Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vimizo

1 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután elolvastam előző nyaralási bejegyzésemet, elgondolkodtam, hogy azért mennyivel könnyebb már nagyobb gyerekekkel (mint a mieink) a nyaralás, utazás. Első gyerekes nyaralásunk jutott eszembe 2005-ben. Kitti ekkor mindössze 5 hónapos volt. Egy barátunk balatoni nyaralójában…..
A hétvége az ünneplés jegyében zajlott. Szombaton - Kitti születésének napján - gyerekzsúrt tartottunk, vasárnap családi körben köszöntöttük fel 4 éves nagylányunkat. Sajnos megint nem kezdtem hozzá időben a szervezéshez és a születésnaphoz kapcsolódó tevékenységekhez -…..
Peregnek a napok, én meg olyan feledékeny vagyok. Pedig hétfőn a farsangi mulatság után történt egy kis dráma. Miután hazajöttünk a csajok nem akartak még feljönni a lakásba, a garázsban motoroztak, bicikliztek meg tolták egymást az egyik szomszéd kisfiú dömperjében. K. volt…..
Sok örömünk van lányainkban. Elsősorban örömeink. Néha bánatosak vagyunk miattuk, esetleg bosszúsak, de az élet velük inkább örömökből áll.Örülök annak, hogy mindkét lánykánk ki tudja fejezni az érzelmeit. Kitti egész pici kora óta bújós volt. Igényli, hogy…..
Olyan szépek tudnak lenni a gyerekek, amikor a kinti hideg időben kipirul az arcuk. Az a baj, hogy ritkán tudom ilyenkor lefotózni őket. Ma végre Szonját sikerült.....
vimizo 2008.12.12 10:19:55
vimizo blogom elköltözött 2008.09.13 07:49:00
blog.vimizo.hu a saját, receptes és egyéb oldalamhttp://www.vimizo.hu gaszto gyűjteményhttp://gasztro.vimizo.hu a kereső az uj kereső: http://www.gasztrokereso.huhttp://vimizokonyha.blogspot.com a régi  receptes blogom..
Tegnap este kézhezkaptuk a várva várt fotókat. Egyszerűen fantasztikusak lettek. Mint egy kicsit elfogult rokonai Kittinek és Szonjának nekünk ők a legszebb kislányok a világon. Most, hogy láttuk a fotókat mondhatni, hogy cseppet sem vagyunk elfogultak:-)) Gyorsan fel is dobom a…..
vimizo 2008.02.23 18:49:58
Szonja mostanában bojkottálni akarja a délutáni alvásokat. Már gatya fáradt, de nem engedi, hogy elaltassam. Ha a délutáni alvás környékén éppen autózunk, vagy kint vagyunk a levegőn és ő a babakocsiban "pöffeszkedik", akkor könnyen elalszik, de a lakásban nem nagyon…..
 Fésűs Éva: Álmodik a fenyőfácskaÁlmodik a fenyőfácskaodakinn az erdőn.Ragyogó lesz a ruhája,ha az ünnep eljön.Csillag röppen a hegyére,gyertya lángja lobban,dallal várják és örömmelboldog otthonokban.Legszebb álma mégis az, hogymindenki szívébeköltözzék be szent…..
vimizo 2007.12.24 09:43:57
Kitti és Szonja blogja Csönd van 2007.12.12 14:58:00
merthogy alszanak a gyerkőcök. Méghozzá egyszerre!!!! Ilyen egy hónapban egyszer fordul elő. Én meg úgy döntöttem, hogy kicsit kikapcsolódok, szörfözgettem, blogokat olvasgattam. (Jó lenne már rájönni végre, hogy hogy tehetném ki blogomra a kedvenc blogjaimat. Na majd egyszer erre…..
Mixed pickles Mézesházas 2007.12.14 19:08:00
..
vimizo 2007.12.10 11:04:55
Sziasztok!A legtöbb családnál tipikus karácsonyi ételnek számít a székelykáposzta. Azonban sokan megtagadják maguktól, illetve kihagyják a menüből, mert túl zsíros, túl tömítő, túlzottan nehéz étel. A fogyókúrázóknak sem használ igazán:) A székelykáposztában…..
Holnap utazunk a Balatonhoz. Legalábbis nagyon remélem, hogy nem lesz ennek semmi akadálya. Egy hetes nyaralást terveztünk Balatonszemesre holnaptól, csak most azon aggódom, hogy vajon mi lehet Szonjával. TEgnap reggel óta hőemelkedése van. 37,4-37,8-at mértem, nagyon nyűgös, de…..
vimizo 2007.08.08 22:08:25
vimizo 2007.08.08 22:10:01