Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Darquebus

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már minden szar megjelenhet a masszázsblogon, akkor írok én is.Nagyon átlátszó az előző levél, szerintem nem is masszőr írta, csak valami unatkozó irodista. Nem derül ki az írásából, hogy most akkor végülis mit akar? Volt 10.000 forintja arra, hogy kísérletezzen: milyen…..
G. kipróbálta milyen a +3 év garancia Acernél. Többet ilyet biztosan nem csinál. 9 javítás után sem cserélték a laptopját, bár már szinte minden új rajta, mégsem működik normálisan:Pár évvel ezelőtt vettem egy Acer laptopot. Nagy szerencsémre, vagy szerencsétlenségemre pár…..
Modorosblog Fészbúkgyász 2011.10.07 06:00:00
Arra kérlek titeket kedves ismerőseim, hogy legalább ma próbáljátok meg félretenni magatokban a nagymagyart, hiszen trianoni gyásznap ide vagy oda, ma egy világviszonylatban is nagyformátumú EMBER távozott közülünk. Igen így, csupa nagybetűvel. Újításai, zseniális ötletei…..
Darquebus 2011.10.07 09:45:00
Értjük, hogy a popzene kivet magából egy 48 évest, de attól még a zömében 35 fölötti rajongó megnézte volna, ahogy George Michael, a nyolcvanas évek nagy popikonja előad pár popszámot. De kivártuk türelmesen, hogy sok ballada és egyéb feldolgozás után végül megugráltassa a…..
Subba Új Rubik világrekord! 2010.11.15 11:33:00
Szegény kiskölyök, aki csak tizennégy másodperc alatt rakta ki, milyen szomorú már!? :-((( ..
Darquebus 2010.11.15 12:24:57
@MezonBozon: A múltkor volt valami hír, hogy számitógéppel megtalálták azt az algoritmust, ami 21 (lehet rosszul emlékszem) lépésben BÁRMILYEN kombinációból kirakta a kockát. A srác kezét nézve ez nem lenne több, mint 3 mp. :)
Sztereotípiák vannak és lesznek. Ez nagymértékben igaz a reklámszakmában dolgozókra is. Ki ne ismerné a szétesett kreatívot, aki pár füvescigi után jó szlogeneket gyárt még a leggagyibb terméknek is, no persze nem úgy, mint az Auchan újság szerkesztői :DNa meg ugye a grafikus,…..
István csapdába esett: az Acer netbookjához először nem volt alkatrész, aztán mégis de horribilis áron, ráadásul a prágai garanciális szerviz szerint az LCD még jól össze is van törve, tehát vagy fizet, vagy nem kapja vissza soha. István szerint viszont a futár vagy a zsanér…..
Darquebus 2009.11.23 10:11:28
Sajnálatos, hogy magyarországon akárki, a legostobább és legrosszindulatúbb, szakmailag totálisan inkompetens emberek fikázhatják bárkinek az informatikai szolgáltatását, termékét.

És mégszánalmasabb, hogy a homárra egyáltalán kitesznek ilyet. Az tényleg a legalja!

Ezt a sztorit harmadkézből ismerem, a teljes levelezést megkaptam, amit ez a Szerencsétlen "üdvszi" Itvánka lenyomott, hát szakadtunk a röhögéstől a kollegákkal, hogy milyen végtelenül ostoba ez az ember. :) És ráadásul rosszindulatú is és nem szégyenli a saját cégét sem belekeverni a dolgokba.

A lényeg az, hogy egyszerűen betörte az LCD kijelzőjét a notebookjának. :)

Persze senkit sem érdekel, hogy hogy csinálta, a kisujjával, a sörösüveggel vagy éppen az irgalmatlan egójával, a tény az tény marad, össze van törve az LCD.

Természetesen már azonnal elkezdte a magyarázkodást, fikázta a szervizt, fikázta a készüléket, fikázott ő mindenkit, mindenki hibás volt, csak ő nem!
Persze mindezt azelőtt, hogy bárki is látta volna a törött LCD kijelzőjét. :)

Aztán a szerviz tájékoztatta ( fotókkal dokumentálva ), hogy a készülék LCDje törött és erre nem vonatkozik a garancia, erre ismét égtelen hisztériába kezdett és fogadkozott, hogy most aztán jól megmutatja a világnak, hogy vele hogy kiszúrtak és szándékosan megakarják szivatni. :) Elkezdte spamelni a fél világ levlistáját hazugságokkal tele, hogy hamis sebeit másokkal nyalogattassa. :)
Persze alkudozott napokon-heteken keresztül, mire végre elfogadta a javítást, a szerviz pedig X idő után visszaküldte a készüléket kicserélt LCD panellel.

Ez a szerencsétlen majom meg továbbra is szórja a világot a hazugságaival,és azt olvasni a sok béna blog(fórum)rolltól itt, hogy "igy szar" meg "úgy szar a gyártó"... ahelyett hogy egyből alaptalanul ítélkeznétek.
Legalább egy picit, egy icipicit használjátok a fejeteket, próbáljatok meg objektiven gondolkodni!

Nem mindig a leghangosabb disznó röfögése a legigazabb!