Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lind L Tailor

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egészen furcsa dolog történt a szigetországban élő magyarokkal kapcsolatban: egyetlen év alatt 32 ezerrel ugrott meg a számuk. Mármint hivatalosan. Többen viszont ennek ellenére sem lettek, aminek több oka van, akad köztük egészen kézenfekvő is...
Lind L Tailor 2020.05.25 13:30:30
@tildy[UK]: Ez ugy hulyeseg ahogy van. Attol hogy 5 eve itt elsz es a gyereked is itt szuletett,nem lesz egyikotok sem angol allampolgar. 15 eve elek itt,a gyerekeim itt szulettek,tudom mit beszelek.
Egy speciális kiadvánnyal készült a Hammerworld Paksi Endre hatvanadik születésnapjának tiszteletére. A napokban (egész pontosan csütörtökön) a boltokba kerülő szeptemberi Hammerworld mellékleteként megjelenő albumon a magyar rockzenei élet színe-java megemeli a kalapját az énekes előtt, erről…..
Lind L Tailor 2018.08.28 17:10:28
Bizonyos szempontból egy virtuális párbeszéd első felét olvashatjátok ma. Iván korábban írt már a blogra, nem kis vitát kavarva, most újabb írást küldött arról, hogy szerinte mi a legnagyobb gond ma Magyarországgal. Lássuk. „Nemrég írtam egy posztot az angliai…..
Lind L Tailor 2014.03.31 15:37:19
@pochee: "Egyébként a közös nevező lennea lényeg, persze normálisan gondolkodok közt , csak ez hiányzik , és ameddig hiányzik ,addig ez lesz az állapot, és most a külföldet ne vegyük ide
mert mindig azzal mentegetőzünk...."

Es ott is van a lenyeg ! Koszonom !
Lind L Tailor 2014.03.31 16:08:07
@vuvuvu2: Nem vitatkozom, csak velemenyt mondok. A sajatomat. Ennyi. Nagyon sokat olvasok, konyveket nem blogokat. Sajnos ket gyerek mellett nincs sok idom a nagy tarsasagi eletre. Bar brit sajtot rendszeresen olvasok. Vannak brit barataim a karpitos muhelyen kivul, igaz nem sok. Egy kerdes : te magyarorszagon elsz ? Ha igen, akkor mi az a badarsag a :" lepj tul a karpitosmuhelyen, a szuk kornyezeteden, stb,stb ?? " En 8 eve tul leptem ember ! Ettol fuggetlenul biztos igazad van, csak en innen mashogy latom. Nem igazan latom azokat a problemakat amikrol irsz. Sok a problema itt is, de joval kissebb kaliberuek mint ott. Ezt az egyet bizton allithatom.
Lind L Tailor 2014.03.31 18:09:18
@vuvuvu2: ahamm.....persze persze.BTW :)

Egyebkent csak nekem tunik rasszista, paraszt, bunko, kissebsegi komplexusos, alpari szonak a "kitantorgott" ??
Csak mert peldaul en sehova nem tantorogtam. A reszeg ember szokott tantorogni. De csak haza fele, a kocsmaig meg egyenesen megy. Inkabb hasznaljuk a betantorgo szot, azokra akik nem tudtak megallni a helyuket mashol. Realisabbnak erzem, mert a kitantorgasnak nincs valos ertelme.
A mai poszt elé elöljáróban annyit: aki rózsaszín mesét vár az angliai raktáros munkáról, az ne olvassa el. Aki szeretné tudni, milyen órákat 4 fokra hűtött hangárban melózni, az igen. Mint Béla írja: ez nem élet, csupán létfenntartás és vegetálás heti 200-250 fontért,…..
Lind L Tailor 2014.01.06 12:04:40
Elso kommentem ! Juheeeej ! :) Nem lehetne hanyagolni a helyesiras temat? Baromi unalmas es faraszto. Igen, en sem irok helyesen ! De ez itt az internet nem az egyetem. Errol ennyit. A cikkrol : faraszto, rohelyes,gyerekes. En azokkal ertek egyet akik szerint a cikket be lengi a mindenki hulye csak en vagyok helikopter hangulat. A volt baratnorol szolo resz pedig kifejezetten remiszto es egyben beteges is. En 8 eve elek kinn es az elso ev utan vilagos volt hogy videkre koltozom. London elhetetlen. Videken a penz ugyanannyi, a lakas berles stb. viszont a toredeke a Londoninak. Sajnos a gyari/raktarosi melok unalmasak. De ha az ember keresi a kapcsolatot a tobbi emberrel es baratsagos/erdeklodo/kedves probal lenni es nem ugy tekint a tobbiekre, mint zombikra. Akkor esetleg egesz jo haveri viszonyok is kialakulhatnak, ami lazabba teszi a monoton munkat. Hidd el ok is csak olyan emberek mint te vagy en, es meg fogsz lepodni, de sokszor meg olyanabbak is ! Hogy hideg van ? Nohiszen ! Ha pek lennel akkor lisztes lennel, ha banyasz, akkor szenporos etc.etc. De ezek azok a munkak amik mozgasban tartjak a gazdasag gepezetet, es sajnos ezek ilyenek. Ha olyan jo az angolod ahogy azt irod, siman talalhatsz jo melot, vagy hamar feljebb kerulhetsz a rangletran. De ez a hozzaallas nem vezet sehova, a csaj molesztalas pedig felejtos, mert itt angliaban komoly bajod lehet belole. Biztosan jo oka volt hogy lepattant. Ilyen az elet. En inkabb az ilyen alacsony szinvonalu cikkek helyett arrol olvasnek, hogy kinek mi a velemenye a mostani "szivassuk meg a kelet europaiakat" dologrol, ami itt divat kezd jonni.