Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mommy

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kommentelők közül többen is kétségbe vonták az oltás „halálos” voltát. Azt hiszem, nem árt ezzel kapcsolatosan tisztázni egy dolgot... Fenti állítás nem azt jelenti, hogy ha beoltanak, biztosan meghalsz... de sajnos ez is benne van a pakliban. Az oltás veszélyes, mert…..
mommy 2009.12.08 02:26:32
@reality check: Hogy mennyire igazad van azt az itt olvasható cikkek is alátámasztják:
www.zonegrippeaviaire.com/showthread.php?t=2921&page=5

Már elég sok adat gyűlt össze az elmúlt hónapban a D225G, D225E és D225N mutációkkal kapcsolatban, amelyekkel nem foglalkozik kellően komolyan a WHO. (vagy ha igen, akkor sokkal lassaban, mint ahogy sikerül tdeklarálni nekik a világjárvány 6-os fokozatot, éépen ezért nem is értem mire ez a nagy kényelem).
A cikkek angolul vannak, elnézést hogy nem fordítom le, de van benne "terminus tecnicus" is rendesen, amit nem vállalnék írásban. Azért az üzenet átjön:
Sokkal alaposabban kellene vizsgálni a nemcsak a felső légúti mintákat (garat- orrváladék) hanem a tüdőszöveti mintákat is (nyilván post mortem), mert az egyre több országban tettenért D225G felelős a hirtelen fellépő tüdőgyulladásokért , ugyanakkor a minta vírusörzsből (A/California/7/2009) készült egységes oltóanyagra "low reactor", azaz nem indul meg a kellő mertékű antigén termelődés. Kevéssé fertőzőnek tűnik, viszont nagyon virulens, és kérdéses az is, hogy a szervezet képes-e rá megfelelő immunválaszt adni. Továbbá erősen vizsgálandó hogy pozitív-e egyáltalán a vakcinákban használt adjuvánsok szerepe e mutációk esetében....
(...és akkor ez a szinopszis végtelenül leegyszerűsített és visszafogott volt, nehogy bárki riogatással vádoljon.)
Jelen videót kötelező megnéznie mindenkinek, aki kicsit is aggódik a saját, szerettei és az emberiség jövőjéért. Nem mondom, hogy felhőtlen szórakozás. De megígértük, hogy ezen a weblapon az IGAZSÁG-ot mutatjuk meg Neked, még akkor is, ha ez sokkoló vagy kellemetlen. Egyedül a…..
mommy 2009.11.24 14:58:46
Vem és Halálkufár! Elsősorban nektek írom e tapasztalatokat, amelyek egy bp-i belvárosi suli egy osztályából és egy ovi kiscsoportból származnak az oltással kapcsolatban. (nevekkel is alá tudom támasztani, konkrétan, precízen) A suliban 2 héttel ezelőtt kapták meg azok a gyerekek az oltást, akiknek a szülei engedélyezték. Azóta ezeknél a gyerkőcöknél magasabb lázzal és hosszabban tartó betegség jelentkezett, (mindnél) mint azok körében, akik nem kapták meg az oltást. Komoly 39 feletti lázak. Míg az utóbbi csoportból 5-6 gyermeknek volt rossz közérzete, hőemelkedéssel, köhögéssel kb 2-3 napon át. Az oviban pedig az egyik ismerős kislány is belázasodott (39,2) az oltást követő 3. napon és mire anyukája betelefonált az oviba, hogy ezt jelezze tegnap, közölték vele, hogy ne aggódjon,mert szinte minden gyerek megbetegedett, akit pénteken beoltottak. Paff.
Halálosnak nem mondanám a vakcinát, de az immunrendszert a tapasztalatok szerint masszívan "lefoglalja" egy időre, ami alatt egyéb fertőzéseket klasszul el lehet kapni. Márpedig napjainkban a bejelentett influenzaszerű megbetegedések csak kis százalékban tudhatók be a h1n1 vírusnak. Többségük inkább a szezonális. Attól viszont tutira kidőlnek a h1n1-re oltott gyerekek, ezt világosan látjuk. Szövődményről nem tudok beszámolni, hacsak nem azt a beoltott kislányt, akinek jobb oldali nyak-váll bénulása lett (oltott oldal) 4 napig, aztán szerencsére elmúlt a blokk. (ez egyedi eset volt a napokban) . Ha nem tudjátok eldönteni, hogy oltassatok-e vagy ne, akkor szerintem figyeljétek kicsit a környezeteteket, azokat ,akik már megkapták az oltást, Ők hogy vannak?!
Alábbi videó sokunknak kedves és a napjainkban különleges aktualitást hordoz... nem csak hazánkban, hanem az egész világban. Megkockáztatom, hogy a Mézga család kiötlői valami különleges jövőbelátó képességgel rendelkeztek, vagy ha mégsem, akkor a dolgok már így mentek…..