnek, esetleg az álláshirdetés mellé annyit írnak, hogy "szakirányú diploma" kell.
kockulat 2009.11.24 15:25:25