Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyimami

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rogán Antal legújabb törvényjavaslata szerint július 1-től minden munkáltató köteles felvenni még egy embert. Természetesen az intézkedés a nemzeti érdekek mentén differenciál, miszerint a családi gazdaságoknak elég, ha a jövőben a nagymamát is bejelentik, akit a költségeik…..
comment:com VV Éva prosti volt? 2011.04.06 12:00:00
A Blikknek egy olvasó küldött leleplező fotókat a villa törtetőjéről, akiről azt állítja, hogy nemcsak hoszteszként kereste a kenyerét. A lapba bekerült fotón a legutóbbi párbajról győztesként kikerülő lány meztelenül kényezteti magát.Az informátor szerint…..
A Ferihegy és a Lágymányosi híd átnevezése csak a jéghegy csúcsa. A kék metró új neve El Camino lesz, Tarlós Istváné pedig József nádor.   Tegnap nyújtotta be a kormány a tálcaközi földrajzinév-bizottságnak azt a javaslatát, amelyben a Ferihegy és a Lágymányosi…..
Ki felejtett egy hatalmas műpéniszt a lakáshirdetése fotóján? (LL) Yoda a falon (tipp: Laura) Kör alakú szoba a XIII. kerületből (tipp: Eszter) Sok macskás kép egy klasszul berendezett zuglói kecóban (tipp: Szabolcs) Belső kétszintes csoda a Hősök terénél A…..
Elképzeltem magam előtt a Tv2 vezérlőjét a pénteki Megasztár 5 alatt, akkor, amikor az adás felénél Claudia kissé csodálkozva olvasta be az állást: Szíj Melinda 45 százalékkal vezet. Gyöngyözhettek a homlokok erőteljesen, biztos volt sok tanácstalan tekintet, vállvonogatás,…..
Magyaridióta Polt az i-re 2010.12.07 17:12:00
Tegnap, igaz, hogy csodák csodájára, de kilenc évre megválasztották Polt Pétert legfőbb ügyésznek. A formális logika szabályai szerint gyakorlatilag élete végéig, de legalább hetven éves koráig ő lesz a főügyész, igaz, ez utóbbi életkor korlát azért a mostani kormány…..
nagyimami 2010.12.07 18:30:57
Varánusz Én, Szíj Melinda 2010.12.04 08:00:00
Bocsánat, hogy élek. Tényleg! Én őszintén nem akartam, de így alakult. Több, mint negyven évig gyakoroltam láthatatlannak lenni, és elnézést kérni. Mindenért. Ezért a kijelentésért is. A mondat végi pontért is, úgyhogy most nem is teszek Amíg nem voltam ismert minden…..
nagyimami 2010.12.04 13:00:58
@nagyimami: Horizont! ez neked szólt.
nagyimami 2010.12.04 13:06:52
@gitáros: hogy nem is igazán akarja ő ezt az egészet.

Biztos vagy ebben? Ha nem akarná,nem lenne itt!
Tőle százszor gyengébbek is vannak a pályán.
Nem látod Őket,csak hallod a rádióban,lemezük van,felénekelték a stúdióban és ennyi.Volt rá pénze,de egy senki,...még csak azt sem tudjuk ki Ő.
Hazugságot habzott a bírvágy, ami aztán kidőlt a miniszter száján. Mára már pontosan lehet tudni, hogy nyugdíjügyben minden, amit a kormány állít, hazugság, és ez csak a legelvakultabb hívők előtt nem nyilvánvaló. Náluk azonban ez már orvosilag sem…..
nagyimami 2010.12.01 20:23:24
@INkvizitor: Jár a 2 piros pont!!!
Az ígéret szép szó, és ugye a szó elszáll... Egy nem is olyan régi írásos emlék 2010 áprilisából: A Fidesz megőrzi a nyugdíjak értékét és megvédi a nyugdíjpénztárakat. Nem magyaráznánk túl, de itt határozottan többes számról van szó, nem az Egy és Oszthatatlan és…..
RÖVIDHÍR Hihetetlen hekkertámadás érte az ötven éve tartó Permanens Nemzeti Négyharmados Forradalom jubileuma alkalmából a Simicska Lajos Közpénztisztasági Emlékalapítvány és a Matolcsy György Csodacsináló Intézet által szervezett történelmi emlék-rendezvénysorozat…..
nagyimami 2010.11.25 11:06:22
@Rot: Ezt én is így gondolom.....
Tombol a szakmaiság a TV2-nél, a késő esti híreik legalábbis mindenképp erről adtak tanúbizonyságot. Büszkén hirdették ugyanis: nem lesz különadó 2012 után - közölte Szijjártó Péter. Majd még azt is hozzátették, hogy a miniszterelnöki szóvivő ezt arra reagálva…..
A társkereső oldalak több veszélyt is rejtenek, de az alábbi történet kicsit rendhagyó. A magánnyomozó felfogadása még törvényes lehet, de az eredmény és a levelezés közzététele mindenképpen aggályos.Szia Zugügyvéd,A következő bosszantó dolog történt meg velem. Egy…..