Regisztráció Blogot indítok
Adatok
menyka

2 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretet mindenkinek 999.76 2011.09.03 20:14:56
 jdjijrijrijf..
Szeretet mindenkinek mvgokivmkv 2011.09.03 20:14:00
 mjmtmtfmtimitgm..
Éjjel véget ért a a karapiro-i evezős világbajnokság, amely a világnak ebből a csücskéből nézve talán régóta az egyik legjobban megszervezett vb volt. Erről youtube-on, közkézen forgó videó ad tanúbizonyságot. Az, ahogy a megszólítottak és a verseny előtt beszélnek…..
menyka 2010.11.19 23:31:43
m.youtube.com/#/watch?xl=xl_blazer&v=gwKWVABzmoY

Asszem ez az. Aranyos video,kb ki a f***t érdekel, hogy beszél angolul, nem?
ja itt is elég kõdösek a reggelek, de én csak a tornát meg egy kis kocogást nyomok egyelôre... sajna
Vegyél fel skypra és dumalunk akkor majd!
Horvath.menyhert
Na csocs
Ma hajnalban, legalább is európai idő szerint hajnalban, de a világ túlsó felén, Új-Zélandon délután, tavaszi napfényben, elkezdődtek a 2010-es evezős világbajnoki döntők. Szerencsére az interneten élőben követhette mindenki (de lehet, hogy a csillagos sportadón is). Én is…..
A minap történt velem, hogy kicsit hosszabbra nyúlt éjszaka után 9:00-kor befordultam a csónakház udvarára és meglepetésemre a jó öreg, mert hát, jó öreg, de cseppet sem gyenge Vandót tqaláltam a többiek között. Egy szó, mint száz egyből le is kaptuk a dublót a polcról és…..
Marcel Hacker és Iztok Cop edzés közbencopyright www.rudern1.de..
menyka 2010.06.25 13:43:22
Háát igen,ez a kép szép! Van aki így készül a versenyre, a nagy megmérettetésre és van aki hajó nélkül, edzőpartner nélkül (mert Dániában van) probálja kihozni a testéből a legtöbbet. Ám egyik esetben sem elhanyagolható a 21 század sportolói számára már szinte kötelező felkészülési mód: A pszichológiai-mentális tréningezés. Az autogrén tréningek, vlamint a helyes pszichés állapot elérése kszinte már kihagyhatatlan elemei a helyes és tudatos felkészülésnek...

Álljon itt tehát két olyan videó, amelyek alapján:

1, biztosak lehetünk benne, hogy E. Tamás mégsem tartozik a legelvetemültebbek közé...

2, elképzelhetjük, hogy a pályán ránk váró 2000 röpke méter az emberi szenvedés csekély hányadába tartozik az önként vállalt hülyeségek végtelen sorában

3, kellő figyelemmel való megtekintés esetén 12,73%-os teljesítmény növekedést érhetünk el nemtől, kortól és edzettségi állapottól függetlenül!

www.youtube.com/watch?v=YP4cmV_fIQM&feature=related

www.youtube.com/watch?v=NbvA6z5OkmA&feature=channel

Ui.:

1, Csak azt nem értjük, hogy a japán miért nem tartozik a legsikeresebb evezős nemzetek közé???

2, Egyes híresztelések szerint( nem megbízható forrásból jövő értesülés alapján) a képen látható versenyzők azt hangoztatják, hogy az evezés egy olyan sport, ahol ha sikerül elérned, hogy egy-egy vízremenetel alkalmával jól érezzed magad, akkor TE már egy GYŐZTES VAGY!!!

...nos ehhez csak annyit fűznék még hozzá záróakkordként, hogy azt viszont soha nem hangoztatják, hogy ők milyen módszerekkel készülnek az egyes megmérettetésekre...A fent készült kép ugyanis csak egy része az igazságnak! Azonban hála egy,a magát felfedni nem akaró titkosszolgálati módszerekkel is dolgozó ex moszados jereváni sportújságírónak, sikerül M. Hacker és I. Cop okostelefonjáról az itt közölt felvételeket kimenteni...

...így már mindenki ismerheti a teljes igaszságot...

Rákendroll
menyka 2010.06.25 13:45:18
 Három napnyi érdektelen szenvedés után (mégis milyen világbajnokság az, ahol a legjobban ezidáig a német csapat teljesített..), végre felpezsdül az élet, pályára lép a világbajnoki címvédő, megmentve ezzel milliók labdarúgásba vetett hitét. Első ellenfélként a…..
Kilometerben és időben ennyire voltunk távol egymástól lelkeim – ahogy Nagymamám mondaná, ha élne még szegény. Lényegre térve, míg a honi mezőny nagy része a megtekintette az év első vérfacsaróját én Ravennában küzdöttem a tólószél kínálta lehetőséggel. Jelentem,…..
menyka 2010.04.01 00:22:34
@Orbán:

Ja Először is grat! Beindul lassan az a gőzmozdony!!

Hogyviharbane? Darkness!!
Imádom! :D

Akkor én is tolok egyet, bár lehet h megvan: powerrakendroll!

www.youtube.com/watch?v=7hdL65J8m9A
  Miközben Gergő az újonnan vásárolt helikopterével játszik, küzd, próbál, kanyarog és Csepi a boltba indul, kint Boston felett elköszön a nap. Nem sokára indulunk vacsorázni, szokás szerint kérdés, hogy hova, merre, első körben a Hotel Sornesta-ba indulunk, ahol…..
Kedves Klubtársaim!   Sokadszor állok neki ennek a bejegyzésnek, de soha nem sikerül úgy, ahogy azt én akarom, ezért most csak a lényegre törekszem. Eligazolok. Nehezen hagylak el benneteket, mert jó volt itt. Köszönöm Nektek ezt a két évet, ami a legszebb időszak…..
Mikor délután beszéltem Ibolyával, nem is esett le, hogy Anna győzelme valójában mit jelent.Azon, túl, hogy megfázással együtt 31 méterre vagyis kb. 6-7 másodpercre megközelíte a legjobb eredményét és zsinorban harmadszor nyer Amszterdamban, ebből kétszer világcsúccsal (lehet,…..
Gondok vannak a kinézettel. noha 3 órája küzdök, nem tűnik úgy, hogy ma megoldom, de valami majd csak összeáll hétvégéig :(  ..
Általánosan kijelenthető, hogy Európa szerte lehűlt az időjárás. Közép-Európában havazik, az osztrák, szlovén és olasz autópályákat is hiába takaritják. A biciklik is már egyre lassabban hajtanak. De mindennek ellenére úgy tűnik tegnap előtt, az idei évben még egyszer,…..