Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bús Zsolt

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rémálom blog Claritas 2007.09.04 09:35:00
TIT Kossuth Klub EgyesületClaritas SzakcsoportDokumentációs és információs központ az új vallási jelenségekről –jogi és lelki segítségnyújtás a vallási szervezetek kárvallottjai részére A Claritas Szakcsoport tevékenysége kiterjed:  1. az új vallási…..
Néhány gondolat, hogy hol is tartunk most. A lánnyal kapcsolatban semmi változás, ezért nem is született új poszt. Szeretnék valami nagyon fontosat kérni tőletek, kedves Szcientológusok. Ha lecsupaszítjátok a rémálom történetet, mindenféle tanult szci ideológia nélkül mit…..
Bús Zsolt 2007.06.12 08:35:59
Kedves kedvesek!

Visszatekintve az elmúlt 1-2 hétre, amióta köztetek vagyok, végeztem egy mérlegelést, és megállapítottam, hogy letészem a lantot egy időre.

(Igen sz. csabiii, igen dvorcsak, igen akula, igen mister 47, igen IGe, igen sztyopabá, igen movie, igen kis ember lelépek, megfutamodok, feladom, ..., helyettesítsd be magadnak az ide megfelelő jelzőt. )

Az alapvető célom az volt, hogy kommunikációba kerüljek anafebbel és a fiával, mert ismertem anafeb fiának ex párját, valamint láttam egy két dolgot a megtörtént esetből.

Ezt a célom részbem elértem, de mostanában eltértem ettől, mert olyan kommunikációkat alakítottam ki veletek, amelyben nem jutottunk közös nevezőre. Sem én, sem ti!

Talán gigi 1 volt, akinek a legértelmesebb kérdései, kommunikációi voltak, amelyet nem borított be teljesen az előitélet!
(Tartsd meg ezt a jó szokásodat, és neveld fel a gyerekeidet megfelelően, hogy tisztességes emberi lények legyenek, akik felülemelkednek a homo sapiens jelenlegi állapota fölé).

Tudod anafeb és L., amit korábban írtam azt még mindig így gondolom, de majd úgy is fogjátok látni, tapasztalni.
Amíg ez a blog fenn marad, addig a "probléma" (hogy elment M, vagyis hogy elvitték M-met, így helyes ugye) nagyobb és nagyobb és nagyobb lesz, és jobban fog fájni L.-nek leginkább, hisz az ő barátnője volt.

A legfőbb oka, hogy letészem a lantot az a nézőpont, hogy amit "támogatok", erősítek, amihez hozzájárulok, az micsoda valójában, kell az nekem, szükségem van rá, támogatja a túlélésemet, hasznomnra válik, jó az nekem, jó az a környezetemnek, ... .
Valószínüleg kitaláltátok ez a blog nem tartozik bele ezekbe a kritériumokba.

Sok sikert kivánok nektek, és azt kérem, hogy az itt eltöltött x óra helyett, inkább keressetek egy olyan elfoglaltságot, amellyel segítitek a magatok és embertársaitok építését, szépítését, fejlesztését.

Hogyha bárki úgy érzi, hogy lezáratlanul hagytam valamit, hogyha szeretne velem kommunikálni akkor azt megteheti az
otkapitany@freemail.hu címen.

Sziasztok!


Rémálom blog találkozásaim 2007.05.07 20:47:00
Nézzétek el nekem, hogy a bloghoz elég ritkán írok új bejegyzést. Van egy olyan érzésem, hogy hosszúra nyúlik a történet, nem akarok senkit fárasztani az új bejegyzéssel, ami esetleg nem szól semmiről. A lánnyal kapcsolatban nincs semmi új dolog, az érzéseinket, gondolatainkat…..
Bús Zsolt 2007.06.04 00:00:47
Sziasztok!

Én egy Szcientológus vagyok ("egy szerencsétlen flótás, aki jobb állapotba került azáltal, hogy tudatossabb lény lett a Szcientológia által").
Látom mindenki milyen "képzett" a témában, de azért le tisztázok nektek egy szót, hátha a képzésetek során kimaradt!

Szcientológia: tudni hogyan tudjunk ; a tudás tanulmányozása

És mielőtt folytatnám egy nézőpont:
"A Dianetikában és a Szcientológiában semmi sem igaz számodra, ha csak Te meg nem figyelted, és úgy igaz, ahogy Te figyelted meg. Ez minden!".
L. Ron Hubbard

De kérdem Én: Ti annyira tudatosak vagytok, hogy utána jártok egy dolognak (megnézitek, megvizsgáljátok, kipróbáljátok, megszagoljátok, ...) mielőtt beszélnétek vagy írtnátok róla, ugye???

Biztos egy pár személy most gondolja magában, hogy na, majd jól visszaírok ennek a szerencsétlennek, aztán rohadt jó lesz minden!

Amit szivesen is fogadok, de szeretném kérni, hogy a saját tapasztalataidat írd le, ne valami fasszságot, amit olvastál az újságban, vagy halottál a szomszéd Juliska nénitől.

Alapvetően nem az a célom, hogy védekezzek mint akinek ez az utolsó lehetősége, csupán szeretném, hogyha látnátok, hogy mit csináltok!

És egy utolsó gondolatmenet az egyik kedvenc könyvemből(nem szó szerint és nem L.Ron Hubbard írta):
Az emberek tudásának nagy része, igen nagy része közleményre épül. Közleményre, amit közöltek vele. Újság, szóbeszéd, hallomás útján, ... .
A tudásának kis része igen kis része az, amit saját maga figyelt meg. Utána járt, kipróbálta, ... .

Most egy picit gondold végig, hogy mit akarsz írni, vagy hogy mit fogsz írni, legyen az akár milyen terület, akármilyen téma. Az a TE véleményed a saját tapasztalataid megfigyeléseid alapján????

Bús Zsolt -
otkapitany@freemail.hu