Regisztráció Blogot indítok
Adatok
belevágtam!

22 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
építkezős Lakhatási engedély 2011.09.15 22:16:19
Megjött.Talán vége is lehetne mindennek.De nincs.Jön még 1-2 garanciális javítás.Ki kell küldenem a végrehajtót az ablakosra.És indítom a pert a Gondollak ellen...
építkezős Ma vége? 2011.06.22 23:57:54
Elkészült a kert is.Múlt hét péntek és a hét első három napja.Pénteken két, hétfőn három, kedden hét, ma megint három ember dolgozott itt.Az összes fizetnivaló: 160+30e Ft. Eredetileg 200e lett volna.Ezért a pénzért kigazoltak 100 méter sövényt, kihordtak 4 köbméter…..
építkezős Brigádjárás 2010.11.29 20:07:11
Az asztalosnak múlt kedden kellett volna könyvespolcokat szerelnie.Kérte, hadd legyen csüt.Nem lett kész.Azt mondta, szombaton jön befejezni.Nem jött. Rosszul emlékezett, mi azt mondtuk egy előtt nem érünk haza, szerinte meg legkésőbb egyig hívnunk kellett volna.Jött ma, szerelt.Úgy…..
építkezős Az utolsó utáni hét 2010.11.27 09:45:08
A múlt héten elköszönt a burkoló és elvitték az utolsó konténert.Tegnap volt egy hete, hogy elindult a fűtés, ami kettős kaland, külön a TIGÁZ-zal és külön az Immergas nevű céggel.Ezeket majd külön posztban megírom.Perszehogy nem vagyunk készen, azt mondják az okosok, hogy…..
Egy pert már megindítottam Petik Ferenc és az Arizona Diamond Kft. ellen, mert felcsókolta a pénzt és eltűnt, félbehagyva a melót, ráadásul a 11 nyílászáróból négyet elméretezett.A másik ügyében ma beszélek az ügyvédemmel.Ez Szabó Ferenc és a solymári Gondollak Kft. ellen…..
építkezős Október eleje 2010.10.07 16:20:22
Nehezen hihető, hogy szinte készen vagyunk.Szinte.De készen.Volt hogy a burkoló szólt ránk: takarítsák ki és élvezzék.Igen, mert készen volt az ebédlő, de megszoktuk a festés velejáróit, a sittes papírt a földön, a koszos takarófóliákat mindenütt meg a port.Kész a…..
Milivoj büntetne, mert a Birácz bt. tulajdonosa nem adott neki térkövet, ugyanis 25 darabért nem volt hajlandó kimenni az esőbe. Drága Milivoj, vigyasztalja a gondolat, hogy a kelletlen kereskedőnek ezzel a hozzállással az idei nyáron alig lehetett forgalma.2010. szeptemberében…..
belevágtam! 2010.09.08 11:28:49
@nocommento: igen, biztosan van ilyen is. De azt kijelenteni, hogy mindig így van, szimpla butaság.
belevágtam! 2010.09.08 11:31:26
@_Vezo_: aztamindeit!
Ilyen stílussal király lennél bármelyik kereskedőiskolában!
Taníthatnál mondjuk viselkedést.
Vagy tanítasz is?
Biztos, az eredményt látjuk!
belevágtam! 2010.09.08 12:00:34
@_Vezo_: sajnálni szoktam azokat a reklamálókat, akik azt gondolják, hogy a pénzükért nyalják ki nekik és nagyon sértő, ha mégsem.

Lehet hogy neked tetszik a stílusod, nekem nem tetszik az a trágárság, ahogy beszóltál ide.

A picsába, a kurva, a baszod és a leszarja nem kifejezetten fennkölt kereskedői stílus, ráadásul ilyen szavakkal körítve rejtett arroganciát hánytorgatni elég mókás dolog.

Hogy milyen eredményre gondolok?
Arra, amilyen hangot a kereskedők megengednek maguknak az ügyfelükkel szemben.
építkezős Szeptember elseje 2010.09.01 10:32:00
Ma egy éve kezdtük.Inkább nem gondolok bele az egészbe.Négy brigád dolgozik most is itt.A burkoló a lányok fürdőjét csinálja, elég szépen áll, ha minden igaz, akkor holnap fugázás, pénteken szerelvényezés.Az ablakosok a dolgozóban redőnyt és szúnyoghálót szerelnek, előtte…..
építkezős Dezső, a festő 2010.09.01 10:24:18
Már nincs.Levonult.Mert megbántottam az egyik emberét.Akinek azt találtam mondani, hogy én kétéves koromban megtanultam: semmihez nem nyúlok, ami nem az enyém.Lopott ugyanis.Besértődött és kijelentette: ő ide többet nem jön.Dezső, a főnöke százszor elnézést kért és itthagyott…..
építkezős Augusztus közepe 2010.08.15 11:49:41
Kész a lenti fürdő, a gyerekszoba, a lenti gardrób és a háló.kész az első terasz, csak a korlát hiányzik, de az oszolopok burkolása megvan, rajtuk a zárókő és a világítás, ami üzemel ismajdnem kész a dolgozóm, hiányzik belőle (nagyon!) a szúnyogháló, jövő héten lesz a…..
Kihagy egy hetet.De.Úgy ment el, hogy az elmúlt héten nagyot hajrázott.Befejezte a ciszternát, az esők ellenére felkente a harmadik réteg szigetelést is.Lerakta a garázsfelhajtót és a járdátkibontotta a dolgozó ajtaját/ablakát és lejavította, amit kellettkibontotta a bejárati…..
építkezős Festők 2010.08.15 11:23:19
A belga sörös ajánlott festőt.Hortiak, onnan jönnek minden reggel.Kaptunk egy színskálát, a kódot sms-ben kell elküldeni, reggel megkavartetik és aznap felkenik.Megcsinálták az új nappalit, a gyerexobát és a hálót.Szépek lettek. Üröm az örömben, hogy a gyerexobában a…..
építkezős Matracok 2010.08.15 11:15:24
Az elmúlt hétvégén matracon aludtunk. Asszony a dolgozóban, én a nappaliban.Jó kis kaland volt a két matrac beüzemelése is.Amikor péntek este világos lett, hogy nincs erőnk elmenni sehova - pedig akár csinálhattunk volna egy nyaralós hétvégét szállodában is - lementem a…..
Ha valami eltörik egy kapcsolatban, az megszokott dolog, de jelen esetben a férfi partner kocsmázásai miatt történt a baj, amiket ráadásul hazugságok mögé bújtatott. Ilyenkor érdemes kokettálni egy éppen szembe jövő pasival. Minden szép és jó az új szerzeménnyel, csak egy a…..
belevágtam! 2010.07.08 14:40:34
DKV figyelő Durvaság a villamoson 2010.07.07 11:19:00
Tegnap a villamoson egy durva esetnek voltak szem és fül tanúi Marika és munkatársai. A villamoson az ellenőr neki rontott egy fiatalnak. Ordibált, szidta az anyját. Az előzményekről nem tudunk. Mivel rezzenéstelen arccal tűrte arra lehet következtetni, hogy nem volt jegye, vagy…..
Kettős Mérce Kalodát! 2010.07.08 13:25:00
 Jó lesz mi? Az elmúlt 24 órában Lázár János frakcióvezető, és a Járai Zsigmond baráti kör kapta a Magyar Narancs díjat, a Narancsuralmi rendszerben betöltött, a Fidesz kormányzását kimagaslóan lejárató tevékenységükért. Az eddigi díjazottak az ismeretlen…..
A Masszázs=megcsalás? poszt visszhangja az alábbi levél is, köszönjük az őszinteséget a névtelen szerzőnek.   Nem könnyű jó sok év után végiggondolni bizonyos dolgokat … A jó sok év tényleg jó, és tényleg sok. 26 éve kiegyegyensúlyozott párkapcsolatban élünk.…..
építkezős Kludi 2010.07.08 14:25:15
Itt volt egy szimpatikus úriember.Negyedóra alatt leszerelte és tökéletesen visszarakta a WC-t, amit a Mekkmester úgy pakolt fel, hogy semmit nem tartott be az előírásból, a teteje is azért nem csukódott, mert egy műanyag gyűrűt baloldal helyett a jobboldara erőltetett be.A 108.000…..
Ketten.Hétfőn a festő.Kedden a vizes.Oké, hogy a türelmem rég elfogyott és tiszta ideg vagyok és ha két nap két embert menesztek, akkor nyilván velem van a baj, de hátha mégsem.Festő.A kőműves hozta, segédmunkásnak.Ajánlotta.Szépen dolgozik, de1. letagadott egy…..
építkezős Június közepe 2010.06.18 13:30:20
Asszem nem érdekel semmi, ez a blog sem, az építkezés még kevésbé.Annak ellenére hogy látványos eredmények vannak.A héten befejeződött a dryvitozás, alapozás, színezés és megkezdődött a burkolás is.A lábazat és a fal egy része kerámia burkolatot kap, ami látszólag nagy…..
építkezős Május közepe 2010.05.17 00:08:38
Helyükre kerültek a hiányzó nyílászárók. Ez volt a második menet és a harmadik cég. Az első teljesen lenulláztam magát, amikor az ügyvezető nekiállt cigánykodni és fejőstehénnek nézett, amúgy a minőségtől sem voltam oda, amitől ők olyan húdenagyra voltak.A másik totál…..
2010 március-áprilismost a bádogosok dolgoznak, a hátsó terasz csatornáját készítik előA kőművesbrigád ha visszajön a hátsó teraszt fogja szigetelni, utána azt burkoljákitt tartunk, ezek vannak készen:a régi pinceköz le van burkolva, várjuk az oldalfal burkolóanyagát, már…..
Március első napján felvonultak.Kérték, jöjjenek a villanyászok is, mert nemsoká vakolni kell, időben legyen kész a csövezés.A villanyászok pénteken tudtak jönni és itt voltak tegnapig.Becsövezték az előszobát, a garázst és a pinyót.Némelyik csőbe már a vezetéket is…..
építkezős Küzdelem az elemekkel 2010.01.02 16:46:00
A két kőműves a két ünnep között is feljött, újabb beázásokat elhárítani, a garázs tetejéről feltépett fóliát újból elrendezni. Megtudtam, hogy a fólia nem az esőtől védte a lejtbetont, hanem a kiszáradástól, most már nem is kell rá.Beázik a fürdő és penészedik is…..
építkezős Ember tervez 2009.12.24 00:36:00
Feljött a kőműves, mert gyorsan olvad a hó és a nappali sarka úgy beázott, hogy leomlott az egyik spaletta fele. Megkenegette szigetelővel az oszlop tövét és le is fóliázta.Hétfőn kész lett a kandalló.Zsolnay.Ezt először és utoljára írom le és hencegni sem fogok vele soha,…..