Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Herr Mutter

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mr.P főztje továbbra is kifogástalan, a humora: frappáns és ellenállhatatlan. Ott hagytam abba, hogy megjött a hat fehér. Szóval megjöttek. Nagyjából őket is egyből megcsapta a nagy meleg. Meg valami szagról beszélgettek két héten keresztül, de én sosem éreztem, csak…..
Tudom, már megint lusta voltam írni, bocsi. Most pótolhatok be egy újabb két hetet, de két nem akármilyen hetet. Na szóval kezdjük ott, hogy költözünk. Eredetileg úgy volt, hogy január végétől lesz egy csodálatos lakás egy szép medencével két percre az óceántól. Negomboban,…..
Már egy hónapja itt vagyok, nagyon gyorsan rohan az idő. Szóval ma a megszokott kora reggeli időpontban keltem. Mr.P egy csodálatos reggelit dobott össze. Frappáns és ellenállhatatlan humorával nagyon jól elszórakoztatott. Ééééés nagyon jó ötleteket ötlött ki az éjszaka…..
Hajnalban átjött a „tuktuk miniszter” és hozott nekünk egy kis reggelinek valót. Nagyon, nagyon finom volt bizony, bár szerintem még finomabb lett volna, ha maga Mr.P készítette volna. De a frappáns és ellenállhatatlan humorára újból számíthattam. Egész sokáig…..
Forgolódásos alvás szerű tevékenységem után, kicsit sem kipihenve, hullaként keltem fel reggel, mert úgy volt, hogy visszük a kölyköket  Unawatunára, vagy a Sunils Hotelbe Hikkaduwára. Pöpcsi elment Rúanért, majd felvett minket és átmentünk Ishare-t felvenni a HELP…..
Reggel arra keltem, hogy Mr.P épp telefonál a „ tuktuk miniszterrel”.  Mint később kiderült, azért hívta, mert megszerette volna köszönni a múltkori vacsorát és érdekelte, hogy hozhat-e nekünk reggelit? Hát persze, hogy hozhat. Nagyon finom volt. Helyi reggeli, de a…..
Sajnos tegnapi bejegyzésemből kihagytam egy fontos eseményt. Voltunk a bankban. Mr.P már több, mint 2 hónapja csináltatott egy helyi bankkártyát, amit meg is kapott, csak a hozzátartozó PIN kódot nem kapta meg. Vagyis a bank állítása szerint már kiküldték  postán, csak Mr.P…..
Day 5   Korán kellett kelnem, mert sok teendő várt ránk. Már nyolc órakor az úton robogtunk Baddegamaba. Mr.P-t meghívta az egyik miniszter egy hollandok által építetett öregek otthona megnyitójára. Az úgy nevezett „Kandy – tánc” látványa fogadott minket…..
Mr.P. még tegnap biztosított afelől, hogy készüljek fel arra, hogy ma már dolgoznom kell, tehát egy kemény nap elé nézek. Izgatott állapot feküdtem le, furdalt a kíváncsiság, hogy miből áll majd a munkaköröm. Mondhatom, hogy szokásomhoz híven, megint csak 7 óra kor pattant ki…..
Úgy tűnik, a korán kelés bevett szokás, megint 7kor. Mai útitervünk nem más mint Unawatuna beach volt, a Discovery Channel 2007-ben megválasztotta a világ legszebb tengerpartjának. Hát hogyis mondjam? Tényleg nem csúnya, az biztos. Megint jött velünk 2 srác a Help villageből. Azt…..