Regisztráció Blogot indítok
Adatok
béka83

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik egyetem blogharcosai küldték be a Zugügyvédnek az alábbi tengerentúli jogesetet, miként ítélik meg a bloghozzászólásokat az Egyesült Államokban. Nálunk a jog sokkal szigorúbb, az Index is veszített pert egy vidéki főiskola igazgatóját bíráló bejegyzés…..
béka83 2009.11.22 23:14:52
@pontolyan: Megnéztem ugyanezt a posztot a jhnnsclvn.wordpress.com-on: Can be blogs defamatory? (Lehet-e rágalmazó egy blog?) A poszt okés. Na de a kommentek. Ide idézem az egyiket. Még akkor is gáz, ha a neveket kipontozom, de ott még a nevek s olvashatók:

A mai napon olvasok az újságban a zsinati tanácskozásról, melyet a Balaton mellett rendeztek bölcs előrelátással, hogy utána-közben a nagytiszteletű urak beugorhassanak egy kis borozgatásra valamelyik pincészetbe, netalántán áztathassák magukat a hévízi tóban megfeszített munkájuk közepette. B... püspök azt mondta, hogy rohamosan fogy a hívők száma és itt “már csak Isten segíthet”. A Teremtő bizonnyal nem úgy gondolja, hogy amit züllött papjai elrontanak, azt ő fogja helyrehozni.
Ha B.... püspök szellemi horizontja meghaladná egy átlagos Pokémon-fogyasztóét (no meg Szimba, a kis oroszlán rajongójáét), akkor meglátná azt, amit rajtuk kívül mindenki: ŐK AZ OKAI ANNAK, HOGY A REFORMÁTUS EGYHÁZ ELVESZTETTE HÍVEI NAGY RÉSZÉT.
Ugyan, ki hisz egy borvirágos orrú, hordóhasú papnak, akinek az erkölcsei egy bagzó kandúréval vetekednek? Szellemi horizontjáról már szóltunk.
Hogy bízzon az ember egy olyan Zsinatban, amely megengedi, hogy egyetemét, a szerencsétlen K...G...ról elnevezett műintézetet szétlopja Sz....., a püspökrokon dékán, aki tettestársként maga mellé veszi K... B... unokáját, .... Miklóst, gründol neki egy kremlinológiai intézetet is.
A dékán felesége, a 120 kilós, tengeri tehénre hasonlító P.... maga volt a botránykő annak idején a szegedi kollégiumban, rendőrök távolították el onnan.
Ezekben bízzunk? Hát inkább nem.
Legújabb hőstettük.
Bezárták a Reformatus.hu fórumát, hogy a testvérek ne cserélhessék ki gondolataikat egymással.
EGYHÁZI DIKTATÚRA A LEGGONOSZABB FAJTÁBÓL.
Nemsokára egyedül maradnak, a Teremtőt pedig ne hívják feleslegesen, nemsokára előttük állnak és lesz elszámolni valójuk elég.
béka83 2009.11.24 01:47:00
@blazsik: Elolvastam a karolisbotrany.blogspot.com-on a Református Élet augusztusi számát (Védések a Károlin), a szeptemberit (Csöndes tisztogatások), a jhnnsclvn.wordpress.com-on a Csöndes tisztogatások folytatását, A meghiúsult puccsot, a MAB-hatásozatot, Az elszalasztott lehetőségekről-t és a Nyakig a mocsokban-t. Ennyi elég is volt. Igazatok van. Ezek bűnözők. Rács mögé velük.
Persze, hogy bezáratják a blogot: ezeknek a leleplezés a haláluk. Semmitől sem félnek jobban, mint a nyilvánosságtól.