Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SySERR

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Próbáltam saját videót csinálni, de azt vettem észre, hogy a Shadowplay - az Nvidia saját capture alkalmazása - nem igazán szereti az UE4-et, szóval simán csak higgyétek el, hogy ez nálam is pont így néz ki :)Ami igazán meglepő a demóban, hogy annyira erősen közelít a realizmus…..
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
SySERR 2010.01.21 11:57:55
www.streamstat.hu/ Itt meg lehet nézni a NeoFM netes hallgatottságát. Amikor a Bumeráng van akkor simán ott van az első helyen. Amikor vége annak a műsornak akkor ClassFM/Juventus/MR a leghallgatottabb.
Az első néhány nap alapján mindkét új országos kereskedelmi rádiónál meglepődtek, hogy frekvenciát nyertek, és emiatt most valamit beszélniük kell két zeneszám között. Kritika a Class és a Neo FM első hetéről a Kreatív magazinból. Az új rádiók első adásnapjait…..
SySERR 2009.12.08 19:10:38
A www.streamstat.hu -n jol ossze lehet hasonlitani a ket radiot. Hetkoznap delelott erdemes oket nezni. Class siman ott van az elso helyen . Neo meg neha nem volt ott az elso 25ben sem.
A ClassFMrol hallgatottsagi grafikon is van! streamstat.hu/stat.cgi?info=multisrv&r0281
(A hozzaszolas ideje alatt le is esett a radio a netrol)
zsír Crysis MOD: Vissza a jövőbe 2009.11.23 12:37:00
Találtam valami érdekességet, amit számító módon, hátsó szándékokat dédelgetve osztanék meg veletek. A mod a jelek szerint egy török 3D grafikus munkája (bár valószínűleg nem egyedül csinálta), és a kivitelezés meglehetősen színvonalas. Legalábbis ami az autó modelljét…..
SySERR 2009.11.23 20:53:26
www.udk.com/showcase-prometheus.html
Ez eleg uj game, a honlapon van video is.