Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyunyusmunyus

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
nyunyusmunyus 2012.08.25 18:27:50
@droid_: Leírták sokszor igen, de nem igaz. Mégegyszer: A szabadság évi huszonegynéhány nap (ami most feleződik), amit kiadni és bért fizetni rá azért nem akkora borzalmas teher.
A táppénznek az elejét kell fizetni, majd valamennyi %-át, de ezt akkor is kellene, ha mondjuk lábát töri a munkavállaló. Mi az, ami még terhet ró a munkáltatóra? Hogy fizetést ad addig, amíg munkát végez a kismama? Hogy kötelező elengednie vizsgálatokra? Azt minden jóérzésű ember (kismama v. sem) ledolgozza. Mi még? Még mindig nem értem. A terhességet munkáltatói szempontból mindig "túlhorrorizálják", szerintem ok nélkül.
nyunyusmunyus 2012.08.25 22:29:44
@tff: Dehát, amíg ne dolgozik, addig nem kap bért! Ha majd visszaáll a munkába, akkor persze igen. De azt ugye senki sem gondolja komolyan, h a több évvel azelőtti bért kellene kapnia, amikor visszatér. Komolyan kezdem egészen hülyének érzeni magam, mit nem értek?
nyunyusmunyus 2012.08.25 22:31:21
@droid_: De jelenleg ez már nincs így.