Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atyec

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, már megint lusta voltam írni, bocsi. Most pótolhatok be egy újabb két hetet, de két nem akármilyen hetet. Na szóval kezdjük ott, hogy költözünk. Eredetileg úgy volt, hogy január végétől lesz egy csodálatos lakás egy szép medencével két percre az óceántól. Negomboban,…..
Mr.P-nek hajnalban Colomboba kellett utaznia, tehát nekem is hajnalban kellett kelnem, hogy kiengedjem a kapun. Miután elment visszafeküdtem baldachinos ágyamba szundítani még pár órácskát. Sajnos a gyerekek ricsaja megint meghiúsította a tervemet. Alig várom már, hogy vége legyen az…..
atyec 2009.12.17 16:51:28
Szia !
Ezek a napok már jobban tetszettek, nyilvánvalóan nem ittál semmit,mert nem írsz róla, bár szerintem a biliárdozás közben lement egy-két arrack és pár pofa sör...Gyerekkoromban én is előszeretettel dugdostam mindenféle hegyeset a konnektorba Opi nagy rémületére,szerencsére az ecsetek (erre határozottan emlékszem) fából voltak...Itthon minden rendben, leesett az első hó és természetesen meghülyült a város, bezzeg Nicky élvezi, csak állandóan kaparnia kell a hó alatt a finom (nőstény) szagok után.Nagyokat sétálunk, Márton szerint mehettem volna vele a kettes villamoson (tudni kell,hogy ezen sosincs ellenőr !), de nem szereti továbbra sem a szobrokat, a nagy tárgyakat, most egy álló reklámtáblától rezelt be,mert éppen akkor váltott képet,amikor elmentünk előtte.Alakul a vadászat, Christophe itt fogja ünnepelni szülinapját,mit vegyek neki ? Nániék 28-án, hétfőn jönnek, szóval álljál rendelkezésre itteni idő szerint 9h-10h felé egy skype erejéig,ahogyan ez a kérés karácsonykor is,itteni idő szerint kb.3h-4h magasságában jönnek Odette mamáék.Ezek a kötelező körök, nyilván megoldható.Most már tetszett az elmúlt két nap, csak így tovább, a Limuzin-os anyag is, tudtad,hogy Limoges városából származtatják ? Ott még a kocsikat, a tehenekeu (limousine) és az embereket is limousin-nek hívják ! Várva a folytatást és természetesen viccesebb fotókat,ki az a rendőrnő az oldaladon ?
üdv.
atyec
Cica és kutya zajmentes éjjelem után már fogalmam sincs, hogy mikor keltem. A szokásos pompás reggeli megvolt . Mr.P humorával körítve. Csak épp ekkor közölte velem, hogy egyedül kell ma átmenjek dolgozni Hikkaduwába. Méghozzá busszal. Egyből azt gondoltam, hogy ne…..
Próbáltam kipiheni magamat. Az átlagnál talán tovább tudtam aludni, nem nagyon emlékszem már. Annyit tudok, hogy amikor felkeltem nagyon fincsi reggeli fogadott Mr.P jóvoltából. Itt már némely iskolában megkezdődött a téli szünet, ezért miután Pöpcsi(kiCsukiMaki) megérkezett,…..
Szokatlanul korán keltem. Reggel 6-kor, de természetesen Mr.P. már 4 órája talpon volt. De korán kelésem értelmet nyert és be tudtam segíteni Mr.P-nek. Mint az már ismeretes estére vendégeket vártunk, ezért már jó előre elkezdtük megcsinálni az ételkülönlegességeket, hogy…..
atyec 2009.11.30 16:16:19
Szia,
ne a wc-papírról küldjék fényképet,hanem inkább most már magadról, a házról, a környékről, a kajákról,mert még azt hiszem,hogy csak mese mesketével...Itthon minden rendben, itt jártak Christophék, remélhetően vesz egy kamion kis csúszdát elsőre, a nagy, 105 méteres csúszda elkészítése nagyobb falat, de legalább tudjuk,hogy végre mit akarnak.A devalcaros pacák(Henry) tényleg nem semmi, nagy szövegláda, franciául "moulin á paroles",de jópofa dolgai vannak, Dubai-ban a a Ski-dome-ban is vannak kocsijai négy éve,most Párizsnak tervez mozgójárda-pályákat az utcákra...a Nouvelle Mobilité Urbaine program keretében, nem kizárt,hogy a devalcaros új kocsik testét is itt állítják majd elő poliészterből, a tisztogatás a parkban nem érinti a haverjaidat (Greg,Boris...),az sem kizárt,hogy a devalcaros új kocsik testét itt állítják majd elő poliészterből a lustákat cseréli le, felvett két kereskedő csajt, az egyiket az Asterix-parkból csábította el,talán lesz jövőre magyar hét is a parkban, magyar kaja...stb.,mondtam,hogy szeretnél menni, nincs akadálya, különben az alpinista-tanfolyamat (CQS, certificat de qualifiation de parcours) szokta finanszírozni, a tiedet is megtenné, de általában tavasszal van,a Greg a felelős ezekért.Majd erre visszatérünk.Kipróbáltuk a kétéltű városnéző buszt (7500 ft/fő), nagy élmény, Christophe már gondolkozik,hogy milyen jó buli lenne ez a Loire-on, de legalább 1,30 méter állandó vízmélység kell hozzá és ez nem garantálható, a közel 370.000 eurót nem sokkalta.Feljöttek hozzánk is máglyarakást enni, a Mária-féle medencetálca nem nyerte a tetszésüket, lehet,hogy neked kéne forgalmazni Sri Lankán a medencéseknek ???
www.coolpool.eu
Szóval várva a fényképeket és a folytatást. Nicky tud egy újabb produkciót (Márton tanítása), kis darab sajtért hajlandó kúszva közlekedni !Csak annyit kell neki mondani,hogy "fekszik,kúszik,kúszik...".
üdv.
atyec
Sajnos tegnapi bejegyzésemből kihagytam egy fontos eseményt. Voltunk a bankban. Mr.P már több, mint 2 hónapja csináltatott egy helyi bankkártyát, amit meg is kapott, csak a hozzátartozó PIN kódot nem kapta meg. Vagyis a bank állítása szerint már kiküldték  postán, csak Mr.P…..
Mr.P. még tegnap biztosított afelől, hogy készüljek fel arra, hogy ma már dolgoznom kell, tehát egy kemény nap elé nézek. Izgatott állapot feküdtem le, furdalt a kíváncsiság, hogy miből áll majd a munkaköröm. Mondhatom, hogy szokásomhoz híven, megint csak 7 óra kor pattant ki…..