Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fekete ٢etek

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Száz lépés magány 2009.02.06 05:40:00
Már csak tízet kell aludni a Gyurcsány-kormány új programjáig. Izgi. Szürkének tűnnek a hónapok, amik új kormányprogram nélkül telnek, épp ideje már. Annyi biztos, hogy a szocialisták képesek a tanulásra. Úgy, ahogy a legszerényebb képességű gyerekek: ha évekig…..
fekete ٢etek 2009.02.06 09:05:16
Félrefordítások Brian élete 2009.01.09 20:00:00
Reynald beküldését azért teszem ki, mert ugyan a nagy részével nem értek egyet (bocs), de hátha érdekes lehet megbeszélni:A Brian életéről szeretnék írni, remélem még nem volt róla poszt. A film magyar fordítása egy rejtély számomra. Vagy nem tudott angolul a fordító, vagy…..
Forrás: Why We Protest? fórum2009. január 5-én Marc Headley és ügyvédje, Barry Van Sickle keresetet nyújtott be a Nemzetközi Szcientológia Egyház ellen Kalifornia Állam Legfelsőbb Bíróságánál. A teljes beadvány itt olvasható, Marc Headley-ről bővebben itt.Eredetileg…..
Többen  megemlékeztek már róla, de most kaptunk egy rosszabb minőségű képet, amin viszont látszik ennek a zseniális fizetett gerillamatricának a teljes szövege:Budapesten több mint 40000 személygépkocsival rendelkező mozgássérült osztozik a számunkra fenntartott 1040…..
fekete ٢etek 2007.12.13 16:40:11
Az alábbi történet az ingatlancsalások újszerű elemével gazdagítja kicsiny országunk jogi kultúráját. Ha az eredmény nem egy ember tönkretételével végződött volna, a Zugügyvéd azt is mondhatná fanyarul, hogy ügyes. Mindenesetre a történetből az is kitűnik, hogy a…..
Folytatásához érkezett a temetőben maszturbáló és fotózkodó békéscsabai dark-goth-blekkmetál párocska nagy sikerű története, ami bár igen tanulságos, de hosszú és nem is túl izgalmas vagy tréfás, tehát csak az kattintson tovább, akit érdekelnek a rendőrségi és jogi…..
fekete ٢etek 2007.08.21 20:21:28
Futótűzként futott körbe a hír az uborkaszezon közepén, hogy néhány egész nyáron haknizó celebritás (Ganxsta, Nacsa), újabb "civil mozgalmat" indított focikorulvesz.hu címen napi 10 perc utcai fociért. Úgy látszik hiba csúszott a vírusmarketing-gépezetbe, mert a…..
fekete ٢etek 2007.07.31 15:39:53
Nagy siker volt, nagy siker lesz az extrém hőmérsékleten (50C+ szélvédő mögött)  bomlásnak induló hőpapíros parkolójegy. Idei áldozatunk zsemlemorzsa, akinek férjét konkrétan azért büntették meg, mert a szar minősége miatt olvashatatlan jegyet nem vette észre a…..
fekete ٢etek 2007.07.31 15:36:42
Elképesztő állapotok uralkodnak a Nyugati pályaudvar - Veresegyház - Vác vonalon. A MÁV a hőségre hivatkozva felére ritkította a járatszámot, miközben az állítólag használhatatlan síneken vígan mennek a vonatok. Olvassák, olvasónk hogyan jutott el annyi idő alatt Veregyházra,…..
Küzd bennünk a pucér emberek látványától irtózó volt piarista kisrák az ultraliberális fogyasztásigenlő páncélossl, így képtelenek vagyunk eldönteni, hogy rossz-e, ha egy hipermarket rendészeti eszközökkel akadályozza meg a félmeztelen férfiak behatolását. Szevasz Homár!…..
fekete ٢etek 2007.07.26 14:03:40
Magyaralázás again. Hogy megy az, ha egy EU-polgár magyar ember átlagos munkavállalóként átlagos munkát akar vállalni az EU káposztaszagú szülőanyjánál? Nem fogják kitalálni: káosz, egymásnak és önmaguknak ellentmondó hivatalok, szemétség és pornó. Olvassák alant Molnár…..
Subba Adásszünet 2007.07.24 18:24:59
Ma nem voltunk képesek semmit sem kirakni a Subbára, mert nagyon súlyos egzisztenciális válságba estünk. Mi soha nem leszünk képések olyan tömör koszt tálalni, mint a juj.hu videója erről a Renátáról, aki azt mondja, megdugta Győzikét, bár a pontos sztorit nem sikerült…..
fekete ٢etek 2007.07.24 18:27:32
fekete ٢etek 2007.07.24 18:40:48
Talán megint sikerült sínre raknunk egy ügyet, ugyanis már a párizsi magyar konzulátus foglalkozik a Lafayette luxusáruház ügyével, ahol a magyarok másodrendű EU-polgár mivoltára hivatkozva pannon fogyasztónak nem hajlandóak törzsvásárlói kártyát kiállítani. Erről szólt a…..
Teljességgel beláthatatlan, miért akar vki ingyenes csengőhangszolgáltatásra előfizetni, amikor gyakorlatilag az egész világ egy nagy ingyenes csengőhang. A héten mégis 3 naiv ügyfél futott be a témában: ketten a Mobi.Dadára találtak rá, meg a rend kedvéért van egy jambás…..
Az Újpesti piacon él a szenzációs ajánlat a Lacikonyha nevű kajálda közelében, a hentésnél. Aki csak zacskóra hajt, az is jól járhat. De tényleg, miért akarnak ennyire megszabadulni a csonttól?..
Véletlenül találtuk a teszvesz.hu-n ezt a palack 26 éves Hubertust, de el nem tudjuk képzelni, kinek kéne 25 rugóért ilyesmi. Lehetetlen, hogy a korrral javuljon. De Önök majd megmondják, mi az antik Hubik trükkje. ..
A Homár a kurucinfón sem találhatott volna jobb kurvaanyázni valót, mint amit nusss küldött Fvanciahonból. A parasztvakításáról híres párizsi übersznobáruház, a Lafayette ügyfélszolgálatán ugyanis azért nem adtak neki törzsvásárlói kártyát, mert nincs tartózkodási…..
A nagy melegre való tekintettel jöjjön itt kevés, de tartalmatlan szöveg sok képpel: 15 darab többé-kevésbé mókás helyzetbe került plakát. Meg webes hirdetések. ..
Ez jobb, mint amit az 5. elemben vizionáltak. Véletlenül ugyanis létrejött a teljesen kátrány- és nikotinmentes cigaretta, igaz elszívni sem érdemes: Mellékelek két gyönyörű képet arről a szál cigarettáról amire ma rágyújtottam. Kicsit fura volt, először azt hittem fordítva…..
A Homár az "Előre a XXX. századba" szlogent javasolja az Unicreditnek, akik képesek visszadobni a lakáshitelhez kért eredeti, bank által kiadott-pecsételt számlakivonatot, "mert azt nem postán küldték": Tudom, hogy lerágott csont a lakáskölcsön, de a legújabb…..
fekete ٢etek 2007.07.18 17:25:05
Horror és rettenet. Kovács Tamás kétségtelenül Naiv Ügyfél volt, mert nem bogarászta át az apróbetűs részt, amikor a T-mobilnál megkötötte a NET2GB mobilinternet-szerződését. Mondhatni megnyugtatta, hogy a szolgáltató saját hálózatán belül 2048 MB adatforgalmat 5790…..
w Zsákos bácsi 2007.07.11 04:30:00
Van még egy jubileumunk a hétre. Épp két hónapja ül előzetesben Tomcat. Autoriter nagypapáknak ebben nem tűnne fel semmi különös. Kereste a bajt, ugye. Pimaszkodott. Rossz volt, hát most megkapja a magáét. Jól kell viselkedni, kisfiam, és akkor majd nem visz el a zsákos bácsi.…..
fekete ٢etek 2007.07.11 05:03:37
Jobb az ilyeneken egyben túllenni, úgyhogy most ömlesztve lesz itt hülye hirdetés, hülye címke, hülye blokk és hülye fordítás. Bemelegítésnek egy vízszintes fotó, mert az jobban néz ki, mint a függőlegesek: No comment, ezek szerint a CBA-ban nem leárazás, hanem felárazás…..
fekete ٢etek 2007.07.10 12:09:07
Nem tudom, jó helyre küldöm-e, de mindenképpen említésre érdemes. Az okos here hiánypótló termék, csak azt sajnálom, hogy nem mi találtuk ki. Megtalálható a www.dell.hu -n. Respect: Karesz Drága Karesz, itt nyilván arra gondoltak a marketingesek, hogy az emberek általán…..
fekete ٢etek 2007.07.05 16:51:02
Subba Akár orrba is 2007.06.28 14:02:00
Elérkezett ez a nap is! Felbukkant az első olyan oldal, amiről nem tudjuk megállapítani, hogy szívatás, vagy nem. Teljesen értetlenül állunk Nellyke oldala előtt. Amennyiben ő áll mindemögött, akkor egy imádnivaló teremtés lehet, és már le is foglaltam a…..
fekete ٢etek 2007.06.28 15:48:17