Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amazon1146

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
törökgáborelemez 351. She? 2011.04.18 02:45:09
Bár már többen és többször javasolták, eddig még nem írtam Tétényi Éváról. Elsősorban azért, mert szándékaim szerint ezen a helyen nem a személyes szimpátiám szelektál; azzal foglalkozom, ami fontos, jelentős és lényeges a magyar politikában – akár tetszik (nekem…..
amazon1146 2011.04.18 10:09:55
Addig amig úgy lehet választási csalásokat elkövetni mint Esztergomban 1998 óta in már 8 alkalommal, hogy a területi és az országos választási irodák "mossuk kezeinket" reagálnak a nyilvánvaló csalásra a Fidesz biztossan nem tüntethető el a helyi hatalomból. Mint Tétényi Éva megbizotja, vettem volna részt az őszi választások tisztaságának ellenőrző folyamatában, de nem lehetet mert a Meggyes Tamás befolyása alatt müködő, választási iroda vezető a választási bizottság elöke és tagjai, valamint polgármesteri hivatal által delegált szavazatszámláló bizotsági tagok, nem, hogy nem engedték meg, de még csak nem is értesitettek arról, hogy mikor és hány órakkor helyezik majd a szavazó helyiségeket hatósági zárpecsét alá! Természetesen így arról sem, hogy mikor és milyen protokol szerint nyitják majd ki azokat. Értesítést csak arról kaptam, mint mindenki más, hogy reggel 6-kor nyit a szavazó helyiség, bár 3/4 6-kor már nyitva volt. És bár e mellett sok más szabálytalanságot is észleltem jegyzőkönyvet nem akartak felvenni, arra hivatkozva, hogy azzal feltartom őket. Reggel 6 órakkor sem a választási bizotság sem a választási iroda vezetője a kijelölt helyükön nem voltak találhatóak. Rendőrségi bejelentést tettem ahol hülyét csináltak belőlem, mig a felvet jegyzökönyröl csak okmánybélyeg ellenében lettek volna hajlandóak másolatot adni, de azt csak másnap, hétfőn. Másnap ugyan hajlandó lett volna a választásí bizotság megtárgyalni az ügyet, ahol úgy akartak meghalgatni, mint egy western filben szokták a rendörségi kihalgatáson. Amúgy meg a 14/2008. (II.26.) AB határozat szerint valamennyi önkormányzati képviselő már 1994-óta jogellenessen fejti tevékenységét, a polgármesterek meg elveszitették tisztségüket, mert az orszéggyülés még mig mindig nem foglalta törvénybe a képviselők és a polgármesterek eskű szövegét. Az az ex-lex állapot uralkodik ezen a területen is az ország. Vagy ahogyan az Alkotmány Bíróság fogalmaz avangard állapot.
Kevés igazán érdekes dolog történt ma ebben a szomorú magyar valóságban. Az, hogy a kommunisták minden eddiginél sötétebben és gátlástalanabbul ármánykodnak, igazán nem újság. Az, hogy aki többet akar, mint ami van - aki megpróbál a magyar ugar talajából pár szál dudvát…..