Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Claribel

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az aprócska zöld gombot megnyomva tárul fel az ékszerek valódi szépsége: a miniatűr elrejtett díszek. Cuki, mégsem kislányos, de ennek ellenére sem tudom elképzelni magamon.Nektek tetszik?Forrás: Buzz Beast ..
OurFashion Nagy Emmy körkép 2010.08.30 21:40:00
Kicsit megkésve, de beleástam magam az Emmy vörös szőnyegén készült fotókba. Következzen most egy szubjektív körkép arról, hogy miben pompáztak tegnap a sztárok.Kedvencek:1. Heidi Klum.....azon kevesek közé tartozik, akik miniben érkeztek a gálára. Azt hiszem a 37 éves anyuka…..
Claribel 2010.08.31 15:02:40
OurFashion Csillogó halál 2010.08.02 14:14:20
Talán túlságosan is vonzódom minden olyan ékszerhez, aminek köze van a koponyákhoz, a csontokhoz, vagy valamilyen misztikusabb formát ölt, mint egy egyszerű gyémántgyűrű. Violet Darkling (eredeti neve Luisa Richwhite) újzélandi származású tervező ékszerei vegyítik a…..
Már pletykálják egy ideje, hogy a pop nagyasszonya, Madonna és lánya, Lourdes Leon közös márkanév (Material Girls) alatt tervez a Macy's-nek egy kollekciót. A célcsoport persze a tizenéves lányok lesznek, ahogy az első őszi/téli kollekció rajza is bizonyítja. Augusztus…..
Imádom az erdei gyümölcsöket. Egyrészt azért mert szemet gyönyörködtetőek nagyobb mennyiségben, másrészt azért mert isteni finomak. Valószínűleg Fulvio Bonavia is így érzett, amikor megalkotta a "Matter of taste" fotósorozat koncepcióját.Na melyik a kedvencetek? A…..
Hamarosan kapok egy biciklit (örömujjongás, dobpergés, konfettizápor és hallelúja szabadon behelyettesíthető). Igazi, régies stílusú citybike lesz, hipernőies vonalvezetéssel. Most még fekete, de óriási kihívás elé állítottak a srácok, akik a festést (mert bizony: egyedi…..
Öveket kérjük becsatolni a Love or Hate rovat perceken belül elindul!Utazásunkat 2010-es téli Cipővel nyitjuk és cipővel zárjuk, és a kettő között útba ejtünk egy fürdőruhát is. Döljenek hátra és élvezzék az utazást!Az alattunk jobbra látható Alexander Wang 2010-es…..
OurFashion Fesztiválozó sztárok 2010.04.20 12:38:00
A hétvégén volt a Coachella fesztivál, ami az amerikaiak számára olyan, mint Glastonbury az angoloknak, vagy a Sziget nekünk. Persze rengeteg híresség is kivonult, nézzük meg, ki mit viselt, ti pedig döntsétek el: melyik híresség öltözéke a legjobb?Beyoncé férjével, Jay-Z-vel…..
Claribel 2010.04.20 15:54:00
 barátnőm: megyek közértbe én:  oké. én meg szerelmes vagyok ebbe a szájba barátnőm:  blöá én:  naaaaaaa barátnőm:  nem tetszik. de cuki én:   oké, ez vért kíván. vagy legalább egy blog posztot. amire visszajössz…..
Manapság már egyre többször fordul meg a fejemben reggelente, hogy vegyek-e fel zoknit és egy peep-toe-t? Annyira nem vagyok merész, hogy a szandálon is agyaljak, de mégis a kifutói örület hozzám is elért. Több gondom van: egyrészt az, hogy a mostani enyhe idő ellenére bármikor…..
Ezek a gyönyörű Tiffany&Co. gyémánttal kirakott, kulcsot formázó medálok elképesztően gyönyörűek, elegánsak, és persze nagyon drágák, de szerintem minden nő örömmel kapna egy kicsi, türkízzöld csomagolású dobozkát karácsonyra, amely az egyik kulcsot rejti.Ki melyiket…..
Claribel 2009.11.27 17:59:26
A Burberry csak egy kérdést tesz fel legújabb gumicsizmája reklámozásakor: Szereted-e ennyire a Burberryt? Mert ha igen, akkor imádni fogod ezt a szivecskés és közben klasszik burberry kockás gumicsizmát. Szerintem sokkal jobb, mint az "örök klasszikus" gumicsizmájuk, az…..