Regisztráció Blogot indítok
Adatok
benko100

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
10. A Bűnös Budapest-ciklus (Kondor Vilmos: Budapest noir; Bűnös Budapest; A budapesti kém; Budapest romokban; Budapest novemberben) Műfaj: történelmi krimiAmi lehetne belőle: bűnügyi filmsorozat, vagy pedig több részes nagyjátékfilm. 9. A Hunyadi-saga (Bán Mór: A hajnalcsillag…..
..és kihirdettetett...Adva van ugye, egy pályázat..  ennek mindig örülünk, hiszen lehetőséget ad újabb és újabb, eddig még ismeretlen tehetségek felfedezésére.. Adva van egy pályázat, amely menet közben változik, megváltoztatik a szervezők által, ugyi..  ezt már…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Egymilliós bírságot kaptak, amiért Vásárhelyi Mária előadását egy dominaként fellépő személy szexuális szolgáltatásához hasonlították. Van, akinek addig fontos csak a szólásszabadság, amíg nem róla szólnak szabadon. A Fővárosi Bíróság a minap Vásárhelyi…..
Subba Szupernagyi 2011.02.08 13:15:00
Sokan érzik úgy, hogy elítélik a médiatörvényt és a Fidesz más intézkedéseit, de a bukott baloldali elitet is. Minél többen lesznek azok, akik így gondolkodnak,  annál előbb jelenik majd meg egy olyan politikai erő, mely őket kívánja megszólítani. (Fotó: Huszti…..
Subba LOL: Az SZDSZ is szolidarít 2011.01.05 11:22:08
Ki lehet az az utolsó mohikán, aki kezeli a netes elérhetőségeiket? Ha lenne bennük egy minimális gerinc, ami nincs, így hagynák örökre a honlapjukat. Az lenne a legjobb szerintem mindenkinek, ha ennek a brigádnak még ennyi nyoma se maradna...