Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Halanyó

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!     Tisztelt Praxis!  …..
Tisztelt Praxis Blog! Érdekes, mennyien panaszkodnak a Szt. János Kórházra, ott is többnyire a Traumatológiára. Érdekes, következmények nélkül. Velem is ott történtek olyan dolgok, hogy ha más meséli, nem hiszem el. Péntek délben mentő vitt be, bár kértem, bárhova, de ne oda,…..
Halanyó 2010.07.22 09:53:43
@Dr.laikus PhD: Köszönöm, megvizslatom.
Praxis Nem akartak altatni 2010.07.21 06:00:00
Tisztelt Praxis Blog!   Az én kórházi történeteimmel 2 végletet szeretnék bemutatni.   2006. június 6-án - vesztemre - betonpályán kosaraztam. Egy ziccerből visszaérkezve megcsúszott a lábam (poros volt a beton) és magam alá gyűrtem a lábamat és teljes súlyommal…..
Halanyó 2010.07.21 11:12:17
@IrishOak: Az aneszteziológusok tényleg be vannak lassulva picit :).
Édesapám közel egy hónapja ágyhoz kötött beteg volt, lehetett tudni, hogy sokáig sajnos már nem él (ápolónő jött hozzá naponta többször mosdatni, forgatni, stb.), mikor egyik délután iszonyú nehezen kezdte venni a levegőt, olyan volt, mintha fuldokolna. Az ügyelet közölte,…..
Halanyó 2010.05.05 17:59:01
@Károgó Kritikus: Egyetértek, nem kéne bagatellizálni az egészségügy helyzetét egy-egy pozitív esemény miatt.
D..... Sz.... Éva vagyokInternetes hirdetés alapján kerestem meg az önök klinikáját. Célom zsírleszívás volt...... referens Dr ....... irányított. Aki a vizsgálat során arról beszélt, hogy a zsírleszívás fájdalmas beavatkozás.Ő inkább azt javasolta, hogy ültessünk be…..
Sziasztok!Elnézést, ha többször is elküldtem az alábbi levelet, de freemail-es címről próbálkoztam előzőleg és hibát jelzett a gép küldéskor.Az én – hosszú - történetem tavaly márciusban kezdődött egy elülső térdszalag szakadással. Mivel aktívan táncoltam…..
Halanyó 2010.04.23 11:53:08
Abban a "szerencsében" volt részem, hogy a pár éve kipróbálhattam a finn állami egészségügyi ellátást. A különbségek közte és a magyar között:Magyar: Gyógyszer és fertőtlenítő szagú rendelőintézet. Emberek ülnek egymás pofájában, ha addig nem is volt…..
Az alábbi hirdetés az expressz.hu oldalon jelent meg. Eredetiben megtekintheted ITT.   Hónapok óta hírdetek,keresgélek,de persze hogy hiába.Mi van veletek? ? Csak a gusztustalan lehúzások,kihasználások,ki nem fizetések mennek.Mindenki ott veri át a másikat,ahol csak tudja.  …..
Minden kedves olvasónknak szívből ajánljuk az alábbi terméket, amely a Főnix-elv alapján készült. Amennyiben rendelnél, ITT megteheted.Érdekelnek a részletek?Kattints a tovább gombra!       TOTÁL KIBORULT A BILI? A NYUGTATÓ MEG SEHOL?   Bizonyára Te is…..
Halanyó 2010.02.12 11:05:53
Az első igazi munkahelyemet kb 5 hónap alatt találtam meg, egy informatikai cégné lettem termékfelelős asszisztens. Egy team-ben dolgoztam 2 termékfelelős keze alá, szerettem, változatos munka, volt benne kreatív rész is stb. . .   Viszont a felettesem, akinek én tulajdonképp az…..
Sziasztok!   A főnököm 5 hónapja nem fizetett ki emellett 2 hónapja nem tud munkát adni, eddig a hat hónap alatt összesen 78,200Ft-ot fizetett ki mint munkabért és folyamatosan hiteget, hogy ekkor meg akkor lesz pénz, de eddig nem kaptam semmit. Telefonon beszéltem a főnökkel és…..
Halanyó 2010.02.10 14:21:12
@Káin: Köszönöm.
Tisztelt MHT! Nagy állami cégnél vagyok alkalmazásban pár hónapja. Nem valami felemelő munkára tessék gondolni, csomagok és levelek válogatásáról van szó, de legalább fizetnek érte. Gondolom már mindenki kitalálta, mi a cég neve, ezért nem is írom le. Az utóbbi napokban…..
Sziasztok!   Egy nagy állami cég alkalmazottja vagyok, nem rég kerültem ide, miután elveszítettem korábbi állásomat. A munka elég nehéz, de nem panaszkodok, örülök, hogy sokakkal ellentétben nekem még van hol dolgoznom.   A problémám a vezetéssel, egészen pontosan a…..
  Kiskoromban meg voltam róla győződve, hogy híres sportoló, vagy orvos leszek és olyan hihetetlen dolgokat fogok véghezvinni, amire méltán büszke lehet majd mindenki, aki csak ismer. Sajnos ezen álmaimat nem sikerült megvalósítanom, egész más irányba sodort az élet, de ez nem…..
Halanyó 2010.02.02 08:51:33
Tiszteletem ! Egy világcégnél dolgozom főállásban. A munkaszerződésemben semmi extra pont nincs rendkivüli munkaidőről ,a munkaidőm a szokásos heti 5x8 óra ( 3 müszakban ) ,időnként szombati túlórával. Főnőköm egy ideje azzal fenyegeti a beosztottakat ( 20-30 fő ) ,hogy…..
Szia, Bocs a névtelenségért, de a munkahelyemmel kapcsolatban írok: Egy több mint 400 főt foglalkoztató cég vidéken, külföldi tulajdonossal, külföldi fővezérrel, két magyar igazgatóval. A külföldi vezér egy jóindulatú naiv pasas, akit tökéletesen lehet az orránál fogva…..
Sziasztok!   Tavaly áprilisban kezdtem az új munkahelyemen. Olyan kolléganővel kerültem egy szobába, akire rábízták a betanításomat is. Egy rendkívül durva, agresszív nőről van szó. Csak hogy egy példát említsek: nem volt mindegy neki, hogy melyik tollal írok, olyan…..
Kedves Szerkesztő(k)! 18 éves diáklány vagyok, még nem végeztem a középiskolával, még nincs állásom, de folyamatos álláskeresésben vagyok, a családban pedig csak édesanyám dolgozik, így nagy szükségünk lenne a plusz keresetre. Sajnos nagyon nehéz munkát találni,…..
Halanyó 2010.01.22 10:30:05
Én a 8. kerületbe kerültem az ügyeletre, éjjel szögbe léptem, ami a küszöbből állt ki. Ilyen mindenkivel történik, normál esetben dokihoz mész, megkapod a tetanuszt és hazaballagsz (de mostmár ügyeletre kell menni mert vmi hülye állat közgazdász kitalálta, hogy túl sok…..
Sziasztok!   Először kommentnek szántam a "nyugdíjasnak fiatal, munkaerőnek öreg" c. poszthoz, de nem akartam eltérni a posztíró gondolataitól, viszont mégis sikerült, így inkább elküldöm nektek.   Ezzel a jelenséggel én anyukámon keresztül találkozom...…..
A főnöknek is felmegy a vérnyomása a beosztott miatt. Talán többször is, mint fordítva.   Sajnos hirtelen szükségem lett egy új irodavezetőre. A régi családi okok miatt nem tudta folytatni a munkát. Ismerősi körben, mailben kerestem embert. Meglepően sok levelet kaptam.…..
Kirúgott néhány sofőrt a BKV, mert a "szuper kontrollcsoport", amit a közlekedési káosz felszámolására hoztak létre, úgy látta, hogy akadályozzák az autóbuszok forgalomba állítását. öbb buszsofőrnek és műszaki szakembernek is felmondtak a BKV-nál, mert a havazás…..
Halanyó 2010.01.06 12:26:06
Kedves Munkahelyi Terror blog!   Egy egyszerű kérdést szeretnék csak feltenni a hozzáértők felé. 2008 ősze óta munkanélküli vagyok, éppen megszűnt minden ellátásom 2009 novemberében. A szokásos mellékkörülményekkel: rengeteg pozícióra pályázással és azokra csak…..
Szia Despi:-)   Nem terveztem "Neked"(alias MH-nak) írni, mert volt jó munkahelyem, és boldog robotként éltem is az életemet.Szép család, Férj is dolgozik, nagy gyermek is tanul, dolgozik, így én sem tétlenkedtem.Nem akartam sem új főnököt, sem új munkakört, bár…..
Nem szoktam Nálad kommentelni rendszeresen, max. ha kétszer hozzátok szóltam. És mert eltöltöttem néhány kellemes órát - természetesen szigorúan munkaidőben - a blog olvasásával, küldök Neked ajándékba egy nem mindennapi hirdetést, amit a bejglivel kapcsolatban dobott ki a…..
Halanyó 2009.12.29 13:24:56