Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hegemony77

12 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Amikor pólóra akartam vasalni mintát, nem találtam sehol használati útmutatót. Vettem világos és sötét pólóra matricát AVERY márkájut, ennél aztán volt leírás, igaz különbözött a magyar az angoltól, és persze angol nyelvű volt a helyes... Lehet kapni Média…..
 Blythe Doll napjainkbanA baba megtalálható mindenütt. Tulajdonosai különböző designer ruhákba öltöztetve fotózzák a legváltozatosabb helyszíneken. Bátran állíthatjuk, hogy egyfajta önkifejezési eszköz lett, egy "új szupermodell" és egyben média…..
      baba külsejének történeteAz eredeti babák 28 cm magasak voltak, azonban a Takara cég gyártott mini-Blythe babákat is 11,2 cm magassággal. Viszont csak a nagyobb méretű babáknak volt cserélhető a szemük színe. A babák átlagos ára 60 dollár…..
 Blythe Óriási kultuszát éli a kissé manga fejű, nagy szemű blythe öltöztetős baba, amely már koránt sem kislányok játékszere. A divat iránt érdeklődő nők, lányok körében igen népszerű játék sikerét a számtalan kiegészítőnek, variálhatóságának…..
Hegemony77 További bejegyzések 2011.02.17 18:06:00
További bejegyzések olvashatók a :  http://hegemony77.blogspot.com/ oldalamon!..
 Ma megérkezett a kicsi Blythe babánk, Cocoa Butter a neve. Magassága 11 cm, súlya 22 gramm :) Ő a Takara Blythe babák Petite, azaz kicsi változata. Szemét becsukja, ha fekvő testhelyzetbe kerül, és a lába hajlítható. Nagyon pici, de komolyan! Kapható kisállatos verziója is a…..
A Momoko baba 1/6 méretarányú divatbaba, kicsit kisebb mint a Barbie (a feje is), de majdnem akkora mint a Pullip, csak a fejméret nem egyforma. 2001-ben hozta létre a Petworks Japán szoftvercég. 2004-ben átvette a gyártást-forgalmazást a Sekiguchi, egy kicsit változtattak a baba testén…..
Hegemony77 Dal Coco baba 2010.10.07 18:39:00
Többen érdeklődtek a Dal baba méretű babaruhák iránt. Ezért most megérkezett hozzánk egy ilyen baba, és most már pontos méretben készíthetek neki is a ruhákat. Ő  a Pullip Taeyang nevű fiú barátjának a 13 éves húga, akit Dal-nak hívnak. A szeme jobbra-balra mozgatható,…..
Hegemony77 Hófehér függöny 2010.08.03 11:50:00
 Varrtam pár függönyt mostanában, de egyiket sem magunknak. Most végre eljött az idő, hogy a sajátunkat is megvarrjam. Nem szeretek függönyt varrni, mert nagy, és unatkozok miközben csak varrok egyenesen és egyenesen és egyenesen... Ez 9 méter széles volt, amit három darabra…..
 Megérkezett Blythe Punkaholic People babánk.1972-ben Allison Katzman nevű dizájner tervezte, és a Kenner nevű amerikai játékgyártó cég forgalmazta. Négy féle jelent meg. Akkor csak egy évig árusították, mert úgy gondolták, hogy a gyerekek számára túlságosan ijesztő a…..
Hegemony77 Pullip Kaela baba 2010.06.23 16:03:00
 Megérkezett az új babánk, Pullip Kaela személyében. Az etsyn nézegettük a babaruhákat, és megláttuk ezt a babát. Elcsodálkoztunk a külsején, furcsa volt a sok gömbcsukló látványa és a nagy feje. Utána néztünk ki is ez a baba. Egy gyűjtésre szánt kisebb méretű…..
 Már egy ideje készülőben volt ez a hajpánt, de alig volt időm horgolni. Most végre befejeztem, 5db duplaszirmos virágos csat variálható a hajpánton, éppen milyen a hangulatod, vagy a ruhád színe! Már kapható az http://hegemony77.etsy.com-n. ..
 Egy újabb horgolt hajpánt, hozzá tartozik 3 db horgolt virágos csat, melyek bármilyen variációban és helyen rögzíthetők a hajráfra, vagy akár külön is hordhatóak. Kérésre bármilyen színkombinációban elkészítem a hajpántot és virágokat, illetve választható a…..
Készítettem egy horgolt hajpántot, hozzá tartozik 3 db horgolt virágos csat, melyek bármilyen variációban és helyen rögzíthetők a hajráfra, vagy akár külön is hordhatóak. Kérésre bármilyen színkombinációban elkészítem a hajpántot és virágokat, illetve választható a…..
Hegemony77 Függöny 2010.04.04 21:06:00
 A héten megvarrtam egy hatalmas függönyt. A 4,6 méternyi szélességet sikerült a feles behúzóval 2 méteresre behúznom, majd lazítottam a behúzáson, és végül elértem a 2,3-as kívánt méretet. Érdemes lemérni behúzás után a kapott szélességet, hogy még a zsinór…..