Regisztráció Blogot indítok
Adatok
remram (törölt)

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma megjött az Autocar legújabb száma, ránéztem, és kiesett a kezemből. Tesztelték ugyanis a Mégane Coupét ők is, csak nem dízelmotorral, mint mi, hanem kétliteres turbós benzinmotorral.Az eredmény: 2 és fél csillag. Szóval nem szerették túlzottan.Olvasom a szöveget,…..
Belsőség Zsolti tölti a boostert 2008.08.02 08:05:00
  Örülök, hogy VMax Zsolt új projektje egyöntetű lelkesedést váltott ki az olvasókból. Lehet, hogy egyszer csinálunk valami kreténségi különdíjat is annak, aki egy ilyen poszthoz azt szólja hozzá, hogy húha, mennyire nem éri meg egy ilyen autóval foglalkozni. Igen,…..
  Két évtized a texasi napon, és alig 700 ezer forintért ott is állhat a kertünkben egy rohadásmentes, V8-as amerikai álomtepsi. Igaz, a belseje elég betyár. Kimentem Vmax Zsolthoz, hogy megnézzem, hogy áll a VMax átépítésével, továbbá vittem neki egy karton Statoil…..
Belsőség A legnagyobb kombi 2008.07.22 19:00:00
Sokszor poénkodtak már vele, de azért élőben ritkán látni az elmélet gyakorlatba ültetését, ráadásul ily szépen megvalósítva. A kabrió ugyanis - mint tudjuk - a legtágasabb kombi.A minap érkezett az utcába egy Renault 19. Kabrió természetesen, mi más lenne. Sötét…..
remram (törölt) 2008.07.23 11:33:49
Belsőség Büntető 2008.06.18 09:42:00
Ismer Ön rendőrviccet? És rendőrt? Biztos benne, hogy mindegyik egyforma? Talán nem is annyira együgyűek, mint azt sokan hiszik. Erre ékes példa lehet a Szlovák Rendőrség legújabb, mobil radarral szerelt autója.Csőrmesterék rafinált eszközhöz nyúltak, minden bizonnyal tudatosult…..
Van ez a kis interjú, ugye. Erre jött nagyjából egymillió ilyen levél: T. Rácz úr ! Nem értem a "Kondorosi úr: tényleg úgy gondolja ?" c. cikkböl kiolvasható ideges és gúnyos reagálását arra vonatkozóan, ha esetleg felmerülne, hogy a zebrán a gyalogos egyébként is…..
Tényleg jön a világvége, mindjárt én is beruházok egy Tesla Roadsterbe, vagy egy Aixam 50-esbe. Eddig világéletemben a jó autó újságírás mércéjének tartottam az angol Autocart. Nem annyira frivol a szöveg, mint a Top Gearben, közel sem olyan unalmas, mint…..
remram (törölt) 2008.02.21 20:57:29
comment:com Gianni megint vezet 2008.02.02 20:00:00
Megint Gianni. Végül is minden csatornának megvan a jolly jokere, a Viasat3-nak Gianni lett. Volt már kvízmester a Tutifuvarban, röhögött az idétleneken a Sofőrökben, úgyhogy egyértelmű, hogy ezután a két műsor után csakis egy autósmagazin következhet. Persze ehhez az kellett,…..
Először is kötelességem elnézést kérni mindenkitől, akiket zavartak az előző írásomban lévő hibák. Előbb csatoltam, mint ahogy alaposan átnéztem volna, sajnálom. Azoknak, akik még így is rám szavaztak, Kovács Kati szavaival köszönném meg vagyis „Úgy szeretném…..
remram (törölt) 2008.01.16 19:56:20
A Ford úgy gondolta, egy alapvetően érdektelen, vélhetőleg csupán igen kis példányszámban fogyó modellváltozat bemutatója önmagában elég gyenge lábon álló PR-fogás volna. Ezért a kettő-hármas automata Mondeo leleplezését összekapcsolta egy üzemlátogatással. Ami elég…..
Hogy miért kellett a zseniálisan mogorva Doktor House helyett a New York-i ingatlanügynöknek öltözött Frei Tamást bámulnunk szerda este? Talán, csak nem kirúgták a Tv2-től a nagy létszámleépítésben Gregory House-t is? Nem erről szó sincs, megkérdeztük, jövő héten már…..