Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Strandvári

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ájjájjájj báleset!!!- ahogy a Pöpcsi szokta mondani. Nagyon rég nem írtam, hát most összefoglalgatom. Nagyjából egy hónap eseményeiről van szó. Legutóbbi bejegyzésemet, akkor írtam, amikor megjött Lady M. Ő egy neves magyar étterem tulajdonosa és szeretne Sri Lankán valamit…..
Tudom, már megint lusta voltam írni, bocsi. Most pótolhatok be egy újabb két hetet, de két nem akármilyen hetet. Na szóval kezdjük ott, hogy költözünk. Eredetileg úgy volt, hogy január végétől lesz egy csodálatos lakás egy szép medencével két percre az óceántól. Negomboban,…..
Mr.P. még tegnap biztosított afelől, hogy készüljek fel arra, hogy ma már dolgoznom kell, tehát egy kemény nap elé nézek. Izgatott állapot feküdtem le, furdalt a kíváncsiság, hogy miből áll majd a munkaköröm. Mondhatom, hogy szokásomhoz híven, megint csak 7 óra kor pattant ki…..
Úgy tűnik, a korán kelés bevett szokás, megint 7kor. Mai útitervünk nem más mint Unawatuna beach volt, a Discovery Channel 2007-ben megválasztotta a világ legszebb tengerpartjának. Hát hogyis mondjam? Tényleg nem csúnya, az biztos. Megint jött velünk 2 srác a Help villageből. Azt…..