Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ricky Cumming

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az "Ősz pechvogelje" címre eséllyel pályázhat Zsuzsa, aki egy lidérces esti teszkózós konzumroham végeredményeként hivatalosan tolvajnak lett minősítve egy olyan ügyben, amiben a világért sem döntőbíróskodnánk, de amiről annyi minimálisan elmondható, hogy nem…..
A párkereső trashreality olyan, mint a takony, ha jól besűrűsödik, akkor lesz szép formás. Legalábbis a Benkő feleséget keresbe nem sikerült annyi érdekes karaktert összeválogatni, hogy már a kezdő részekben is megfelelően sűrű legyen a hangulat. Ezt az is jelzi, hogy az eddigi…..
Az előző rész összefoglalójával nyitunk, Editnéni és nemezise epikus küzdelmet folytatnak Dániel őszes mellszőrzetéért, miközben hullanak a kevésbé emlékezetes és/vagy kívánatos feleségjelöltek, de van ám a házban egy rafkós asszony is, PszichóAndi, aki a két…..
Pénteki ez a gyönyörű hasraesés, igaz, jobb lett volna a 'kis vidámság' rovatba erre a ködös, nyomott hétvégére, de annyira jó újra és újra visszanézni, ahogy Dombóvári Vanda fontoskodva kilép az ajtón, aztán két másodperc múlva tanyázik egy akkorát a lila…..
Ricky Cumming 2009.11.23 16:22:16
A bűvészetoktatással sokat foglalkoztunk már a korábbiakban is, eljött hát az ideje, hogy egy kicsit más szemszögből is megközelítsük a témát. Sokszor szóba kerül, hogy a fiatalok csak rövid ideig járnak bűvésztanárhoz, nem szereznek alapos tudást, s inkább az…..