Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pethy23

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Komolyan, ember legyen a talpán, aki meg tudja jósolni a nagy kategóriák kimenetelét. Az elképesztő sorozatdömpingben (460 körül volt a tavaly nézhető sorozatok száma) persze nem csoda, hogy nincs tölteléknevezés, olyan arc, aki csak azért van ott, mert ott szokott lenni, ennyire elégedett én nagyon…..
Mivel Chad Hodge a jövőben nem akar a franchise-zal foglalkozni, ha a Fox tényleg akar egy újabb évadot az eredetileg csak egy évadosra tervezett, limitált epizódszámú, azaz minisorozatból, ahhoz új showrunnert…..
Persze Rejtőt olvashatnak, ha akarnak, sőt Don Winslow kiváló Cartel című regényét is, de a sorozat alkotói nem szorgalmazták, hogy a szereplők beleolvassanak George R.R. Martin regényeibe - legalábbis ezt nyilatkozta Ian Glen, Ser Jorah Mormont megformálója a sorozatban. Glen az…..
Ma végre megjelent a várva várt új verzió első előzetese. Haavard elmondása szerint nem szívatásból nem publikálták eddig, hanem mert dolgozni kellett rajta rendesen. Ez a méretes changelogon is látszik, ami sajnos a mai és a holnapi napon nem lesz lefordítva, mert a post írója…..
Szerencsére ma volt egy kis időm és felvettem az ötödik videóm teljes anyagát. Ez most kifejezetten tutorial videó lesz, ráadásul egy olyan témakörben, amit az egyik kedves kommentelő kért vagy 2 hete. Szóval Dévényi Tibi bácsi teljesít.... :) Bízom benne tetszeni fog. Addig is…..
Magyar Opera Új előzetes (b1169) 2011.01.17 18:16:00
A mai előzetes főként stabilitással kapcsolatos javításokat hozott. Valamint eltávolításra került az eggyel korábban bekerült speciális crashlogger a Mac buildekben. A fejlesztők köszönik a részvételt minden Mac usernek. Ismert hibák: Profile-Guided Optimization…..
A VoxTrack Personal-al az összes bejövő és kimenő hívásunkat rögzíthetjük. Beállíthatjuk automata vagy manuális rögzítésre majd a felvett anyagot elmenthetjük *.amr, *.mp3 vagy *.wav formátumban.VoxTrack Personal..
 A finn gyártó öt hónapja indította be online alkalmazásboltját, mely az Apple által üzemeltetett megoldással ellentétben nem csak alkalmazások, hanem csengőhangok, háttérképek, kisebb videók és témák letöltését is kínálja. Bill Perry, a Nokia szolgáltatásokkal…..