Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vpetibp

3 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Kedves Bálint!Két pici fiam van, szeretném a mai körülmények között lehetséges legjobb ételeket adni nekik. Sok mindent hallottam ezzel kapcsolatban, ezért kérném véleményed/segítséged, ilyesmikre nem kapok értékelhető választ egy szakácskönyvből ill. gyógyszeripar…..
Vasárnap robbant a bomba: Mark Zacharoff, a Cru$Her alapítója bejegyzést tett közzé 3Dlogján. Teljes alakos volt a videó: lábán tízsoros katonai bakancs, harisnya, fölötte miniszoknya, felsőtestén zakó, blúz és csokornyakkendő, arca kisminkelve, kopasz fején baseball-sapka. És rövid beszédet…..
2012-re jósolják a 11 éves naptevékenység-ciklus csúcsát. Ennek apropóján nézzük meg, ha egy globális EMP-találattal felérő napkitörés történik (mint az 1859-es volt), annak a milyen, láncreakció-szerű következményei lesznek! (Nem akarok senkit ijesztgetni, ezért…..
Gyerekkoromban bátyám nem szerette, ha a PC-jében turkáltam, illetve játszottam rajta, amíg ő nem volt otthon. És minthogy én még általános iskolába jártam, ő pedig már középiskolás volt, és ebből adódóan nem is sietett különösebben haza tanítás után, több órám lett…..
Elmentünk a hétvégén a kacifántos nevű Kézműves Magyar Ízek Vására rendezvényre a Millenárisra. Szakértője nem, azonban fogyasztója nagyon is vagyok a magyar mezőgazdasági termékeknek, illetve a magyar konyhának.  A rendezvény minőségi, prémium kategóriás magyar…..
Átverés vagy sem, most mindenesetre kibújt a szög a zsákból!!!Sajnos az emberek már megint nem gondolkodtak...Mi is volt az alapfelállás?2008 szeptembere óta már mindenki ismeri a válság fogalmát. Elég sokan a bőrükön is tapasztalják azzal, hogy elvesztették munkahelyüket…..
Kedves Olvasók! Most lehet hogy első olvasatra egyoldalúnak tűnök, de kérek mindenkit, értse meg a címben fellehető téma fontosságát. Miről szól a parlamentális demokrácia? Fontos szempont, hogy a parlamentben történő szavazások során legyen meg az az akarat és az az…..
Ne légy barom!!! Ne légy barom 2009.11.23 20:06:00
Kedves Olvasók,Gondolkodtatok már azon miért van az, hogy az embereket nem érdekel semmi leszámítva a TV-t és a piálást???Miért van az , hogy minden tőzsdei folyamat mögött a manipuláció áll............... és ezt senki nem akarja észrevenni.Olyan politikusoknak hiszünk, akiktől 4…..