Regisztráció Blogot indítok
Adatok
herzsi

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, hogy amit eddig vízionáltunk, lassanként elérkezik: brutkó repedések jelentkeztek lelkes MLM-alapú pilotajátékos barátaink csillogó pajzsán. Éppen ezért gondoltam elszórakoztatlak benneteket a következő hónapok vígjátékával, persze előre. 1. Felvonás -…..
herzsi 2009.11.28 23:02:05
@bigthereal: ne fáraszd magad: az emberi butaság végtelen, mire a hatóságok megértik a rendszert, jövő karácsony lesz.
Én 70 000 foglalóztam, és mind ki tudtam venni, mert dolgoztam, és direkt nem mondom meg, mennyit kerestem, pukkadjanak meg ezek a hülye, ostoba ellenlábasok, de jó sokat, és vezetői szintre is jutottam

És velem konkrétan azzal basztak ki, hogy mozgássérültként, 55 évesen, egyetemista fiammal, rokkantnyugdíjből kell élnem tovább.Még ki kell találnom, miből.

A Rendszer egyébként nagyon ki van találva, szellemi csúcsteljesítmény, amit- mindenki biztos lehet benne, hogy- nem fognak a fiókba tenni.
Mostanában több fájlt kellett egyszerre kapcsolnom mellékletként egy-egy levélhez. Gmail-ben eddig nem tudtam megoldani, hogy ne egyenként kelljen azokat hozzáfűzögetni az írásomhoz. Most találtam egy remek Firefox kiterjesztést, amely ezt a problémám megoldja. Újabb ok, hogy ne az…..