Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beastie

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Összedobtam nektek egy olyan brutális sajttortát, aminek minden egyes harapása a mennybe repít titeket, ugyanúgy mint engem és azokat a szerencséseket, akik megkóstolták. :) A nutella és a banán már régóta édestestvér, főleg ha egy lágy mascarpone krémmel párosul, egyszerűen isteni és bizsergető már…..
Beastie 2018.07.07 12:26:08
Ha nagy sorozatrajongóként is voltál olyan bátor, hogy kihúzd a tévét és a nyarat olyan világi hívságokkal töltötted mint utazás, vízparton döglés, hekk túladagolás vagy éppen a Pisai Ferde Torony végtelenül egyedi és ötletes kézzel megtámasztása a fényképen és…..
Beastie 2015.09.04 20:13:44
Moha és Sáfrány Barchesz 2014.04.19 19:22:46
  Nálam nemcsak ilyenkor, hanem év közben is gyakran készül ez a kalács, mert nem macerás megcsinálni, nagyon finom pirítva és simán is, és egy hétig eláll. Általában mák is kerül a tetejére, de a húsvéthoz nem illik, úgyhogy ez most elmaradt. Tényleg nem túl ördöngös…..
Beastie 2015.04.05 07:22:43
Ez nem a belga gofri, és nem is az, amit a Ferencieken a Jégbüfében árultak, és a tetejére szifonból nyomták a málnahabot. Ellenben ez az a gofri, amit büszkén teszel le a gyerekeid elé, és boldog vagy, hogy végre nem azokat a rémesen édes gabonapelyheket, és nem is a cukortól…..
Nemrég raktam el télire nagyon finom ajvárt és maradt ki egy kevés. Gondoltam, ez pont elég lesz két lepényhez. Már nagyon régóta kenem ezt a balkáni finomságot pizzára is klasszikus paradicsomszósz helyett. Anno, amikor ezt kiötlöttem, ezt a „balkáni stílusú” lepényt, az…..
    "Háromszor is megigazította a loknis szőke babáját, mire az, végre hajlandó volt a székben maradni. - Ejnye, nem szereted a kávét? Majd te iszol mást - békélt meg a kislány. Kiosztotta, az apró csészéket, gondosan aljat tett mindegyiknek, és a kicsi kancsóból,…..
  Azt mondják, zenei kritikát könnyű írni. Meghallgatod azt’ kész… De ez korántsem ilyen egyszerű, főleg a jelen helyzetben. Március 5-e óta kapható és ingyen letölthető a Belga legújabb albuma, mely az Arany – Szociológiai terepmunka címet viseli, és…..
Filmdroid Dealer 2010.02.04 08:00:00
Fliegauf Benedek Dealere után az első gondolatom az volt, mekkora tévhit , hogy széles és szórakoztató út vezet a pokolba. Rögös az is, mint a mennybe tartó.  Vagy talán még rögösebb.A Dealer egy szimbolikus mese lehetne az emberről, aki addig-addig kereskedett a méreggel, míg…..
Izgatottan készülök megvenni az ötödik luxusautót. Ha ez megvan, akkor már semmi sem állíthat meg, a fegyverek beszerezve, a küldetés teljesítve, és dőlni fognak a milliók.Már csak egy kattintás… és kifagy. A rohadt életbe, ilyen nincsen, könyörgöm, ne pont most! Már 10…..