Regisztráció Blogot indítok
Adatok
énisfigyelek

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután Áder János Brüsszelbe távozott megkeresni látványos angoltudását, megürült egyéni  képviselői körzetében időközit tartottak. Figyelemreméltó, hogy a 2006-ban is Fideszes győzelmet hozó körzetben, ugyan alacsony, de még így is  kb. kétszer akkora volt a…..
A Fidesztől megszokhattuk a kampányprofizmust. Ehhez képest józsefvárosi időközi választáson mégis faképnél kellett hagynia a fideszes jelöltnek, Kocsis Mátéknak a választóit. A történtekről a civil 8ker.blog.hu számolt be: "Dúl a kampány, a jelöltek mindent bevetnek a…..
Nyakunkon az EP-választás. Ha figyeltünk Orbán Viktorra, akkor tudjuk, hogy ez a negyedik előrehozott választásnak tekinthető. Időszerű hát az új Fidesz-kormány. Íme a Fideszfigyelő kormánylistája, néhol még indokolunk is. Kormányfő: Orbán Viktor Ha esetleg inkább nyolc…..
énisfigyelek 2009.11.22 22:25:06
@Rot: bloggereddel együtt te is elég szánalmas vagy...tegyetek le legalább annyit az asztalra, mint Ő...vagy az összes többi, akinek a neve itt most megjelent....névtelenül, arc nélkül más ágyában kutakodni nagyon bátor dolog ám...
Józsefváros sporttanácsnoka, Zentai Oszkár fideszes önkormányzati képviselő nagy támogatója a helyi sportéletnek. Zentai, mellesleg a budapesti Fidelitas alelnöke is, akit Böszörményi-Nagy Gergely helyére választottak (Böszörményi-Nagy már csak a fideszes Nézőpont Intézet…..
"Nem én léptem be Bencsik András pártjába, hanem ő az enyémbe" - mondta Hont András a Fidesz egyik legérdekesebb - sajnos már külső - kritikusa. 1990-ben, 15 éves korában lépett be a Fideszbe. Kétszer volt Deutsch-Für Tamás, egyszer Rockenbauer Zoltán kampányfőnöke,…..
énisfigyelek 2009.11.22 22:07:07
@Paszternak:

Hont András tényleg kivonult...de csak miután mindenkivel összeveszett, D.T. kampányfőnökeként kicsit később, mint kellett volna csak szerzett egy érettségit magának, aztán meg sikerült egy erzsébetvárosi önkormányzati lakásra is szert tennie...minek maradt volna tovább??? Amúgy, szeretem ezeket a rendszerváltó H.A. féléket...azt mindig elfelejtik megemlíteni, hogy ha épp sértődöttek voltak, akkor akár 1-2 évig is távolmaradtak a fidesztől...SZDSZ-es apuka tolta a szekeret, aztán ha jött valami lehetőség, elő lehetett lépni újra, káromkodva, trágáran, kapatosan...
Kocsis Mátét a Fidesz józsefvárosi polgármester-jelöltjét sajtótájékoztatóján megkérdezték, hogy tagja volt-e a MIÉP-nek. Kocsis egyértelműen azt válaszolta, hogy a MIÉP-nek nem. Csupán az ifjúsági szervezetének, és annak is mindössze „két-három hónapig” és…..