Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kavicsrobot

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, már megint nyavalygunk. Nem lett jó az új Dream Theater (bár ki várt mást?), az új Korn pláne rossz lett és Terry Malts is csak közepes cuccot rakott le az asztalra. A képünkön látható Chvrches viszont odatette magát, és Drake is olyan jó lemezt csinált, ami előtt még az…..
A hétvégén Londonban koncertező Anima Sound System legutóbbi Tedd a napfényt be a számba című lemezének címadó dalához készített videoklipet. A klip Párizsban és Budapesten készült Túri Bálint Márk vezetésével. Miközben a klip forgott, több remixer is nekiugrott a dalnak,…..
kavicsrobot 2011.05.05 08:06:29
A Guns N' Roses négy év után lépett fel múlt héten angol földön, de a visszatérést önmagához méltó módon prezentálta. Axl Rose és zenekara pénteken a Reading Festivalon, vasárnap pedig a Leeds Festivalon lépett fel. Előbbin egy órát késett, de mivel a nagyszínpados…..
A Kowalsky meg a Vega 1999-ben alakult, Kowa, a Black-Out frontember egyik projektjeként, de a zenészek bevallása szerint istenigazából csak 2008 tájákán lett belőle zenekar. Debrecenben beszélgettünk Kowalsky énekessel, Csacsa gitárossal, Jimmy bőgőssel és Sóder dobossal az új…..
Deftones – Diamond Eyes (Warner/mTon) Különös lehet olyan közelmúlttal lemezt írni, ami Deftonesnak van. Egyrészről vannak a személyes élmények, a teher, a még mindig kómában fekvő Chi Cheng basszusgitáros miatt, másrészről pedig a sajtóhírek sem az új lemez…..
Ákos, Tankcsapda, Magna Cum Laude @ Szeged, Dóm tér 2010.05.22. A századik születésnapját ünneplő Délmagyarország kölcsönkérte Szegedtől a Dóm teret, elhívta Ákost, a Tankcsapdát meg a Magna Cum Laude zenekart, felállított egy színpadot a fogadalmi templom kapujában, szembe…..
Eddy Grant lopással gyanúsítja Damon Albarnt. Állítása szerint a Gorillaz aktuális slágere, a Stylo egészségtelenül hasonlít az általa 1983-ban megírt Time Warp című számra, és akár bíróságra is hajlandó menni az igazáért. "Damon Albarn tudja legbelül, hogy szerette…..
RED HOT CHILI PEPPERS, 2006. DECEMBER 6., BÉCS, STADTHALLE Beck Zoli a sofőr, de mivel külön vettük meg a jegyeket, csak a helyszínen derül ki, hogy Zoliék fent, valahol a lelátó magasában fognak ülni, amíg mi lent, a színpadtól alig 8-10 méterre állhatunk. Irigyelem is magunkat…..
Elég érdekes hírt osztott meg tegnap a nagyvilággal a hiperaktív volt Beatle, nevezetesen azt, hogy a Them Crooked Vultures megalakulásakor majdnem ő lett a banda basszusgitárosa. Az idén 68 éves zenész a tavalyi Grammy díjátadó után együtt vacsorázott Dave Grohllal, és…..
kavicsrobot 2010.01.22 18:31:54
Régen lehetett már hallani a Másfélről, most viszont itt egy új klip a Zuma című számra, ami annyira friss, hogy majd csak idén ősszel lehet majd lemezen is kapni, az pedig még több mint fél év. Az alapból instrumentális zenét játszó együttes most kivételesen énekkel ellátott…..
A közelmúltban újabb PANKKK pályázat jelent meg, amiről biztosan sokan szeretnének bővebben is olvasni. A Magyar Zenei Exportiroda is amolyan homályos folt a magyar zenei piacon. A kettő, fontosnak minősülő témáról Berta András programigazgatót és Bodrogi András…..
- Elnézést, de a repülő ezen az oldalon hangosabb! - Uram, erre eddig még senki sem panaszkodott. Beszámoló a berlini MTV EMA díjátadóról és a Kolin utazásáról. Nemrég megírtuk, hogy a Kolin utazhat Berlinbe az MTV Europe Music Awardsra, mivel megnyerték a magyar döntőt.…..
Tegnap már megírta a Blikk, hogy a Boros-Bochkor páros már tárgyal a Neo FM-mel arról, hogy esetleg az új rádión folytatódna a Bumeráng. Több helyről megerősített információink szerint azonban a két rádiós a Klassz FM képviselőivel is leült már tárgyalni. Boros és Bochkor…..
kavicsrobot 2009.11.06 12:52:03
A legutóbbi Moog-klipet nemrég jelölték az MTV European Music Awards helyi döntőjébe, amit ha megnyernek, akkor indulnak a legjobb európai videó díjáért is (a You Raised A Vampire premierje amúgy nálunk volt annak idején). Október elsején viszont megjelent a…..
Péntek este az A38 Hajón eldőlt, hogy a Kolin utazik november 5-én a berlini MTV Europe Music Awardsra, hogy versenybe szálljon a Best European Act címért. Rajtuk kívül még négy zenekar volt jelölve a díjra: az Esclin Syndo, a Moog, a Zagar és az Idoru. Szavazni az MTV honlapján…..
A Trousers jelenleg második nagylemezét készíti, ám a zenekar úgy döntött, hogy az év végére, jövő év elejére várható új anyag napvilágra kerülése előtt még készítenek egy videoklipet debütáló nagylemezük egyik dalához. Az időzítés pont megfelelő, hiszen a 2008-as…..
Sziget 2009 - Harmadik nap Élveztük a Primal Screamet, kinevettük a Pendulumot, jól szórakoztunk a Prodigyre, Brujeriára meg pláne. Deathstarson viszont unatkoztunk. Sziget, harmadik nap. A Primal Scream kiszámíthatatlan zenekar. Gondolok ezalatt arra, hogy nem lehet tudni, hogy épp…..
Július 25-én lezajlott a MTV Icon eddás fordulója Siófokon, amin a Subscribe is fellépett a Kölyköd voltam című sláger átdolgozásával. Ha valaki kíváncsi, hogy lesz a miskolci zenekar dalából szimfónikus metál, majd RATM-utánérzés, végül reggae, az nézze meg az alábbi…..
A Prong karrierje nem most indult. Egészen 1986-ig kell visszamennünk az időben, mikor is egy Tommy Victor nevű CBGB-beli hangmérnök úgy döntött, hogy márpedig ő nem csak a keverőpult mögött szeretne álldogálni a koncertteremben, hanem egyenesen a mikrofon elé akar lépni. Az…..
Ősszel jelenik meg az új Tankcsapda-lemez, amiről az első maxi már ki is jött, ráadásul ingyenesen. Az új klipet mi is bemutatjuk, méghozzá kommentár nélkül, de persze alul lehet véleményezni nyugodtan: ..
Hivatalos Daft Punk remixlemezen a magyar Tits & Clits, Kovary és a szájaló fantom a Headshotboyz tálalásában. Csőnadrág-rap, pszeudo-break, (majdnem) meztelen lányok, és férfikönnyek amerikából, mindezek után pedig mi más mint... a szellemirtók. Változatos ámbár szubjektív…..
Már csaknem fél éve, hogy kijött az Isten Háta Mögött legutóbbi Kényelmetlen lemeze, de budapesti koncert eddig nem sok volt. Most viszont április 11-én, szombaton, fellépnek a Dürer-Kertben, mi pedig szimpla ajánló helyett egy kétórás beszélgetés kivonatát közöljük le…..
LE KRAFT Air France: No Way Down 2009.02.26 00:38:00
"You sound like love" - írja egy rajongó az Air France MySpace-én, nem véletlenül. Ha egyetlenegy lemezt kellene választanom az összes eljövendő nyár aláfestő zenéjéül, akkor a göteborgi páros fantáziavilágokban fogant, sodró endorfinzenéje mindenkit maga mögé…..