Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lizz Scott

22 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Komolyan akarsz pénzt keresni? Akkor ne sajnáld a pénzt a domain névre, legyen saját oldalad, ahol senki nem szab határt a hirdetéseidnek.http://www.hotdesires.eu/..
WebCamChat Verseny!!! 2010.02.15 19:02:00
2010 februári nagydíjII. forduló 2010.02.1700:00 2010.02.2624:00 1. hely100000 kredit2. hely65000 kredit3. hely35000 kreditAz első forduló már 10-től 14-ig már véget ért, de még mindig van lehetőséged + pénzt keresni!…..
WebCamChat Újabb magyar chat oldal 2010.02.06 00:51:00
Regisztrálj az elsők között! Futass egyszerre több programot és keress még többet!   ..
Bejáratott, jól és megbízhatóan működő Erotikus, Webkamerás Chat weboldalra keresünk előadókat. Azok jelentkezését várjuk, akiknek a szexualitás és erotika felől nyitottan gondolkodnak, nagykorúak (mindenképpen 18 évesnél idősebbek) és szükségük van stabil, kiegészítő…..
WebCamChat Webmesterek figyelem 2010.01.27 14:45:00
ha már alakítgatod a weboldalad, érdemes újabb regisztrációkkal bővíteni a pénzkeresési lehetőségeket.        Miért érdemes regisztrálni?1.) Folyamatosan, és teljesen ingyenesen hirdetik weboldaladat!2.) Minden év végén kisorsolnak valakit, aki…..
WebCamChat Új oldalak 2010.01.27 01:55:00
Újabb regisztrációkkal és oldalakkal bővítettem a webmesteri tevékenységemet: http://live69games.yolasite.com http://neoncams.yolasite.com - ide érdemes webmesternek regisztrálni, mert 150 dollár belépési bónuszt írnak jóvá!!! Nagyon jók a segéd anyagaik is, a saját lap…..
Kattintással pénzkereset 2010.01.15 23:09:00
Na és? Te légy büszke rád, hogy nem szégyelled vállalni magad, és ki mersz állni! Ez ugyanolyan munka mint bármi más szolgáltatói tevékenység. Ápoltnak és vidámnak kell lenned, figyelmen kívül hagyva a kellemetlenkedőket.Az aki kuksizik, nem fog azzal büszkélkedni, hogy ilyen…..
Szeretnél pénzt keresni, de túl vagy a 30-on, 40-en, 50-en vagy még idősebb? Nem 50 kilós csinike vagy, anem sokkal több?Nem baj!!! Mindenki tetszik valakinek valamiért!Nemcsak a Barbi babáké a világ. Sőt! Több felmérés szerint a látogatók többsége, vagy aki pornót néz…..
Akár webmesterkedésbe akár előadói munkába fogsz érdemes több vasat tartani a tűzben. Vagyis több oldalon regisztrálni. Ha egyedül dolgozol előadóként maximum 4 oldalt tudsz lekezelni látogató vesztés nélkül. De biztonságosan kettőt.Aki nem beszél idegen nyelveket annak…..
Mi mindenért képesek fizetni az emberek, néha még mindig meglepődöm. Tegnap az a nemeztközi cég oldalán az érett nők részlegbe beléptem, hogy a napi előirányzott keresetemet összegyűjtsem. Nem sokat kellett várnom a látogatóra, aki privát műsorba hívott, lassan elkezdtem…..
November végén elkészítettem pár ingyenes lapot, amin a társ oldalakat reklámozom. Feladtam néhány hirdetést, és ime a kezdeti eremények. Nem sok, de idő kell mindennek mire beindul, és rájövünk melyek a leghatékonyabb reklámozási módszerek. Amit a táblázatban látsz, az kerek…..
Mi az az e-passporte? Ezt a kifizetési módot kérheted - és érdemes kérni a nemzetközi oldalon. Valójában egy virtuális bankszámla, aminek segítségével a legkevesebb költséggel juthatsz a pénzedhez. A banki utalás azért nem jó, mert a bankok elég jelentős összeget számítanak…..
Tegnap leültem a nemzetközi oldal elé chatelni, először a nemvetkőzős részlegben a barátkozás kategóriában. Társalogtam madridi, római, torinói, angliai, texasi, német srácokkal mindenféléről. Megtudtam, hogy Madridban 20 fok volt, Rómában esett az eső, és a németeket is…..
Távmunka, Otthoni munka borítékolás, havi 80-100 ezer forint kerseti lehetőség.Sok ilyen állás hirdetés van, és annál is több rossz tapasztalat. De most találkoztunk egy jabb céggel. Álláshirdetés szövege: Otthoni dolgozókat keresünk borítékolási munkára. A munkaidő…..
Sokunkban felmerül a nagy kérdés, hogy hogyan lehetne gyorsan, a lehető legkisebb ráfordítással, sok pénzt keresni. Biztosan te is hallottál már sok olyan mesét, ahol ez kivitelezhető, de amikor te próbálkoztál vele soha nem jött össze. Vajon miért?Ha erotikus munkát szeretnél…..
Hangzatos hirdetések (pl.150.000 forint /nap), biztatónak tűnő ígéretek (szexmentes, csak annyit kell csinálnod ami neked is belefér)? Valami azt súgja belül túl szép, hogy igaz legyen? Mi van ha mégis átverés? Hogyan kerüljem el az átverést? Akkor lássunk néhány átverési…..
Barkácsoljon házi pornófilmet!velvet 2004. január 28., szerda 09:37 Mit lehet tenni, ha az évek számával párkapcsolatunk egyre laposabbá válik és mind gyakrabban fordul elő, hogy esténként már csak arra várunk, hogy mielőbb elnyomjon minket az álom? A szakításon kívül is…..
Rájöttem egy egy oldalra való regisztrációval és annak reklámozásával nagyon nehezen lehet pénzt keresni. Mi a megoldás? Sok - sok regisztráció sok - sok ilyen lapra és egy ütős gyűjtemény. Majd a gyűjtemény elhelyezése különböző lapokon, lehetőleg minél több lapon.Csak…..
  Nem hiszem el, hogy kattintással tényleg lehet pénzt keresni... de lehet :-)   Csak iszonyú macerás  és nagyon sok türelem kell hozzá, de hátha neked van. És ha van akkor hajrá! Ja és nem árt ha legalább egy kicsit tudsz angolul.    …..
Ha úgy döntesz az előadói munka mellett vagy helyett inkább tovább értékesítéssel próbálkoznál többféle lehetőséged van, de amire mindeképpen jó ha szert teszel az egy saját weboldal, lehetőleg befektetés nélkül. Nagyon sok ingyenes internetes szolgáltató van, akik…..
Lázas munkakeresés közben, miután hónapokat töltöttem fölösleges jelentkezésekkel, és igen igen sok marketing hüleséget végig olvastam egy érdekes oldalra akadtam. Beregisztráltam és kipróbáltam, azóta nézegetem hogy gyűlik a dollár az epassport számlámom havonta…..
 A hirdetések közt keresgélve több millió "otthonról végezhető" -t találunk. Kattingatás közben rájövünk, hogy belépéshez meg kellene venni azt a bizonyos terméket ami a belépéshez szükséges, nemegyszer súlyos ezresekért. Ezzel persze a forgalmazók járnak…..