Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aidy01

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is olyan rég röppentette fel a hírt a Semmelweis Egyetem, hogy új kórházi tömb épül a Ludovika térnél. Az egyetem sajtósaitól semmit nem tudtam meg, azt mondták, még korai beszélni róla, semmi sem biztos - így azt is csak tippelgetni lehetett, mit építenek és minek helyére.…..
Remélem újra ilyen irányt vesz a jelenleg tomboló céltalanul szétfokozott, hatásvadász webdesign. Legyen végre minden letisztult, lényegretörő, hatékony, és kellemes a szemnek, mint amilyen az internet indulásakor volt minden! "A 8 évesnél fiatalabb gyerekek általában még…..
aidy01 2011.03.07 23:45:06
@szcsongor: Cesar Millan hol van ehhez az ürgéhez képest? :D

Dr. Matejevszki Aszen - az új csodálatos kutyadoki :D
Az orosz Vitalij Petrov volt a garancia arra, hogy az idei utolsó Forma-1-es futamon ne unatkozzunk. Egyben ő volt az, akinek Fernando Alonso sokat köszönhet, hiszen ha nincs a Ladával (sic!) versenyző orosz pilóta, sosem tudja meg, valójában micsoda terheléses teszteket bír ki…..
Az F355-ös ma a legelérhetőbb Ferrarik egyike – már 20 milla körül, talán olcsóbban is kapni jó állapotú darabot – de még tíz-húsz év, és ez is ritkasággá nemesül. Csillogó szemű rajongói azonban már most is akadnak. Ha ön is közéjük tartozik, csapjon le…..
aidy01 2010.12.11 14:50:51
aidy01 2010.12.11 14:52:13
Jókat mulattunk a szerkesztőségi flotta SEC-ének tulajdonosának motoros karrierjét megörökítő íráson. Bár ő nem biztos, hogy ugyanilyen érzelemmel állította fel motorját bukás után a pálya széléről. De ő felállt, s általában vissza is szált a nyeregbe. Egy Hyundai…..
aidy01 2010.12.11 13:10:24
V8. Ez a karakterpár annyi erőt sugároz, mint talán semelyik másik két írásjel így együtt – na jó, a japán, kínai és egyiptomi jeleket nem számítva –, képzeljék hát el, mire lehet képes az ital, amely magán viseli. Ki is próbálhatják, mit tesz az emberi…..
aidy01 2010.12.11 11:00:47
Oké, reméljük az utóbbi tíz perc elég volt ahhoz, hogy riasztani lehessen a barátokat, ismerősöket, itt valami nagy készül. Itt a második ajándék. És nem kerül még csak egy telefonjába sem! Először is: ez itt egy remek, maxicipzáros hátizsák, melyben pompás helye lesz minden…..
aidy01 2010.12.11 08:10:45
Jó reggelt minden korán kelőnek! A MegaHiéna rajtrakész. Hajnalig dolgoztunk azon, hogy a mai nap folyamán 10 percenként adhassunk nektek valamit ajándékba. Sűrű, nehéz nap lesz, de érdemes kitartani, hiszen rengeteg nyereményünk van. Nem áruljuk el, mikor dobunk be egy-egy igazán…..
Igazi kommunikációs fenomén Pajor-Gyulai László, a megújult Csányi-válogatott kommunikációs igazgatója. Ez a rokonszenves fickó a szurkolókat hibáztatta, amiért a rendezők sorozatos hibái miatt több ezren fél órával meccskezdés után jutottak be a stadionba. A nyegle és…..
aidy01 2010.09.08 14:34:47
@EMU: rohadtul nem az a kérdés, hogy ki kíváncsi a magyar labdarúgásra. aki kíváncsi, és fizet is érte, úgy gondolom megérdemli, hogy normálisan bejusson a meccsre.

(én is szívesebben járnék spanyol-angol, olasz-német válogatott meccsekre, de magyar vagyok, magyarországon élek, ez van, ezt lehet/kell szeretni)

amúgy az U21-en ugyanez volt. érthető okokból kellett jegyet kérni mindenkinek a pénztárban, noha ingyen volt. jön a biztonsági kis/nagyfőnök a félrecsapott ensz-sipkájában, és ahelyett hogy megkerülte volna az amúgy nem túl nagy sort a hátsó pénztárnál, hogy bejusson a 4es kapun, inkább keresztül tört a soron "ájjá férre, ájjá férre"-t kiabálva, közben 16-17 éves lányokat eltaposva a kb 100-110 kilójával...

ez primitívség kérdése, és iskolázottság/iskolázatlanságé.. és 1: cég vezetőségének 2: megbízó felelőssége.
1: miért kell ilyen primitíveket alkalmazni? azért mert miszter bádibilder országos 2. helyezett volt? vannak korrekt, értelmes biztik is (100 kilóval meg 50nel is), miért nem elég csak őket alkalmazni.
2: míg a megbízó nem emel szót, addig a cég vezetőségét se fogja rohadtul érdekelni.

abba már ne menjünk bele, hogy milyen kapcsolatok vannak amögött, hogy melyik rendezvényt melyik cég biztosítja..
aidy01 2010.09.08 14:50:31
@EMU: ja igen, bocsi. csak a lényeget hagytam ki :)

az országban nagyon nagyon sokan nem tudnak helyesen írni. többek között én sem, és szégyenlem is értem magam.

DE!

ha végre valaki szóvá teszi azt, ami történik, esetleg a nevét/arcát adja hozzá, akkor nem kiröhögni kéne, hanem odaállni mellé, mert akkor jutunk ötről a hatra. najó, inkább egyről a kettőre :)

és igaz, az éremnek két oldala van. biztos sokan hergelték a biztiket is. és akkor mi van? szurkolók. sokan pont olyan primitívek, mint az ész nélküli agresszorok egyenruhában. de ő azért fizet, hogy kimenjen a meccsre, kiordítsa magából a feszültséget, még ha tán azt se tudja mi az a les. a biztinek pedig az a feladata, hogy ellássa a feladatát, azaz biztosítsa a feltételeket ennek a szurkolónak is, és ha barom, akkor is higgadtan kezelje a helyzetet. aki erre nem képes, azt ki kell rúgni - és nem mellesleg felelősségre vonni. pláne amiért visszaél a helyzetével /munkakörben elkövetett hogy is van pontosan? .../
  Még közel sincs vége az idei MotoGP szezonnak, mi több, az igazi tűzijáték még csak most kezdődik. A világbajnoki címeket ugyan lassan borítékolhatjuk az illetékeseknek, azonban az érmekért még keményeket fognak meccselni.   Egy kis játékra invitálom az olvasókat.…..
aidy01 2010.09.07 10:11:20
Egyre jobban tetszik ez a rulett robot. Jópár napja használom és folyamatosan derülnek ki számomra olyan szuper funkciói, amit nem is gondoltam volna. A legjobban az tetszik, hogy rendkívül sok beállítási lehetőség van benne. Nem csak azt lehet beállítani, hogy x számú esemény nem bekövetkezése után…..
Nyolcszoros pénzt fizet a német 2010-es vb-győzelmére a legnagyobb angol fogadóiroda, a William Hill.Bár nincs szerződése, Kubica, Rosberg, Webber, Barrichello és egy sor másik pilóta előtt van, alig marad el a 7/1-gyel fizető Felipe Massa mögött, a hatodik legesélyesebb. A…..