Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agytakaro

2 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
agytakaro Artikulálatlan hangok 2019.06.28 20:56:37
Mivel péntek van, azaz ismét eltelt egy hét azóta, hogy hallottam felőlük, rácsörögtem. Ismét nem tudtam megállni hogy megtegyem ezt annak ellenére, hogy magasról tesz rám és a legkisebb unokájára, akivel még kialakíthatna valamilyen kapcsolatot, ha már a másik kettőt másfél éve nem is látta. Minket…..
agytakaro Önzés 2019.06.28 13:24:37
Nem mondom, hogy szent voltam eddig, de családi ügyeinkben igyekeztem mások érdekeit szem előtt tartani. Fontosnak éreztem a békét, még ha látszólagos is volt. Igyekeztem kerülni a konfliktusokat, elsimítani a szálakat tesóm és anyám között, nem hoztam döntést a kettőjük dolgában, úgy éreztem…..
 Boldog szakítást mindenkinek! Ennél többet és jobbat egy poszttal nem tudunk nektek adni. Kedves Blog! A múlt héten egy 37 éves hölgy mesélte el kalandjait a férfiakkal kapcsolatban. Azt gondoltam, hogy - mivel az évezred elején igencsak intenzív ismerkedési periódusom volt -…..
agytakaro 2009.04.01 12:07:14
Az ilyen 26 éves férfiakat kellene egy lapáttal a hátsó kertben agyonverni. Ilyen beképzelt, okoskodó majmok ellen jött létre a blog, hogy mindenki kimondja, amit ki kell. Igen, szakítunk, ennyi. Miért kell okoskodni? Sziasztok! Csak egy levélváltást szeretnék Veletek megosztani…..
A netes társkeresők lényege az alkalmi kúrás, semmi más. Ne ott keressétek az álom pasit, könyörgöm. Sziasztok! Szeretnék megosztani veletek egy teljesen friss történetet, vagy nevezzük szakításnak. 3hete nagyon unatkoztam és regisztráltam egy társkereső, beszélgetős,…..
agytakaro 2009.03.31 09:21:28
@Letícia: lehet komolyan gondolta akkor még a hétvégi orgiát is, csak közben összejött egy másik csetes-szex a hétvégére. És az jobbnak ígérkezett :P
Ezt persze nem vesszük be, de mindenkinek megadjuk a megszólalás lehetőségét. A kép innen Egyszer volt hol nem volt egy lány, aki egy rossz pillanatában regisztrált társkeresőre. Kapott leveleket, jó néhányat. Talán a kezdők szerencséje, vagy a sors keze, de a legelső levél…..
Aztán egyik napról a másikra ír egy sms-t, h vki mondta neki, h vki látott engem, h több pasival kavarok egyszerre, meg többen tudták már, h mi együtt vagyunk, pedig ő egy darabig titokban akarta volna tartani.  A kép innen Kedves Szakítósok!Nekem is van egy…..
agytakaro 2009.03.26 16:55:53
@lwhite: Nekem csaj rendőrismerősöm van. És szegény panaszkodott múltkor, h deszar ismerkedni, mert ha odáig eljut a beszélgetés, h mi a foglalkozása, mindenki faképnél hagyja...:S
agytakaro 2009.03.26 17:03:33
@L...: De azért sajnálom szegény csajt. Nem is csúnya, meg amennyire ismerem nem jófej is...nem értem mérnem csap le rá valaki, kap albérletet óccsóér' meg ruhapénzt meg ingyér' buszozik...tiszta haszon :D
agytakaro 2009.03.26 17:08:45
@agytakaro: Elírtam :D:D:D
"De azért sajnálom szegény csajt. Nem is csúnya, meg amennyire ismerem jófej is.." nincs nem :D:D:D
Mondtam neki nem szeretnék mire nekiállt velem kiabálni, hogy ő ahhoz van hozzászokva hogy az emberek azt csinálják amit ő mond. A kép innen Sziasztok!   Szeretném megosztani veletek a tapasztalataimat, hogy egy férfi hogyan ne viselkedjen egy nővel szerintem, velem…..
agytakaro 2009.03.26 06:39:09
Na ez a gyerek tuti h titokban rendszeresen látogatja a pszichológust, és gyógyszerezve van - vagy kéne neki.

@gernika: sztem is vmi ilyesmi lehetett a többi nővel, mert az ilyen elmebetegek csak beszélnek össze-vissza, azaz csak álmodozik a nyomor, max rátukmálta magát szerencsétlenekre.

Sajna van ilyen idióta, hallottam már ilyenről, és sajna nincs is rájuk kiírva táblán hogy "Vigyázat, nemnormális!"
agytakaro 2009.03.26 06:57:19
@Caddy: Tudom hogy diszkrimináció meg minden, de akkor is jólenne egy tábla. Vagy legalább megmondhatná aránylag hamar az illetőnek ha baja van. Egyik ismerősöm sajna ilyennel/így járt, aztán mikor kibökte a gyerek hogy miért is olyan nemnormális hozzátette, h de hogyha elhagysz akkor meg kinyírom magam. Na ez meg kinek kell...

@Gabica [az élet sosem volt még ilyen szép ]: És igen, tényleg hurrá hogy legalább nem zaklatta. Ismerőst azóta is zaklatja időnként, bár már majdnem egy éve hogy végre kiszállt...na de akkor milyen durva zaklatás volt öcsém...ellenségemnek se kívánom aztat.
agytakaro 2009.03.26 07:00:36
@Gabica [az élet sosem volt még ilyen szép ]: :( minekhülyeakinemnormális? :(

Na megyek teszek hasznosat, további jó észosztást! :D
Rövid délután szakítás, sms-ben.A kép innenSziasztok, Ez aránylag rövid, hisz a háttérsztori elég sablonos. Összejövés, jól megvagyunk fél évig - egyszer csak feltűnik, hogy valami nem stimmel, ami egy kommunikációs zárlatban csúcsosodik ki.Számos hiábavaló megkeresés után…..
agytakaro 2009.03.25 14:54:14
@tuli_: de nálunk még csak szex sem volt...akarta vóna' a fene avval. Csók volt, majdnem erőszaknak minősülő...meg folyamatos NEM!!!-ek a részemről. Aztán kihúztam külföldre egy időre. Mire hazatértem meg görény lettem, mert közöltem vele hogy ne hivogasson már mert unom...na akkor jött a degörényvagy, hogy telón szakítasz...:D:D:D
Kérdőre vont olyan dolgok miatt pl. hogy miért van nálam otthon óvszer, a „Mert jó ha van.” válasz után újabb sértődés.A kép innenKedves Szakítós blog!A következő iromány egy 6 hónapos se vele se nélküle kapcsolat története. Hosszú lesz, ezért a könnyebb…..
agytakaro 2009.03.25 10:49:19
@The King / BlogBalfasz: Na, és összejött vmi? :D Mondjuk egy pár bizsu? :D

Ehh, akkor se tudom ezt megérteni, hogy valaki vadidegenek adatlapját nézegeti. Pedig én aztán sokat bámulom a netet...részint muszájból is vagyok a gép elé ragasztva...de még az ismerőseim-képeinek-adatlapjainak böngészésére sincs kedvem. Le is lettem múltkor cseszve mikor meglepődtem, hogy ritkán-látott barátném menyasszony...aszongya: basszus mekkora bunkó vagyok, pedig mióta kinn van adatlapján hogy ő milyen boldog pont, meg az eljegyzési képek is...szégyellem magam, brühühü.
agytakaro 2009.03.25 10:57:37
@The King / BlogBalfasz: szegények, akkor hiába vártak. Pedig azt hitték biztos, hogy majd pont most, pont az a csaj, pont velük, istenlába miegymás...:D
És az egészben az az ironikus, hogy Ő mondta először "Szeretlek"...A kép innenSziasztok!Hát szóval gondoltam megírom az igencsak friss történetemet, hátha segít. Bár egy részét már leírtam, igaz nem ide. Szóval az elejét egy levélből idézem , amit egy lány…..
Vannak meglepetések az életben, bár az tény, hogy ezt szex után beközölni vérgeciségre vall.     Egy januári hideg nap kezdődött a történet. Egy munka miatt találkoztam egy sráccal, egymás után két napot töltöttünk teljes egyetértésben együtt. Nem zavartattuk…..
Kétrészes sztori, és kívánságműsor is van, ha akarjátok lesz folytatása is. A kép innen 1 rész. Szakítás az első csók után: Fiú vagyok, mert a pasi szót van aki nem szereti én meg szeretek mindenkit így engem is tessék szeretni...a történet ahova visszanyúlok, olyan…..
Ez az igazi fiúszopat, lányszív, és még tudományos alapokra is helyezte a szentem. A kép innen Életem legkellemetlenebb szakítása egy rövid kapcsolathoz fűződik, de így utólag már csak nevetni tudok a dolgon, remélem a másik fél -a lány- is csak mosolyog már rajta. Egy…..
Az egyik régi bölcsesség szerint férfi és nő között nem létezhet barátság. Rögtön ezután következik az a bölcsesség, hogy bizonyos helyzetek után csak barátság létezhet köztük. Heló! Az én történetem egy régóta húzódó "neverending sztori"... 16…..
Ha valakire keményen rápörgünk, akkor viseljük a következményeket, mondhatnánk. De legalább rendesen megírt történet, sok részlettel, éjszakai telefonhívásokkal és lerészegedésekkel.   Hello   Friss sztori. Én (lány) 27, Ő 36. Futólag már ismertem, mivel jó pár…..